- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaver87
csendes tag
válasz
Viktor2287 #3766 üzenetére
Töröld le...
Én már megtettem, főleg amikor épphogy lecsúsztam a camaroról... Az idegesítő az benne, hogy kicseszett korlátokat raknak mindenhova...
No limits my ass...
Hozni kell egy RP szintet miközben jóval gyengébbel is röhögve odaverem a gépi ellenfeleket... Lehetett volna ebből jó játék, ha nem szenny módon lenne összerakva, mert a röhej az, hogy ha veszel egy kiló aranyat, akkor sem vagy előbbre benne sokkal. Persze valamennyivel gyorsítja a dolgokat, de az arannyal való újratöltés sem végtelen, arról nem is beszélve, hogy irreálisan drága.
-
Reaver87
csendes tag
válasz
Elmicsi #3753 üzenetére
Köszi az infót! Igen, ezekkel találkoztam nézelődés közben a google-el kézenfogva, de nem jók, mert egy iPhone 7-et nem fogok jailbreakelni, főleg nem emiatt a játék miatt. Más pedig, amit még találtam, nem igazán tűnt megbízhatónak.
Én is azon filózom, hogy leteszem. Már az eleje óta várom, hogy mikor teszik bele a további vizuális tuningokat, gondolok itt a matricákra és egyéb sajátosabb megoldásokra, de semmi. Még előre definiált sablonok sincsenek, amikből esetleg lehetne választani. Így még a VP-k is értelmet kapnának, amiből 3,7 millióm van és semmire se tudom használni... Akkor már inkább szórakázok a PS4-es rokonával, ahol úgy tweakelem a kocsit, ahogy jól esik és nem kell ezer évig várni vele.
Úgyhogy végszónak... Need for Speed: No Limits, ami a nevének ellentmondva, valójában pont, hogy tele van korlátokkal, kb ahol csak lehet.
-
Reaver87
csendes tag
Igazából jópáran rávilágítanak itt a lényegre, akik pampognak. Magam is kicsit már sokallom az elcseszett időt erre a játékra. Jópofa, régebben jobban ráfüggtem, de igazából már csak az eventek tudnak max lekötni, más nem. Ezt a gyűjtögetést már unom. Meg mostmár kb felesleges, mert azelőtt a tournamentek miatt még kellhettek a gyengébb kocsik is. Immár tök feleslegesek, ha csak nem éppen valamilyen eventhez kellenek. A Black Ridge Rivals egy nagy vicc, bár ahhoz képest, amiket olvasok én még egész reális ellenfeleket fogok ki. A visual point már kb semmire se jó, nemhogy beváltható lenne valamire, de ettől függetlenül is egy lassú menetelű szar az egész.
Annyit valaki áruljon már el nekem, hogy mivel vagy hol lehet meghackelni ezt? Milyen tool van rá, honnan szerezhető be? Aki esetleg tud valami megbízhatót, írja meg nekem priviben. Nekem kb csak a blueprintek kellenek, hogy behozzam az éves lemaradást, amim kb lehet azokhoz képest, akik tényleg orrba szájba nyomják egész álló nap. Mert ez a néha talán kapok, de sokszor nem, aztán várni is kell rá hogy visszatöltsön... egy röhej.
Nem szeretek csalni, de túl sok időt emészt fel, nekem meg azért van is életem.
Nem erre akarom elpazarolni, így is eleget elnyomok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- iPad topik
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest