Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Reaver87
üzenetére
Amit keresel az a Cheat Engine vagy a Game Guardian program. Mind a kettő csak rootolt telón működik. Az a rossz hírem, hogy így sem járnál jobban. Hackeléssel könnyen elcseszheted a játékot és elvész az elmentésed, accountod. Bannolhatnak is érte bármikor. Én személy szerint haverom telóján csináltam egy másik accot, de még így is monoton volt az egész. Mire beteszem a kocsikat, felfejlesztem, becsalom ezt-azt, az is sok idő. Ennyit sem ér meg. Te magad írtad, hogy időrabló és valóban mára elég csak egy kocsit felhúzni, a legerősebbet. Innentől kezdve felesleges csalni vagy játszani vele mert nincs játékélményed. Hidd el, tudom. Én az első accommal is untam már, amikor kitalálták ezt a plusz csillagot meg egyéb szarságot, csináltam egy hackelt accot. De azzal meg azért nem játszok mert nincs miért. Csak a Black Rivals maradt, de az meg egy okádék. Szóval ha rám hallgatsz, keresel értelmesebb és hasznosabb időtöltést. Külföldi fórumokon is azt olvasom, hogy sorba teszik le az emberek ezt a "remek" játékot. Sajnálom, hogy így elrontották, pedig nagyon jó kis game volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi