Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
zsolthee
üzenetére
Nem tudom, mennyire vagyok fasza gyerek, de tény, hogy tavaly január óta folyamatosan játszom, talán csak 2 autó nincs meg az eventesek közül, az egyiket 99%-nál buktam el a munkahelyi óra miatt. Késik 4 percet, végetért az event. Nagyjából az utolsó 6-7 eventen már nem kellett extra benzint sem vegyek aranyért, de korábban is csak max erre fizettem. Az is igaz, hogy már jó régen van 1000PR feletti autóm, és ahogy írtam korábban, máshogy kell vezetni a super és felette kocsikat, mint a gyengébbeket... A drift kimondottan lassít, a Nitro-s pályákon meg nem kell mindegyik csíkba belemenni, egyet-kettőt ki lehet hagyni, ha a nitro kitart a következőig. Így nem vesztesz annyi időt...
Szóval akkor lennék fasza gyerek, ha 2 hét után kitöröltem volna a picsába ezt az időrabló szart, de nem tettem, és azóta is játszom. Idióta, mániákus játékbolond vagyok... Kell valami öröm az öregembernek is...
-
joe007
tag
válasz
zsolthee
üzenetére
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal!

5200 körül mozgok az 570S-el és rendszeres, hogy szándékosan lebutít a program, hasonlóan amikor már nagyjából sejted hova teszi a 3 kártyából azt ami neked kell hát persze hogy nem oda kerül!
Így vagyok ezzel a BRR-el is!

Amint egy kicsit haladnál előre akkor nem nagyobb ponttal jön az ellen, hanem legalább 1-200 ponttal kevesebbel és jóval erősebb kocsival, ami Tuned!
Teljesen felcsesz ez az egész
régen a Tournament ennél sokkal kulturáltabb volt! 
-
joe007
tag
válasz
zsolthee
üzenetére
Sajnos a játék elején én is így kezdtem és értetlenül álltam hozzá, hogy ha a játékos minden nap megcsinálja a feladatokat és teljesíti a szinteket, miért nem tudja végig vinni a játékot, hogy megnyerje a kocsit?!
Pl. ha egy RR3-ban megcsinálod a napi feladatokat akkor nem kell külön farmolni csak azért, hogy végig tudd vinni külön gold költése nélkül az adott eseményt!A válasz egyszerű --> Az EA lovét szeretne tőled, hogy ha nem tudtál eleget farmolni az általunk már többször leírt módszer szerint, akkor igen is Goldért vegyél lila vagy sárga fejlesztési csomagot és úgy menni fog!
Sajna én aranyat költöttem az elejében lásd Lambo Huri Academia elvesztése és nagyon bosszantott a dolog, de most már tudom a megoldást minden kocsi megnyerésére, ahogy azt már egy 'régebbi' hozzá szólásomban részletesen leírtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. 7 napos eventeknél a nitros eventet mindig el kell rontani és úgy lehet sok pénzt farmolni "későbbre" és akkor tudsz venni alkatrészeket 

régen a Tournament ennél sokkal kulturáltabb volt!