Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Szabi=-
üzenetére
Ez egy hatalmas bug lesz, mert elvileg reddit infó szerint normál esetben 250 gold-ért lehetne új Access Pass-t venni (5-ös VIP-nél is csak 2 hét alatt töltődik magától újra).
Én olyan 40 perce lőttem el legelső alkalommal az enyémet és kíváncsi vagyok, hogy nálam is újra lehet-e majd ingyen aktiválni.
Addig meg lehet, hogy újratöltök magamnak néhányszor aranyért benzint, mert a legendary material-ok is nagyon jól jönnek, PR 822-as Viper-rel ezeknél a versenyeknél úgyis nevetséges könnyőséggel boldogulok.
Na és ki tudja ugye, hogy milyen hamar érkezik majd a hotfix erre az elég széles kiskapura a főhadiszállásról.Valaki amúgy nem tudja, hogy minimum mennyi PR-esnek kéne lennie az M4-nek, ha csak is a legutolsó versenyt szeretnénk majd skip-pelni az event-je alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi