Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ezt a témát tegnap kitárgyaltuk már, hogy ha egyszer hullik valami egy versenyből, jobban megéri áttérni onnantól másikra.
Én is gyűlölöm a játékot, csak megint úgy vagyok ezzel is, mint CSR Racing-gel, hogy túl sokat elértem már a játékban ahhoz, hogy csak úgy abbahagyjam.

Sehogy se jó. Ez az egész Freemium dolog egy nagy büdös átok az olyasmi embereknek, mint amilyen én vagyok.Az biztos, hogy e hónap végéig keményen fogok hajtani az M4 tupírozására, aztán azután lazább tempóval áttérek a Mclaren-re, amivel majd végigjátszom a karriert.
Azután meg már aztán tényleg csak ímmel-ámmal tervezem, hogy a maradék néhány Car Series-hez szükséges autókat fejlesztgessem.Persze biztosan lesznek még egyéb Special event-ek az évben, olyankor simán lehet olyan szintű bolondokháza nálam, mint amilyen most van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest