- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Néha korlátozott ideig szokott prémium ládákban lenni hozzá BP vagy pedig az in-game store-ból.
Később jöttem rá én is, hogy beszerezni egy egyedi autót (pl. Mustang Razor) nem volt oylan jó business. Jiába maxolom ki, BP hiányában nem tudom feljebb tornázni a csillagokat.Más: Visszaírtak a Majmok a jegyemre, miszerint nem kaptam meg a goldot. Játékon belül jóváírták tegnap a hiányzó aranyat!
2 hétbe telt, de sikerült. Közben rákérdeztem, hogy az a hiba mikor tűnik el, amikor vásrlásnál azt kapom, hogy "Purchase verification failed"? Azt mondják, egy 3. féltől jön a visszaigazolás a vásárlást illetően és ott van náluk valamilyen globális probléma ezzel kapcsolatban. Ha javították, akkor azt a következő NFS patch-ben kitolják és újból működni fog. -
zsolthee
senior tag
Én is rizikóztam: annál az egynél bedobtam neki a 160 gold-ot a skip-hez, de reménykedtem, hogy az utolsó nem lesz nehezebb. És nem volt. Egy GT3 RS-sel kellett 1 vs 1-ben menni egy P1 ellen.
De a szemét support azóta sem válaszolt a leveemre. Se gold se vásárlási lehetőség...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest