- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
-
Joccc07
addikt
Szerintem az lenne a legjobb ha a két játékot összemossnák és azt mondanák, hogy figyeljetek gyerekek adjatok xxxxft-ot a játékért és nincs iap.
Máris nagyobb lenne rá a kereslet és nem mindenhol csak a fikázás menne. Egyébként már akkor ment az anyázás amikor még csak a beta volt kint pedig akkor még lehetett benne haladni nem úgy mint most!
-
Amur
addikt
Lacy86 arra gondol hogy 19 La Ferrari BP-t össze tud-e még szedni, nekem is annyi hiányzik még, bátran mondhatom, ha ezt a 10-et nem tudod bezsebelni(én sem) akkor buktuk a ferrarrit....
Szerintem én abba is hagyom. Nem lesz könnyű, de semmi értelme. Még akkor is szenvedve haladok ha szinte az összes benyát eljátszom, még melóban is sokszor tolom kaja és kávészünetben.
Ha így sem lehet haladni akkor inkább hagyom! -
Amur
addikt
Az igazán szemét dolog az hogy úgy találták ki a játékot, hogy aki fizet is, az csak kicsit legyen előrébb, csak kicsit haladjon jobban mint aki nem..
Példa erre a futamok újrajátszási limitje! Hiába töltöm arannyal fel a tankot, ha már lejátszottam azokat a versenyeket amiből nekem tetsző alkatrész eshet akkor hiába...
Vannak olyan zsákutcák a játékban amit pénzzel sem tudsz megkerülni.
Na ezért kellene abbahagynom, mert igazából gyülölöm a játékot, de pont ez az a játékmechanika ami úgy van kitalálva hogy aki szereti a kihívást, az már csak azért sem hagyja abba mert nehogymár az EA mondja meg hogy én mikor szerzem meg ezt vagy azt.. Pedig de.. Hiába költenénk akár havi 20-30ezret is a játékra, sokkal nem lennénk előrébb...... -
-=Szabi=-
tag
Vip lvl 5: 14 naponta egy ingyenes AAP és naponta 1 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 6: 13 naponta egy ingyenes AAP és naponta 1 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 7: 13 naponta egy ingyenes AAP és naponta 1 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 8: 12 naponta egy ingyenes AAP és naponta 2 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 9: 10 naponta egy ingyenes AAP és naponta 2 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 10: 7 naponta egy ingyenes AAP és naponta 3 AAP-t vehetsz goldért -
B********
aktív tag
Egyhuzamban ugyebár háromszor enged újrajátszani egy versenyt, erre a három újrajátszásra értettem az 1, majd 2, majd 3 kártyát. Vagyis ha mind a három versenyt újrajátszod, összesen 6 kártya lenne a jutalmad (ingyen). Többet nem lehetne kiforgatni aranyért sem, aki ennél több cuccot szeretne, annak ott vannak a ládák, black market. Persze ha elrontod a versenyeket, kevesebb kártya is lenne a jutalmad, de így legalább lenne ösztönzés a háromszori újrajátszásra is. Szerintem ez így működne, nemde?
-
-
Amur
addikt
Köszi! Tényleg szépen hoz a nitros ha driftelek is mellé!
Más: a VIP2-esnél(én még csak az vagyok 600 VIP ponttal) azt írja hogy napi 1 all acces pass, de ezt vajon arra érti hogy 250 aranyért vehetek naponta egyet, vagy naponta kapok egyet free? nem világos..
Mert a tuner trialsba lépve most már nekem is azt írja hogy legyek VIP5 hogy kapjak all acces passt... -
Melafoto
senior tag
Mikor bejött a VIP rendszer, akkor alapból 2-es lettem. (korábbi napi gold + ha hiányzott 50 goldos). Aztán jöttek a jutalom vip pontok és megint a havi gold.
Pont tegnap járt le és 500 kellett a VIP 4 hez
Mondanom sem kell a mostani vip pontot nem írta jóvá pedig a napi 50 goldos elég lett volna. Így azt a kicsit nem a provident hanem én vettem. Így lett 2000 pontom.
Tehát 4x havi gold és 2x a legkisebb gold.(+jutalom)Erre gondoltál?
(a ládák nyitásról nem tudok mit mondani, mert volt bőven és az utóbbi időben elég szarul adta) -
B********
aktív tag
Ha azt veszed, hogy nekem anno kb egy hónap alatt lett meg a 4. csillag az Imprezához, pedig ahoz igazán nem kellett sokat összeszedni a többihez képest, de az időbeosztásom mellett nem veszem olyan gyakran elő a játékot, így meg nem tartogat már újat, hiszen tudom hogy egy-egy autóra heteket kellene farmolnom :/
-
Amur
addikt
Várható volt hogy az eleje beetetés..aztán csak nem "dobják" az ölünkbe a legendary ferrarit..
Mostmár akkor tényleg csak azért csinálom mert 1:1-ben átkonvertálja az összeszedett eventes lovettát, és elég sokat sikerült begyüjteni, mert nem költök az idióta ládákra, ahogy nézem amúgy sem ad semmi értelmeset. -
TheMarci
addikt
-
-
-=Szabi=-
tag
elméletileg napi 6 versenyt lehet menni, abból napi 3 BP-t legalább össze lehet szedni
elméletileg 737 pont kell az utolsó versenyhez, az enyém 748-as, lila minden, motor és váltó 5 csillag, de már fejlesztésre kész, a többi 4 csilagos és majdnem fejlesztésre kész mindegyik.. de még az rx-7 fejlesztésére sincs elég pénzem :-/
-
Amur
addikt
Nekem az itt a piros hol a piros utánérzet jött be, mert amikor megkeveri pont olyan mint ha a két szélsőt felcserélné, a középső maradna, ezt belemagyarázva ha a középső kell akkor arra is nyomok, ha valamelyik szélső akkor pont az ellentétes oldalra.
Elég jól müködik a kabalahúzás.
Azt viszont észrevettem hogy ha egy adott napon már nem elöszőr farmolom azt a versenyt akkor második körben már van hogy be sem adja azt az alkatrészt vagy BP-t.. Ez elég nagy szemétség..
Egyébként tényleg belenyúl a randomba a játék(ez is mutatja).
Ha elsőre adott mondjuk 2BP-t a háromból akkor második körben már csak egyet ad aznap, vagy egyet se..
(mazdánál ma pl. második körből nem kaptam...) -
air
nagyúr
-
Danny365
őstag
Azt hiszem 1:1 arányban váltotta, igaz, nekem csak valami 1700 pénz maradt a végére.
Amúgy nem tudom, miért írjátok, hogy nem ad értelmes cuccot, mert azok a ládák csak olyan dolgokat, adnak, amik kellenek a Toyotához. (meg a többi street (?) kocsihoz)Én legalábbis simán kimaxoltam a Toyotát ezekkel a ládákkal, és alig maradt a nyakamon felesleges cucc.
-
lacy86
addikt
Most ugy van eselye barkinek is ha mindegyik kocsija ki van maxolva.
De kinek van erre ideje bakker , hogy 0-24 ezt tolja!
Azt nem is emlitve , hogy mikor farmolni akarsz akkor rohadtul nem azokat adja amik kellenek!Perszen nem mindenki olyan fuggo mint egyesek ( Melanoma
)
-
Joccc07
addikt
Ezeket mindet próbáltam de sajnos teljesen eredménytelenül.
Frissítésnél nekem is volt ilyen, hogy elölről kellet kezdenem de mindig visszatudtam állítani.
Mindegy, írtam a supportnak. Most várok.
Remélem gyorsan megy a dolog mert nem szeretnék lemaradni az eventről.lacy86: Igen, én is ebben reménykedek!!!
-
air
nagyúr
Azt hiszem én itt és most fejeztem be ezt a játékot.
Jönnek itt az okosok, a 375 benzinnel, meg a 20000+ arannyal rendelkezők, én meg szopok a 3. monthly golddal, és még hülyének is vagyok nézve.
Kössz, de nem kössz.
Vagy nekem is rinyálnom kellene egy sort, hogy "jaj jaj, elveszett a mentésem" hátha hozzám is hozzávágnak egy jókora ajándék csomagot.
De ennyire nem vagyok alakoskodó.
Úgyhogy részemről ennyi.
Egyébként ismerjük a készítő üzletpolitikáját, tudjuk mire megy ki a játék, főleg egy freemium játéknál. Aki legalább egy kicsit nyitott szemmel él, nem hiszi el, hogy egy ilyen event kijátszható ingyen.
A többieknek jó játékot! -
B********
aktív tag
Én már két napja nem játszottam. Ünnepek alatt alapból nem a Hurracan-nal foglalkoztam, szóval úgy emlékszem talán chapter 3-ig jutottam vele, most már jobban ráérnék, de ha belegondolok, mennyire lehetetlen az egész rendszere a játéknak, pláne ahogy mondjátok a vége fele még inkább, nem is sok kedvem van időt fecsérelni rá...
-
Melafoto
senior tag
Akkor, ha valakinek 800 pr feletti kocsi kell vagy tele nyomja arannyal vagy nem halad sehova. Persze ez csak azoknak, akiknek van már hasonló autó és jól jönne egy erősebb. Így voltam anno a BMW -vel. A Hoonicorn is jól jött, mert sokáig tudtam használni. Igaz jó sok aranyat evett, de hozott is pár rep-et és lóvét.(819 PR-nél áll, de már kell neki sárga alkatrész) És most a Huracan esetében is arannyal kellett megtömni, hogy lehessen fejleszteni és ne kelljen alkatrészre várni. Most nálam 833 PR-el el lesz egy darabig és remélem nyereséges lesz
-
-=Szabi=-
tag
nem, van belsős béta, ami a játékkal párhuzamosan tart, onnan szivárognak ki az infók.. azért lehet néhány dolgot előre tudni
igen
naja, nincs sok értelme hetesig felhúzni, ha nem raksz bele arany cuccokat akkor nem ér túl sokat :-/
az én járgányom jelenleg igy néz ki 5/10nél, ebből már nem lesz fullos lila járgány :-(
-
-=Szabi=-
tag
bétába még annyi volt, mire kitolták publikusba már megdrágították.. ehh..
havi ~270ft-ot megér a játék, bár így még túl messze a VIP4.. a tegnapi csomagra megadta a pontokat, de az elözöre nem kaptam semmit.. :S
6 csillagig feltoltam én is a Lambo-t, de szerintem 7csillagos partok úgyse lesznek benne, annyira nem lesz ez jó autó, így arra már nem költök..
-
Amur
addikt
Én eddig meg bírtam állni hogy aranyat nyomjak az eventre. Most 685ös a Lambo, és még hajnalig jópár benzin fog jönni gold feltöltés nélkül is. Holnap meg feltolom amig lehet.
Alapból event alatt könnyebb és gyorsabb feltolni a járgányt mint utána, ezt a hoonicorn-nal is megszívtam, így addig maxolom amíg lehet,de az aranyat továbbra is a viper-be tolom.A Diablo mellé szerintem kell hogy adjanak VIP pontot, csúnya lenne ha nem!
-
Amur
addikt
nem csak tournament hanem event és sima benzin is fullra töltődött időnként, de ez nem csak mostanában, régebben is megfigyeltem, én azt hittem szándékos volt..
Eventben maxolok mindent, gyüjtőm a pénzt is mert gyakran bedob az event store-ba pénzért is jó dolgokat amit nem lehet könnyen kifarmolni.
Megépítettem a vipert végre(black marketről folyamatosan megvettem a tervrajzokat ha adott), de valami végtelen idő kell majd amíg ezekből az alkatrészekből 7-13 stb darabokat összefarmolok..irtózat lassan haladós.. kezd piszok laposan unalmas lenni, még jó hogy a tournamentek és eventek néha feldobják, mert amúgy már régen abbahagytam volna...
Szeretem a gyüjtögetős játékokat, de akkor ha van is sikerélmény benne, és nem 10ből 1 versenyen adja be farmoláskor amiért mentem.. hihetetlen "berage-el" ez a része.. -
Darkkoi
tag
Nem olyan nehéz de nekem is van mikor kb 2-3x újra kell próbálni. Perfect start majd nitró és beállsz mögé majd draft az első barikádig ott nitro mellé érsz és oldalba, ha mázlid van pont az autóba hajt ami szembe jön vagy a 2. blokádba. Ha nincs felrepül az égbe és vissza esik az útra és bukta lehet kezdeni újra. Volt hogy napi 5-6x kellet próbálni mire meglett legalább 3 győzelem. Jah és a benzinnel itt ne foglalkozz mert itt tuti el fogod cseszni..
Amúgy nekem most a következő chapter közepén kéri a 805 pr itt akadtam meg.
-
Darkkoi
tag
A ferrari ellen egy megoldás nekem sehogy másképpen nem ment. Amint elindul a verseny nitro és beállni mögé az első rendőr blokádig majd után összetörni mielőtt eléri a másodikat, vagy belevezetni egy rendőrautóba ott. Ha bármikor is túlmentem ezen ponton hogy ő vezetett soha nem tudtam nyerni egy 796 razor bmwel. És igen kicsit lehalt a dolog most már mert nekem csak a viper meg ferrari maradt a feloldott kocsik közül ami nem 6 csillagos ( az event kocsikat ugye nem tudom farmolni ) Szóval kb belépek lefutom a tournamentet és várom a hurracát , 4 db legendary-t sikerült kinyitni az ingyenes dobozokból szóval azzal már bőven 800 főlé kellene mennie hogy tovább lehessen menni az aventadorért.
-
Joccc07
addikt
-
Melafoto
senior tag
Nem, most már 12
A VIP dolog lényege, hogy minél többször veszel aranyat, annál több VIP pontot kapsz és szintet lépsz. Első szinten 11 tanak, Második szinten 12 tank, 6 ticket a tournamenten, +% arany szerzés vagy vmi ilyesmi.Amúgy most adta meg magát a telóm és még az újra telepítés is necces egyelőre. És ha még az eddigi állást is elvesztem, akkor le szopom magam az biztos......
-
Darkkoi
tag
Hát sok trükk nincs benne Razoros BMW tuningolom abban van 3 legendary 6 csillagon meg 3 epic. Egyetlen kocsira sem költöttem mióta ez megvan. A másik meg mikor a Ferrari versenyét feloldottam sikerült kitanulni hogy az első kanyarban összetörjem.. másképp esélyed sincs ellene 860 alatti kocsival. Goldot akkor szoktam elnyomni mikor 2 Ferrarit ad és +3. valamit amúgy meg nem költök másra. Csak ezzel most futottam zsákutcába mert pl a skyline r32 most érte el a 5. csillagot és a razor meg beragadt 6 csillagon, és erősen gondolkodok hogy át kellene rakni a Skylineba mindent mert arra lehet farmolgatni 7 csillagra még a Razor ha csak nem ismétlik az eventet akkor zsákutca.
Amúgy Shelby nekem csak 770 én azt nem tudtam továbbvinni. Mondjuk talán annyi még hogy pénzt csak akkor költök mikor kiírja hogy " new shipment" szintlés után mert akkor elég jól adnak a dobozok. -
Melafoto
senior tag
Sok mindent Én sem értem el, mert az underground chapter 13 utolsó részét 2x kellett neki futnom, hogy sikerüljön. A chapter 14 pedig 60-as szintnél nyílik. Tehát itt majdnem, hogy annyi. A car seriest tudom max majd nyomni vele és a nemsokára elinduló tournamentet. Tehát NEM érte meg szerintem a 2600 aranyat.
-
-=Szabi=-
tag
mielőtt írtam ide már végigpróbálgattam amit írtatok, előtte is sokszor felejtette el a mentésem, de szerencsére mindig helyre tudta állítani, most úgy tűnik buktam a BMW-t, meg már úgy tűnik, hogy a Mustangot is.. szóval részemről ha nem történik valami csoda akkor eddig tartott a játék
11kor írtam nekik, de csak az azonnali automata válasz jött, biztos nagyon elfoglaltak..
az előbb rákérdeztem, hogy van-e bármi esély arra hogy visszakapom a mentésem.. vagy ha veszek pl. 100 euróért aranyat, akkor az szerintük normális-e hogy bármelyik percben elbukhatom mert nem képesek legalább naponta 2x mentést csinálni a profilokról aztán hetente törölgetni..
-
Amur
addikt
Igen abban a tudatban.
Csak olyat szoktam black market-en venni ahol mutatja a kis upgrade nyilat,ebből tudom hogy valamelyik autómnál az felhasználható, eddig ez müködött is, ez az első hogy nem.
Itt kicsit akkor palira vett a játék, mert pont a nitro az, amiből minden kocsiban max 2csillagos van, azért is vettem meg hogy fejlesszem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest