- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
Üdv a klubban!
A scrap pontokat partok és alkatrészek eladásával gyűjtheted (már nem pénzt kapsz értük), illetve ha egy kocsid max csillagos és nem kell több BP, akkor ahelyett is scrap pontot fogsz kapni. Igen a BR Rivals egy rakás kaki. Levegőben ugratva kanyarodik az ellenfél, tele van hackerekkel és valóban esélytelen 1K-1,1K PR alatti kocsival ez a történet. Remélem rájönnek hamar és helyette vissza hozzák a tournamentet vagy valami hasonlót mert ahogy néztem külföldi fórumokat is, elég sokan hagyták abba a játékot mostanság.
-
-
Amur
addikt
Nekem is ez a legnagyobb gondom.. Most is megvan a 15 pack hogy lilára konvertáljam a motort a mazdában, de egy fillérem nincs belerakni őket, hát még utána a konvertálás költsége..
Eventben hiába farmoltam össze már egy szekér pénzt azt csak majd a mustangba tudom beletolni lezárás után..
Megyek is farmolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ALIENWARE Area-51 R5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest