Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült megszereznem a Huracán-t végül 785 PR-es formájában, viszont jött is szinte egyből a pofáncsapás, mert persze szerettem is volna egyből továbbtunkolni az általános, raktárban felhalmozódott alkatrészeimből és látom, hogy hiper kategóriánál úgy tűnik már a 4 csillagos lila főalkatrészekbe is kellenek sárga cuccok.
Nem is pakolgatom sok mindent bele, megvárom inkább, hogy Car Series-ben eljussak a legutolsó chapter-ig és ha ott a legutolsó versenyt csak azért nem fogom tudni majd játszani, mert kéne sárga alkatrész, akkor tényleg soha többet EA játék, de tényleg...
Durván naív dolog volt rákölteni erre 25xx aranyat, bár Car Series miatt legalább 2000-et így is ráköltöttem volna mondjuk a bp-k miatt, de a továbbiakat mindenképp sajnálom már így utólag.
Továbbra is marad ütőkártyakánt a 822 PR-es Viper-em és közben gyúrok már a Mclaren-re.
Ez a Huracán meg ugyanúgy feledésbe fog menni részemről a hozzá főződő Car Series versenyek után, mint ahogyan a Hoonicorn csak porosodik.Ez mind azért is pluszban elszomorító, mert előrevetíti, hogy a hiperautók mennyire sárga alkatrész éhesek lesznek majd, ami még kínkeservesebb lassítást fog eredményezni a játékmenetet illetően.
Ez a játék egy átok, mert legszívesebben abbahagynám, de mégis továbbjátszom, mert túl sokat elértem már benne.
Ugyanígy voltam mondjuk közvetlen ez a játék előtt a CSR Racing-gel is, de ott szerencsére egyébként is kifulladóban volt már a játék úgy, hogy jött a második része.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 1 / 2
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest