Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
A Definitive Edition platina 2 végigjátszás 150 óra volt 90+60.
Vigyázat aki nem játszotta végig ne olvassa el, spoiler:Sokkal többet szenvedtem a barátnőzős küldetésekkel és kimaxolásukkal és a sex appeal trófeával, lefogyni, hízni,leadni az izmokat, fölvenni a kilókat, újra lefogyni kigyúrni magam mint az akciódús küldetésekkel.
Végén egy vadászgép volt a tetőn, és egy tank a híd alatt, ezt adta a data acces 100%.
Ez a trófea a játékosok 0,7 % ának van meg.
A sex appeal 1,6 % ának
A kosaras 1,9 % ának.
/spoiletEgyik kedvenc akciójátékom lett.
Sokkal több időt és tütelmet igényel mint az V. rész. -
melega
őstag
Olyan gondom van a San Andreas definitive editionnal hogy lejátsza a Black Project küldetés a videót és visszarak a ház elé.
Valaki találkozott hasonlóval?
A data acces 83,96%, azonfelül minden versenyt megnyertem, adott a játék 1 millió dollárt.
A repülős suli is ezüstéremAz összes export, inport kész 30/30.
Nem értem mielőtt jött a javítócsomag ilyen gondom nem volt.
Második végigjátszás a platináért az early acces trófea hianyzik hozzá 88,9 % a trófeák, de amíg nem lesz meg a black project az se lesz meg azért zavar.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
A GTA San Andreas remasteredben az egyik stunt jumphoz az autos iskolába kéne bemennem.
Viszont a No Parking feliratú kerítés zárva.
Ki tudom nyitni?[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
A lényeget írom annyi gondom van a trilogiával hogy tagra 100/99 et ír ki.
Végigmentem az összes falon, és nem láttam olyat ami nincs lefestve. Lehet mikor pont legrafitiztem és meghaltam vagy kifogyott a spry bug miatt nem vette be a játék sztori végigjátszásom soránA másik mellékküldibe pedig egy bicikliversenyt nyertem ami a hegytetőről indul lenne még kettő.
Sok küldi után visszamentem a hegytetőre, de nincs ott a bicikli, lehet bug miatt?
Előről kezdeni nem akarom a játékot.
Ezek meg motorcycle dump dawn hianyoznak az early acces trófeához.
A többi trófea megvan ami a játékosok 1% ának sikerült azok is, kivéve a kosarast, azt még gyakorolni kell.
130 órám van benne ebből 20 óra az ellenséges területek felszabadítása.
Amúgy ps storeba vettem a trilógiával.
A G2An mist a bundlet 10 000 Ftért egy ismerősöm.Ami nincs meg meg early trophy és early trophyban New Game, basketball, és a Silent assassin hianyoznak még a platinához.
Amúgy a kedvenc GTA játékom.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Elkerülhető a San Anreasban az ellenséges lila területek 35% ának megtisztítása?
Hogy anélkül jöjjön elő az end of line küldetés! -
melega
őstag
válasz IntelKiller7 #4498 üzenetére
A GTA SAban az életemet lehet valahogy erősíteni?
Mert 300 beteget szállítottam kórházba, és a golyók ugyanúgy hatnak.
-
melega
őstag
A játék legbénább legidegesítőbb része az uzolsó elötti küldetés.
A területek 35% át kóddal tudtam felszabadítani a liláktól addig nem kellett.
Nem szoktam, de az nem ment.
PS en ment a 3 és Vice City remastered, most a San Amdreast próbálom, ahol javul a játékom.
-
melega
őstag
Igen.
Megcsináltam volna 100 mentős, 100 tűzoltós küldetést sebezhetetlen lette volna és ellenálltam volna a robbanásoknak.
Plusz a lövöldéket csinálgattam volna, és fullra húzom a fegyvereim skilljét nem az lett volna hogy 50. próbálkozásra sikerűl az utolsó 2 küldi.
Amúgy pedig kedvenc retro akciójátékom a San Andreas.
Viszont úgy nem 50 hanem 150 óra lezz volna a vegigjátszás.
-
IntelKiller7
veterán
Ma 20 eves.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
melega
őstag
Srácok nem tudom játszik e még vele valaki?
A remasteredbe a főküldetések után az összes autós és motoros versenyt megnyertem.
Maradtak a repülősek.
Kérdésem a motokrosszos ügyességi pálya, és a kamioncsempészes küldetések sikerültek valakinek?
A harmadik kamionnal mindig felrobbanok.
Három csillagos körözés.[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz HaZsolt #4492 üzenetére
Van widescreen fix az 1.0 nem steames változathoz itt
AMD Power : nézd meg a beállításokban a repüléshez használt gombokat, mert valószínüleg párat nem használsz, nem csak 4 hanem 8 irány van a levegőben mozgás miatt, azokkal együtt sokkal könnyebb lesz.
[ Szerkesztve ]
/s
-
homerhamm
addikt
GTA trilógia.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
AMD Power
titán
Csak ez a Zero "feladat" van és a Girlfriend.
-
AMD Power
titán
GTA SA ez a repűlős sza* küldetés megcsinálása nélkül nem is lehet tovább menni?
-
HaZsolt
őstag
GTA san andreas maximális felbontása mekkora lehet? Régi verziót használva nem a steames változatot full hd monitoron csak 1600x valamennyit enged.
-
Kylesa
aktív tag
Valakinek megvan Steamen vásárolva a játék? Problémamentesen működik Win 10 alatt, vagy külső programok kellenek a megfelelő futáshoz?
Azért kérdezem, mert letöltöttem a HOODLUM verziót, és az egyrészt nem támogat full HD felbontást (options menüben widescreen-t állítva sincs 1920x1080 lehetőség), másrészt az egér abszolút nem működik.
Jó lenne nosztalgiázni kicsit. Engem az idejétmúlt grafika egyáltalán nem zavar, csak normálisan fusson a gépemen.Tudom, hogy hogy a wareznek szinte az említése is tilos, de tényleg csak teszt jelleggel töltöttem le - a warezolt játék számomra minden szempontból értéktelen.
it's a danger pretty here in Night City
-
wjbhbdux
veterán
Most először teljesítették 100%-osan a játékot kevesebb mint 12 óra alatt. [link]
/s
-
Keem1
veterán
Van most a GTASA-nak olyan változata (Steam, remastered, bármi) aminél gamepaddel megoldható az analóg gázadás/fékezés? A lényeg, hogy az egyenletes sebesség tartásához ne nyomogatni kelljen a gázgombot, hanem pl. a trigger adott pozícióján tartva azt a sebességet tartsa (mint amikor egy autóban csak tartom a gázpedált, nem nyomom tövig).
-
Üdv.
Játszik még valaki komolyan a játékkal,vagy már csak én maradtam?Az összes GTA-t imádom a V is megvolt PS3-on és PS4-en is,az IV-t is végig vittem 2X is PS3-on,1X PC-n grafikai moddal anno.
Idén februárban ismét vettem egy PS3-at és elkezdtem megvenni és kijátszani újból a régi kedvenceket.
K.B.1 hónapja újból elkezdtem a GTA San Andreast is,eddig 14 óra játékidőt ír,de még van hátra küldetés bőven.
Amikor megjelent annó,akkor megvettem PS2-re,de nem sikerült végigvinnem,de most nem török meg,szeretném tisztességesen befejezni. -
wjbhbdux
veterán
A játék Windows 10 Store változatában egy olyan hibára bukkantak a speedrunnerek, amivel hirtelen 4 óráról 1.5 órára rövidült a San Andreas végigjátszás időtartama, és ezen még lehet faragni mert elég nehéz a trükk nem elsőre sikerült [link]
/s
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A napokban ingyen letölthető a játék, meg is szereztem. Azonban amikor elindul (CJ-nek a biciklire kellene ülnie a sikátorban) a kamera körbe-körbe forog és így irányíthatatlan a játék. Mi okozhatja ezt?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Szeretném telepíteni ezt a skin packot. Hogyan kezdjek neki?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Becksman
őstag
Sziasztok!
Valahogy lehet fix 60fpst elérni San Andreas alatt??
Samsung A54 5G 8+256GB
-
pompom89
csendes tag
Van még magyar multis szerver?
Xiaomi Redmi Note 8T // PS4 Slim
-
wjbhbdux
veterán
Az első 4 óra alatti SA speedrun: [link]
/s
-
Anulu79
addikt
Van még itt valaki?
-
nagyúr
Steam frissítés 2017 március: csak a DirectX-et frissítették, a játékhoz nem nyúltak
-
bAtt001
addikt
válasz Sidorovich #4468 üzenetére
Uuu igen az fps limiter és az úszás bugja
Most tettem fel újra a játékot, előről kezdtem és még mindig az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam. Újra végig akarom vinni, hogy így 25+ éves fejjel mennyire más a történet mint anno 13 évesen
-
Sidorovich
senior tag
Köszönöm a segítséget! Ez megoldotta!
Érdekesség, hogy az FPS limiter kikapcsolásával az úszási sebesség kb. megfeleződik, szóval az olyan feladatoknál, ahol úszni kell, érdemes ideiglenesen visszakapcsolni.
A másik amit nem szeret a játék, az a Windows 10.
Érdekes jelenségeket és durva bugokat produkál. (pedig természetesen eredeti a játék, Steamről) Induláskor random "hibát észlel" és leáll, betöltéskor szintén. Ezeket mérsékelte, ha a játék exe-jén a kompatibilitás módot bekapcsolom és Windows 7-re állítom. -
Rasiel
senior tag
válasz Sidorovich #4466 üzenetére
Kapcsold ki a grafikai beállításokban a vertikális szinkront (V-Sync)!
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek bármi ötlete, hogy a GTA San Andreas egy mai GTX960M GPU-n miért 26-27 FPS-el fut? (Dell Inspiron 7559-es laptopon, Windows 10 OS)
Megnéztem, elvileg a dGPU-t használja és nem az IGP-t, a Battery Boost ki van kapcsolva, tehát nem tudom, hogy mi okozhatja. A driver és az OS is a legfrissebb, minden update felrakva.
-
fodor0410
tag
Sziasztok!
Ismerősöm megvette a fiának a GTA:SA-t és kell hozzá valami MTA:SA és le is töltöttük, feltelepítettük.
Az első hiba, hogy kiírja, hogy nem találja az eredeti GTA-t, pedig eredeti GTA lett felrakva.
Oké, kidob egy tallózást, adjam meg hol van a GTA. Megadom, és a következőt írja ki:
úgy tűnik hogy van egy steam verziója GTA:SA amely jelenleg nem egyeztethető össze az MTA:SA-val.
A videón, ami bemutatja hogy kell felrakni, stb. azon megy simán, nem tudom nálunk mi lehet a baj.
Windows 8.1 oprendszer van a gépen, de a videóban is win8 van.
Írtam a srácnak fb-on mert az mta fórumán ott volt hogy bármi kérdés van írj és segítek.ú
Ja, persze.... a válasz: ebben nem tudok segíteni, nem tudom mitől van.... kösz a semmit...
Valaki tudja, hogy mi ez és hogy lehetne megoldani?
Előre is nagyon köszönöm!
-
TundeBalogh
újonc
Sziasztok. Szeretném nektek bemutatni HardLifeRPG -t ami most nyíilt
SAMP IP:178.248.200.34:7793
TS IP: 213.181.201.88:2222Átalánostundivalók:
- Szabad Frakicók!
- Cucc vissza adás!
- Admin tgf.20 Player-kéntNYITÁS!!! 2016.03.08 15:00
NYITÁS!!! 2016.03.08 15:00
NYITÁS!!! 2016.03.08 15:00
NYITÁS!!! 2016.03.08 15:00 -
xFreex
aktív tag
válasz Mr. Erikszon #4461 üzenetére
Igazság szerint nem mondja, hogy honnét, csak azt hogy 5 év után ideje hazatérni. ("Az anyukája temetésére")
Viszont a wiki szerint Liberty City-ből.- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz Mr. Erikszon #4460 üzenetére
oops...a kérdőjel kimaradt.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, a történet elején honnan tér vissza CJ.
-
SidCorky
őstag
Ja és még egy kérdés: ha a Steamen veszem meg, akkor működni fog az MTA és a Samp, és tudok majd modokat is betenni? Még jó pár éve rengeteget játszottam vele, de csak a tört verzióval, jó lenne ha a Steamessel is mennének ezek.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Valaki játszik notin? Nvidia GT 840M-el mennyire menne a SA? Leginkább ezért a játékért vennék notit, csak multiban játszanám (SAMP, MTA), de ezzel a videókártyával sehol nem találtam videót.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
félisten
-
Dency01
aktív tag
Hali.
Premium Games-es San Andreas miben másabb mint a sima? Valamint jól látom hogy 2 dvd van a dobozban? Az meg hogy? Mit tartalmaz a 2. dvd? Megjelenéskor sima 1 dvd-n volt.Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
erikke17
őstag
Üdv, mennyire működőképes Windows 7 alatt a San Adnreas?
Nosztalgiázni támadt kedvem...
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
wjbhbdux
veterán
Ünnepi SA 100% versenyt lehet nézni, ellesznek vele egy ideig
/s
-
pvve
csendes tag
Hello emberek nekem is data3 hibám van mit tegyek?
-
vhw
addikt
válasz Medvelászló #4450 üzenetére
Elindítod a játékot, én odaáig "töltöm" be, amíg bejön a 'Start game, Options, Quit game' képernyő.
Ekkor leteszem tálcára. (na most nálam van néha, hogy itt kifagy a játék... akkor bezárás, indítás újra)
Feladatkezelő (Ctrl+alt+del)
Folyamatok között keresd meg ezt: gta-sa.exe *32.
Erre jobb klikk affinitás beállítása és itt csak a CPU 0 előtt legyen pipaIgazából nekem futott gond nélkül a küldetések szempontjából akkor is, ha más magra állítottam. Viszont ha az user tracks mappába másolsz saját mp3-akat, amiket hallgatnál a kocsi rádióban, akkor úgy tűnt (csak egyszer teszteltem) csak akkor nem fagy ki a játék, ha a 0. magra van állítva.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
válasz laceszgamer #4448 üzenetére
A napokban szereztem be a Steam-ről - de nem hibátlan.
Helyből jött az, hogy az egérrel nem tudtam körbe nézni - megoldás: feladatkezelőben 1 magra állítani az affinitást. (és ezt minden indítás után eljátszani...)Aztán ezen kívül más, igen zavaró dologgal nem szembesültem, kicsit fura volt a fizika , a kocsik mozgása (irreális gyorsulás ugyan nem volt), de semmi végzetes. Amíg úszásra nem került a sor - víz alá merülés nem ment, pluszban a hullámok amiket maga után kavart azok "vakítóan" fehérek voltak.
Na mos vagy a frame limitert bekapcsolva 25 fps-el "helyére kerül" minden - csak játszhatatlanná válik a látvány miatt... Vagy én nvidia control panelben aktiváltam a vsync-et, belövi 60 fps-re, így már megy az úszás is (bár kissé lassú).Fura, hogy ilyen nonszensz bugok jönnek elő csupán az fps értéke miatt... (na meg, hogy ezt így ebben a formában forgalmazzák)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
laceszgamer
addikt
válasz Anonymous 01 #4447 üzenetére
CSak fel van gyorsulva. A tipikus régebbi GTA bug többmagos rendszereken. Minden picit fel van gyorsulva, még a játékon belüli idő is gyorsabban pörög, de ami a zavaró, hogy az autók irreálisan gyorsulnak, stb. Mintha gyorsított felvételt néznél.
A Steam-es kiadáson valami más javítás van, az mentes ettől a hibától.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Anonymous 01
tag
válasz laceszgamer #4446 üzenetére
És az pontosan mit jelent?
Fel tudom telepíteni stb; csak...? -
laceszgamer
addikt
válasz Anonymous 01 #4445 üzenetére
A Steames az megy, a sima dobozos az nem, pontosabban ott jelen van a hiba, hogy minden fel van gyorsulva.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy win8.1 x64-en működik a San Andreas?
Mert zúznám vele SeeMTA-n.
Meg feleslegesen nem szeretném megvenni...Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
MrRL19
senior tag
válasz Bjørgersson #4442 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni : samp object 0.3-al mappoltam MTA map editorban kérdésem h lehet berakni ezt MTA szerverre?
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
Bjørgersson
félisten
GTA Complete Pack 5,99€ Steamen a hétvégén.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
MurdR
veterán
Sziasztok. Onlineba szoktatok San Andreasozni? Létezik olyan szerver ahol lakosság is van? Mert rém unalmas, hogy kihalt utcák vannak.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mennyire gyakori probléma, hogy Windows 7 64bit-en érdekesen viselkedik a GTA SA? Nálam az első bejátszásnál, mikor kiszedik CJ-t a taxiból furcsának tűnik a kép (színek) aztán a bejátszás végeztével sötét képernyő és ott meg is áll, semmi...
Van valami megoldás erre?
═════════════════════════════════════════
-
SkyLine3000
addikt
Lg Optimus F6-on frankón megy a játék. Illetve egy 2x1,6ghz cpu+Mali400Mp4+1gb ram kombós táblán is.
Annyi gondom van, h pc-n lóversenyezéssel szereztem egy rakás pénzt. Mindig a legmagasabb szorzójú tétet tettem meg az összes pénzemmel, aztán pár alkalom után mindig bejött.
Itt viszont hiába nyerek, nem kapom meg a nyereményt, hanem nulla lesz a kp-m. Így gyakorlatilag semmi értelme pl a lóversenyezésnek, ha nem kapom meg a nyereményem.
Ez csak egy észrevétel, ami engem zavar. -
bazs.88
csendes tag
Megjelent Androidra is a GTA: San Andreas!!!
Samsung Galaxy S III / LG Optimus 3D
-
bazs.88
csendes tag
Hoppá! jön a GTA San Andreas mobilokra! Bár a cikk nem írja, de Androidon kívül jön Windows phone-ra és iOS-re is!
Samsung Galaxy S III / LG Optimus 3D
-
Mr. Erikszon
senior tag
Azt mondják a San Andreas ps2-ön az igazi...
-
aggroman
újonc
Egy kis segitséget kérnék.Müködő san andreas , egy idő után nem indul.Vagyis elinul, de a menü megjelenése előtt kilép:A sa hibát észlelt ezért leállt.A googlen kutakodva elég sok usernek probléma ez amire nincs megoldás, javasolják az ujratelepitést, driverek frissitését, gta set törlését a dokumentumokban..stb. de érdemi megoldás sehol nincs.
AppName: gta_sa.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: gta_sa.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000dd5a3Régebben már talákoztam a problémával, akkor service pack2-ről 3-ra történő frissités után nem indult el többet.Sajnos nem emlékszem rá hogy mivel orvosolható.Net framework?Dx verzió?Visual C+++?Egy biztos, hogy a hiba nem a hardverban(videókártya,cpu) játék telepítésben van, mert egyesek szentül meg vannak győződve, hogy egy ujratelepités megoldja majd.
-
koxos:8]
senior tag
válasz energy4ever #4429 üzenetére
Mondjuk ilyen hibát még nem láttam.
Te játszol még az SA-val?
Multiban is szoktál játszani? -
senior tag
válasz energy4ever #4427 üzenetére
Honnan kell kitörölni?
Létrehozza mindig? -
senior tag
válasz energy4ever #4425 üzenetére
Esetleg vga driver frissítés segíthetne.
Nálam a legújabb 13.10-es béta driverrel hibátlan. -
energy4ever
addikt
Nem indul el a GTA SA. Eredeti, de probaltam mas verziokat is, es azokkal is ugyan ez van. Elinditom az indito EXE-t, majd egy pillanatra fekete keperyo, es nem tortenik semmi.
Windows7-et hasznalok, regebben mielott ujratettem a gepet, akkor is ez volt fen, de akkor mukodott.
Mi lehet a gond? Elore is koszonom!
-
Fryskitt
addikt
Én csak most olvastam.
Barom amerikaiak. Hillary mondjuk nem véletlenül mozdul rá. Szerintem amíg nézte, addig is csak Monica járt a fejében.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
FET-MEN
veterán
95.140.42.126:8000 Parkour stunt dm server
Iphone 7
-
Kukesz'
csendes tag
Ennyire kihalt a fórum?
Valaki help! -
Kukesz'
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 64bit-es windows 7-en.
Hátt és van a gta-sa-m.
És az lenne a gondom hogy ha 2009-es verzión van a videókártyám simán indul a gta.
Ha viszont frissítem 2013-asra(2013.01.18)....nem indul el,villan eggyet a kép és aztán semmi(ez az egyszerű szinösszeállításos baromság bejön.)
Ha viszont megint visszaállítom elindul.(de én 2013-ason jobban szeretem mert azon fut a minecraft)
Gép információ.
-4gb ram(ddr3,1333mhz)
-AMD athlon II X3 450 3.20ghz 3 mag.(processzor,de ez világos)
-Nvidia Geforce 9600 gt 500mb-s.(videókártya,de ez is világos
Tippeket és válaszokat előre is köszönöm -
VoidXs
nagyúr
válasz Fittipaldi72 #4416 üzenetére
Nincs mit
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Fittipaldi72 #4414 üzenetére
Dokumentumokban a GTA San Andreas-t tüntesd el. Nevezd át, hogy megmaradjon. Hátha úgy jó lesz. A konfig miatt. Lehet, hogy hardverhez kötött, vagy esetleg én mondok hatalmas marhaságot.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Fittipaldi72 #4412 üzenetére
Nincs olyasmid, hogy külön monitor driver? A játékkal együtt a mentést is leszedted (csak másold át máshova, hogy megmaradjon, ha így se jó)?
-
Fittipaldi72
tag
Hello!Ma kaptam egy új monitort,mielőtt kicseréltem még játszottam vele,amióta beüzemeltem az újat hiába akarom megnyitni a játékot nem nyitja meg,nem ír ki semmi hibaüzenetet meg semmit,csak a homokórát látom kb 1 másodpercig,és ennyi.Lehet valami köze a problémának az új monitorhoz?Párszor ujratelepitettem,de az sem segitett
Mindhalálig Rock N Troll!
-
Tenager18
senior tag
Üdv srácok!
Kicsit nosztalgiázni szerettem volna, és feltelepítettem a SA-t. Széles mosollyal elindítottam, pár másodperc mulva bimbammolás a háttérből és egy ilyen hibaüzenet:
A 0x004dd5a3 címen található utasítás a 0x00000000 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read.
Ez most mi akar lenni ?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Örök kedvenc
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ez volt a másik játék ami elé bármikor szívesen beültem.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Valaki még játszik ezzel az örök klasszikussal?
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Szeretném végigjátszáni a gta szériát. GTA III, Gta: vice city esetében be kellett kapcsolnom a frame limitert, mert máskülönben bebugosodott a játék. San Andreas esetében nem kívánom bekapcsolni, mert szörnyen kevés az az fps, amit beállítottak hozzá, viszont így meg bugos a játék (kocsi magától fékez, egér néha nem működik).
Valami megoldás erre?
We are only Stardust...
-
FET-MEN
veterán
Üdv. Jöhettek multizni a szerómra. HostName: [HUN].:un-Stunt-DM Szerver::.[HUN] | pwd by clan
Address: 178.248.200.68:7785
Players: 3/30
Ping: 15
Mode:
Map: San AndreasIphone 7
-
Silencer83
addikt
-
PapB18
tag
Üdv!
nem értem miért van ez
de öcsémnek felrakta a san andreast de sajnos nem indul pontosabban a menü előtt kilép és nem ír ki semmi hibát sem
valaki segítsen nekem !ugyan ezt megnézte ma gépemen és tökéletesen megy
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
mexel
veterán
Sziasztok! Nincs valami olyan mod az SA-hoz ami a grafikát feldobja kicsit és hibátlanul működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yettel topik
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve