- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
G**@**B**!
tag
Zseniális húzás, már két éve játtszom de ez még nem merült fel bennem. Bizony jól jön az előre megszerzett pénz fejlesztéshez. Nem kell goldot pazarolni az alkatrészekre, továbbá ha esetleg marad belőle-bár nem tartom valószínűnek- az event végén a játék átszámolja sima cash-be.
-
G**@**B**!
tag
válasz
mombulllet #4467 üzenetére
Draft= szélárnyékban haladás. Pontot kapsz érte ugyanúgy mint a driftelésért+a nitro-d feltöltődése felgyorsul.
A driftet ugye nem kell részletezni, csapatod ki a seggét a kanyarban mint anno az 1200-es ladának -
G**@**B**!
tag
Sziasztok!
Nálam tegnap déltől nem tud kapcsolódni a telefonom a szerverhez. Remélem csak a megnövekedett black friday vásárlások miatt túlterhelt a szerver és nincs komolyabb gáz.
Másnál is van hasonló gond? -
G**@**B**!
tag
Itt pedig az autók után kapható xp-k: [link]
-
G**@**B**!
tag
Hát..A 7 pont sem kevés. Én is Paganival tolom a blackridge-t, jelenleg még 6 tuning ponttal. Ha neked is megvan az SRT Demon (ami lenyomott), láthatod a gyorsulása baromi jó. Én nem foglalkoztam ezzel az autóval sokat, 5 csillagos még csak és a gyorsulás érték 10000 fölött van így is. Arra gondolok, hogy egy rövid/kanyargós pályán mentél ellene és a gyorsulását ki tudta használni- így nyerhetett szvsz.
-
G**@**B**!
tag
válasz
Norbee4848 #4271 üzenetére
Köszi, időközben már nekem is leesett. Nem figyeltem az expired szót- meg későb néztem utána mit jelent.
Ki kellett volna használnom azt az egy hónapot amíg tartott a lehetőség. Tehát all access past vásárolni-(erre értettem egyébként, hogy goldért lehet venni). Sajnos nem tudok VIP pontokra költeni, igy marad a várakozás és gyűjtögetés a "scannerekre". Hogy miért nem lehet scannereket is nyerni ládákból vagy vásárolni?Már hónapok óta csak gyűjtögetem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest