Hirdetés
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkkoi
tag
Hát sok trükk nincs benne Razoros BMW tuningolom abban van 3 legendary 6 csillagon meg 3 epic. Egyetlen kocsira sem költöttem mióta ez megvan. A másik meg mikor a Ferrari versenyét feloldottam sikerült kitanulni hogy az első kanyarban összetörjem.. másképp esélyed sincs ellene 860 alatti kocsival. Goldot akkor szoktam elnyomni mikor 2 Ferrarit ad és +3. valamit amúgy meg nem költök másra. Csak ezzel most futottam zsákutcába mert pl a skyline r32 most érte el a 5. csillagot és a razor meg beragadt 6 csillagon, és erősen gondolkodok hogy át kellene rakni a Skylineba mindent mert arra lehet farmolgatni 7 csillagra még a Razor ha csak nem ismétlik az eventet akkor zsákutca.
Amúgy Shelby nekem csak 770 én azt nem tudtam továbbvinni. Mondjuk talán annyi még hogy pénzt csak akkor költök mikor kiírja hogy " new shipment" szintlés után mert akkor elég jól adnak a dobozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest