Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Ha van RX7- a Lotus csak pazarlás. Bár, speciel nekem mindkettő van, és a Lotust valahogy jobban szeretem.
A BMW Z4 is bivaly erős lett. Kanyarba szerintem Lotus a nyerő. Csak azt (szerintem) nem annyira lehet dekorálni, mert tele van spec elemekkel, és nincsen olyan nagy szabad felülete, mint pl az RX7-nek. Persze, ez nem annyira szempont.
Ráadásul, azt is újra kell tuningolni, bár ha van sok felesleges T2-s cuccod, akkor talán van értelme. Láttam tegnap egy csúcs Lotust, vert mindenkit! Olyan felszerelése lehet, hogy az csak na. Igaz, a gazdija is valami 36-s szint feletti, én meg épp csak 17 lettem, azaz sok tuningot még el kell, hogy felejtsek, főleg T3-s ügyileg. 
-
Necroman_Mk2
őstag
A minor changes alatt ilyeneket kell érteni

Amúgy én megadtam magam a könnyebbik útnak, és nem vártam meg, míg összejön a 30. szint és a 600 ezer, úgyhogy beáldoztam a maradék Bosstból 4500-öt egy Lambora. Jó kis kocsi, szép nagy ugrás a többihez képest, csak ugye majd 34-től tuningolhatom motorügyileg.Amúgy én sanszosnak tartom, hogy a Lord of Ultimához és a Tiger Woods Online-hoz hasonlóan itt is bevezetik a napi pénzt, azaz ha naponta belépsz a játékba, akkor kapsz 50-100 Boostot ajándékba. Főleg, hogy most minden powerup 15-ös csomagban egységesen 100 SB.
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Shure Podcast mikrofon
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A BMW Z4 is bivaly erős lett. Kanyarba szerintem Lotus a nyerő. Csak azt (szerintem) nem annyira lehet dekorálni, mert tele van spec elemekkel, és nincsen olyan nagy szabad felülete, mint pl az RX7-nek. Persze, ez nem annyira szempont.