- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
zsolthee #4144 üzenetére
Nem tudom, mennyire vagyok fasza gyerek, de tény, hogy tavaly január óta folyamatosan játszom, talán csak 2 autó nincs meg az eventesek közül, az egyiket 99%-nál buktam el a munkahelyi óra miatt. Késik 4 percet, végetért az event. Nagyjából az utolsó 6-7 eventen már nem kellett extra benzint sem vegyek aranyért, de korábban is csak max erre fizettem. Az is igaz, hogy már jó régen van 1000PR feletti autóm, és ahogy írtam korábban, máshogy kell vezetni a super és felette kocsikat, mint a gyengébbeket... A drift kimondottan lassít, a Nitro-s pályákon meg nem kell mindegyik csíkba belemenni, egyet-kettőt ki lehet hagyni, ha a nitro kitart a következőig. Így nem vesztesz annyi időt...
Szóval akkor lennék fasza gyerek, ha 2 hét után kitöröltem volna a picsába ezt az időrabló szart, de nem tettem, és azóta is játszom. Idióta, mániákus játékbolond vagyok... Kell valami öröm az öregembernek is... -
joe007
tag
válasz
zsolthee #4105 üzenetére
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal!
5200 körül mozgok az 570S-el és rendszeres, hogy szándékosan lebutít a program, hasonlóan amikor már nagyjából sejted hova teszi a 3 kártyából azt ami neked kell hát persze hogy nem oda kerül!
Így vagyok ezzel a BRR-el is!
Amint egy kicsit haladnál előre akkor nem nagyobb ponttal jön az ellen, hanem legalább 1-200 ponttal kevesebbel és jóval erősebb kocsival, ami Tuned!Teljesen felcsesz ez az egész
régen a Tournament ennél sokkal kulturáltabb volt!
-
joe007
tag
válasz
zsolthee #4021 üzenetére
Sajnos a játék elején én is így kezdtem és értetlenül álltam hozzá, hogy ha a játékos minden nap megcsinálja a feladatokat és teljesíti a szinteket, miért nem tudja végig vinni a játékot, hogy megnyerje a kocsit?!
Pl. ha egy RR3-ban megcsinálod a napi feladatokat akkor nem kell külön farmolni csak azért, hogy végig tudd vinni külön gold költése nélkül az adott eseményt!A válasz egyszerű --> Az EA lovét szeretne tőled, hogy ha nem tudtál eleget farmolni az általunk már többször leírt módszer szerint, akkor igen is Goldért vegyél lila vagy sárga fejlesztési csomagot és úgy menni fog!
Sajna én aranyat költöttem az elejében lásd Lambo Huri Academia elvesztése és nagyon bosszantott a dolog, de most már tudom a megoldást minden kocsi megnyerésére, ahogy azt már egy 'régebbi' hozzá szólásomban részletesen leírtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest