- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
Üdv a klubban!
A scrap pontokat partok és alkatrészek eladásával gyűjtheted (már nem pénzt kapsz értük), illetve ha egy kocsid max csillagos és nem kell több BP, akkor ahelyett is scrap pontot fogsz kapni. Igen a BR Rivals egy rakás kaki. Levegőben ugratva kanyarodik az ellenfél, tele van hackerekkel és valóban esélytelen 1K-1,1K PR alatti kocsival ez a történet. Remélem rájönnek hamar és helyette vissza hozzák a tournamentet vagy valami hasonlót mert ahogy néztem külföldi fórumokat is, elég sokan hagyták abba a játékot mostanság.
-
-
Amur
addikt
Nekem is ez a legnagyobb gondom.. Most is megvan a 15 pack hogy lilára konvertáljam a motort a mazdában, de egy fillérem nincs belerakni őket, hát még utána a konvertálás költsége..
Eventben hiába farmoltam össze már egy szekér pénzt azt csak majd a mustangba tudom beletolni lezárás után..
Megyek is farmolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iqos cigaretta
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest