- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Néha korlátozott ideig szokott prémium ládákban lenni hozzá BP vagy pedig az in-game store-ból.
Később jöttem rá én is, hogy beszerezni egy egyedi autót (pl. Mustang Razor) nem volt oylan jó business. Jiába maxolom ki, BP hiányában nem tudom feljebb tornázni a csillagokat.Más: Visszaírtak a Majmok a jegyemre, miszerint nem kaptam meg a goldot. Játékon belül jóváírták tegnap a hiányzó aranyat!
2 hétbe telt, de sikerült. Közben rákérdeztem, hogy az a hiba mikor tűnik el, amikor vásrlásnál azt kapom, hogy "Purchase verification failed"? Azt mondják, egy 3. féltől jön a visszaigazolás a vásárlást illetően és ott van náluk valamilyen globális probléma ezzel kapcsolatban. Ha javították, akkor azt a következő NFS patch-ben kitolják és újból működni fog. -
zsolthee
senior tag
Én is rizikóztam: annál az egynél bedobtam neki a 160 gold-ot a skip-hez, de reménykedtem, hogy az utolsó nem lesz nehezebb. És nem volt. Egy GT3 RS-sel kellett 1 vs 1-ben menni egy P1 ellen.
De a szemét support azóta sem válaszolt a leveemre. Se gold se vásárlási lehetőség...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest