- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
Nagy szenvedés árán és kb 500goldért elértem a 719es PR-t, örültem mint majom a farkának, erre ez az utolsó verseny egy vicc, több goldom nincs skippelni úgyhogy ezt is buktam. Kapják be, töröltem a játékot, már az előző kocsit is buktam és egy ideje arany nélkül nem is tudom őket megcsinálni,rendben hogy nehezíteni akarnak de ez...
-
ZsyfKo
senior tag
De unom már hogy nekem valahogy, nem jönnek ezek az eventek össze anélkül hogy egy csomó aranyat bele ne keljen vernem, ráadásul ezt a mostanit buktam is....
-
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok. Jó ideje nem játszottam már. Elég sok minden változott. Két kérdésem lenne egyik hogy honnan lehet jól pénzt farmolni? A másik hogy a chop shopban köthető pontokat hogyan lehet növelni?
A másik hogy ez a Black Ridge rivals vagy mi, egy rakás szar, 900as PR kocsimat alázzák alap autókkal úgy mintha állnék....Vicc. -
ZsyfKo
senior tag
Nekem ettől a frissítéstől undorítóan pixeles lett a játék. (S7 edge)
-
ZsyfKo
senior tag
Mclaren 650S Bp-t csak boss versenyen lehet gyűjteni? Amúgy vicc hogy mennyivel könnyebb mint a Viper verseny ott még normálon is szívok ezt meg simán 100m+ al viszem
-
ZsyfKo
senior tag
Én utálom ezeket a tournamenteket, elegem van hogy tegnap is az 50-el kisebb PR számú autó úgy behoz a végén 80m-ert mintha egy helyben állnék...
-
ZsyfKo
senior tag
Érdekes nekem nem engedi megint meg venni, pedig amikor nem volt akciós engedte volna.
-
ZsyfKo
senior tag
Sikerült, meg szereztem a 6*-ot így már csak 1 verseny választ el a végétől, így is skippelnem kell az utolsót de legalább el jutok odáig.
-
ZsyfKo
senior tag
5db Bp kell a 6*hoz, de ma már nincs több BMW-s köröm, remélem meg lesz az event vége előtt, most járok 720 pr-nel, nagyon kéne az upgrade, mert félek ha nem lesz meg nem jutok el az utolsó versenyig. És vajon 1200gold elég lesz el skippelni a végét?
-
ZsyfKo
senior tag
Frissítés óta nem tetszik a játék, eddig se volt a legjobb de mostmár nagyon pénz (gold) éhes a játék, tényleg ez hogy 3 versenyből csak 1x lehet alkatrészt kapni vicc és az hogyha 3bol 2 a kívánt tárgy akkor direkt nem azt adja hogy költs 30goldot ha szeretnéd...., aztán így nagyon jól lehet farmolni azt a rentgeteg alkatrészt amik kellenek, kit-eket is csak tunelsben lehet farmolni hetente vicc komolyan. Na meg hogy nincs series újra játszás csak fogy a pénzem és nem nő. Egyetértek hogy abba kellene hagyni mert már undorító szintre vitték ezt az egészet, de túl sok időt öltem már én is bele.
-
ZsyfKo
senior tag
Nekem se lesz meg a megfelelő PR az utolsó versenyre, úgyhogy skip lesz, remélem jó sok aranyért. De tényleg ez a BP farmolás szörnyű.
-
ZsyfKo
senior tag
Hát ez az hogy nekem is mindig el megy a pénz fejlesztésre, most meg az event miatt főleg.
-
ZsyfKo
senior tag
Most komolyan, honnan a rákból van ennyi pénzetek? XD
-
ZsyfKo
senior tag
Most az event miatt folyamatosan farmolom az alkatrészeket, bár gondolom mindenki. A lényeg hogy most jöttem rá hogy mennyire idegesítő ez a sorsolásos rendszer, néha már úgy érzem ketté törném a telefont, pl kb fel órája mentem 3x egy versenyt mindegyik körben 3-ból 2 a kívánt alkatrész volt de egyszer sem azt nyitottam, és ma folyamatosan ezt csinálta, vagy nem adta be a lehetőségek közé vagy nem azt nyitottam ami kellett. Arról nem is beszélve hogy számtalanszor kifagy verseny közben és már újra raktam. Idegesítő játék, de nem adom fel.
-
ZsyfKo
senior tag
És ez 100% hogy nem lesznek használhatók a korábbi évente kocsik? BMW meg ford? Csak mert eddig mindig engedte használni, de ha most nem akkor cumi mert még meg sincs az alap BMW.
-
ZsyfKo
senior tag
Akinek még nem frissített a játék az próbálta törölni és újra feltenni? Csak mert nekem se akar jelezni hogy lenne frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest