- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Reaver87 #3752 üzenetére
Amit keresel az a Cheat Engine vagy a Game Guardian program. Mind a kettő csak rootolt telón működik. Az a rossz hírem, hogy így sem járnál jobban. Hackeléssel könnyen elcseszheted a játékot és elvész az elmentésed, accountod. Bannolhatnak is érte bármikor. Én személy szerint haverom telóján csináltam egy másik accot, de még így is monoton volt az egész. Mire beteszem a kocsikat, felfejlesztem, becsalom ezt-azt, az is sok idő. Ennyit sem ér meg. Te magad írtad, hogy időrabló és valóban mára elég csak egy kocsit felhúzni, a legerősebbet. Innentől kezdve felesleges csalni vagy játszani vele mert nincs játékélményed. Hidd el, tudom. Én az első accommal is untam már, amikor kitalálták ezt a plusz csillagot meg egyéb szarságot, csináltam egy hackelt accot. De azzal meg azért nem játszok mert nincs miért. Csak a Black Rivals maradt, de az meg egy okádék. Szóval ha rám hallgatsz, keresel értelmesebb és hasznosabb időtöltést. Külföldi fórumokon is azt olvasom, hogy sorba teszik le az emberek ezt a "remek" játékot. Sajnálom, hogy így elrontották, pedig nagyon jó kis game volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest