- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Na, én a legjobb megoldást választottam: letöröltem a játékot.
A többszázezres konvertálásnál telt be a pohár. Megyek vissza RR3-ba.
-
Mezcal
addikt
Melyik a legjobb farmolós pálya? Kéne píz.
-
Mezcal
addikt
Sima free ládából dobott egy lila muscle motort Fordba.
-
Mezcal
addikt
Biztos azért találom el elég nagy százalékban, mert véletlen animáció. Oké.
-
Mezcal
addikt
Nekem általában sikerül látni, ahogy felcseréli a lapokat, ezért sokszor elkapom a keresett tárgyat. Még azt is észre szoktam venni, hogy jobbról megáll középen.
-
Mezcal
addikt
Nagyon sima volt a Toyotás rész, nekem az összesre easy-t írt, csak 1 meccs volt, amit harmadszorra csináltam meg a hülye forgalom miatt, mert totálkár lett az autó. PR583-as Toyotával csináltam meg.
Jöhet a Mazda, de az keményebb lesz csak PR511-nél vagyok és még kell 15 BP az utolsó csillaghoz.
-
Mezcal
addikt
Na így azért jó lesz ez, lehet fejleszteni dögivel. Meglesz az a ferka.
-
Mezcal
addikt
500-as a Toyota, szal ezzel kezdem, hátha ad majd alkatrészeket, akkor meglehet.
-
Mezcal
addikt
5-ös vagyok, én is vártam az 50 ezret, erre csak kupát ad.
-
Mezcal
addikt
Nekem úgy sikerült, hogy mindig hajnal kettőkor kezdtem rögtön a nyitás után, majd reggel folytattam. A farolgatásokkal, autók kimilizésével simán összejött több ezer pénz, plusz az elején a második nyitásig többször farmolhattam, így mindig volt pénz a 6000-es fejlesztésekre, de még a 15 000-re is. Ha meg nem volt pénzes, akkor frissítettem a marketet egy ezresért, rögtön adott.
Szerencsém volt, hogy háromszor töltötte vissza a jegyeket, de anélkül is meglett volna, mert már délután végeztem, hajnal kettőig még lett volna legalább 2 töltésem. Most belegondolva, azt is kihasználhattam volna fejlesztésre...
Szóval megcsinálható, de időigényes. -
Mezcal
addikt
És aztán kit érdekel, hogy te mit hiszel el? Mert neked csak arannyal ment, más nem lehet okosabb vagy szerencsésebb? Nekem háromszor töltődött fel az 5 kártya úgy, hogy 1 feltöltésre vártam. Értsd, 15 perc volt az első kártyáig, erre beadott 5-öt. Franc tudja, hogy miért van, de jól jött. Pénzem volt elég mindig annyi, hogy tudjak venni egy-két fontos alkatrészt, de arra is volt egy ezresem, hogy újra frissítsem a marketet egy jobb alkatrészért. Goldos alkatrészt nem tettem bele, nem is volt elég goldom, ha csak azzal ment volna, akkor bukom az egészet. Lazán, röhögve el lehet érni, persze kell hozzá szerencse is a bugos újratöltéssel.
-
Mezcal
addikt
Nálam nem fagy ki és nem dobál le android 6.0.1-en.
-
Mezcal
addikt
Arany nélkül megvan a verda.
-
Mezcal
addikt
[link]
Na az ilyenek miatt nincs értelme a tournamenteknek, ezek vannak az első helyeken. -
Mezcal
addikt
Az összes futam éjszakai lett?! WTF.
-
Mezcal
addikt
[link]
Ez könyebb volt, mint a BMW-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest