- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Egy kis friss 4iG sztori a Digi felvásárlása után, avagy lehet nem a Telenor lesz a mobil láb a jövőben:
Persze nem csak a magyar Telenor többségi tulajdonrészének a megvásárlása, hanem a 25 százalékos részesedés eladása is opció lehet.
Ebbe a koncepcióba hosszú távon nem feltétlenül illeszkedik egy olyan kisebbségi részesedés, ahol csak pénzügyi befektetőként vagyunk jelen.
[link] -
snooze
veterán
nahhh,kezdödik..
telenor üfsz szerint minden szép és jo itt..🤮 link
a másik pillanatba meg még térerö sincs.. -
Gyuree91
tag
December 1. esim meg sehol…
-
válasz
tothjozsi96 #84391 üzenetére
Mindig kapsz igazolást a befizetésről.
Az átírás előtti időszakról szóló számlákat csak utalással vagy személyesen, üzletben tudod rendezni.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Viktor0610 #84390 üzenetére
Köszönöm!
Akkor lehet bemegyek inkább egy Telenor üzletbe. Az a probléma hogy váltottam csomagot. Bekerültem egy munkáltatói flottás csomagba, ahol a telefonszám már a munkáltatóé. Ebben az esetben én már csak fizetni tudom a telefonszámom számláját, de nem rendelkezem semmilyen jogokkal. Jó lett volna pedig ha küldenek róla bármi értesítést hogy befizettem. Bemegyek a biztonság kedvéért egy Telenor üzletbe, remélem ott betudom fizetni a csomagváltás előtti utolsó, záró számlám. Illetve remélem hogy tudnak adni róla egy papírt hogy bevan fizetve. Kicsit macerás az egész, online felületen se tudok belépni. Mindössze MyTelenor app-ba tudok belépni, de ott meg nem jelzi ezt a korábbi tarifacsomag megszűnése után lezárásból keletkezett összeget. Voltam újságárusnál, lekérte terminálon keresztül hogy van-e tartozásom és nem volt. Szóval ez még a korábbi előfizetésemhez tartozik, aminek én voltam a tulajdonosa, és jelenleg nem igazán tudom sehogy sem befizetni, csak a bankkártyás átutalás lenne opció, a Telenor által generált számlaszámmal.
Teszek egy próbát akkor az üzletben, hátha betudom fizetni ott is, és remélem hogy adnak róla valamilyen visszaigazolást is.
-
válasz
tothjozsi96 #84389 üzenetére
Emlékeim szerint nem.
Csak azt láthatod pár nap múlva, hogy lezárásra került a számlád. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Kerestem, ámbár nem találtam rá választ.
Hogyha befizetek banki átutalással egy havi számlát, megadom a számlaszámot közleményben, ami 1001-el kezdődik, illetve elutalom az összeget, erről kapok emailben megerősítést/visszaigazolást arról hogy sikeres a befizetés?Köszönöm.
-
Schnorkel
tag
https://www.hwsw.hu/hirek/64069/telenor-5g-halozat-halozatfejlesztes-zte-lefedettseg-szolgaltatas.html
-
kásás
tag
Végre lesz már foglaltság esetén hívásértesítés!
2022. január 11-től:
IV. Valamennyi Előfizetőre vonatkozó változások
1. Kiegészül a hívásértesítő funkció azzal, hogy a Szolgáltató foglaltság esetén, illetve akkor is küld
SMS-értesítést, ha az Előfizető a hívást elutasította [ÁSZF 1/A. melléklet (Számlás Díjszabás), ÁSZF -
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #84382 üzenetére
Ezekkel a vásárlásokkal a legkönnyebb visszaélni. A flottánkban volt egy rakat Meizu telefon Android 7-en megragadva, szinte mind bekapta, pedig volt közöttük olyan is, amit senki nem nyomkodott, maximum hívásfogadás volt rajta. Aztán egy-két hónapon belül mindegyikre jött sms, hogy innentől kezdve heti 599 Ft-ot fizetnek, lemondási link nem működik, stb. Tehát nem az emelt díjas sms-ekkel, hanem az alkalmazás alapú előfizetésekkel van a legtöbb probléma. Az emelt díjas sms tiltás nekünk nem oldotta meg (főleg mert alapból a flottánkban be van kapcsolva), a mobil piactér szolgáltatás tiltása volt a megoldás.
-
Ajbars
csendes tag
válasz
Viktor0610 #84382 üzenetére
Akkor nincs más , letilttatom az EDSZ-t és remélem megoldódik. Köszönöm a segítséget .
-
-
Ajbars
csendes tag
válasz
Viktor0610 #84379 üzenetére
Össz vissz egy link van benne ami nem csinál semmit , az oldal amit feldob nem ír semmit. a Kapcsolatnál nincs semmi , gyik-nél se .
-
-
Ajbars
csendes tag
válasz
szabonagyur #84377 üzenetére
Nem fizettem elő erre az akármire , nem a 599 ft érdekel, addig okés , hogy mindent letiltattok ahogy olvastam az előzőeket. De akkor ha ezek megvannak , a továbbiakban nem tudják növelni a számlámat? Egyszer megszívtam okés, de tartósan nem akarok olyasmiért fizetni , amit nem is kértem .
-
Ajbars
csendes tag
Sziasztok, most előszőr futottam bele egy olyan problémába, hogy egyszercsakk kaptam egy sms-t. Előfizettem állítása szerint egy 100 sport charge nevezetű szolgáltatásra, aminek heti árazása 599 ft / hét. Most mi a teendő? Mit lehet ezzel csinálni? Főleg , hogy nem is fizettem elő semmire és csak facebook-on görgettem .
-
Dorcika50
tag
válasz
Viktor0610 #84370 üzenetére
Megpróbáltam de sajnos így se működött.
-
-
Dorcika50
tag
válasz
Viktor0610 #84368 üzenetére
Online az apn. Mi ez a vezetéknélküli beállítás visszaállítás pontosan? Gépen vagy telon?
-
válasz
Dorcika50 #84367 üzenetére
Hát... Azzal lehet, nem fog menni.
iOS 15 alatt problémák lehetnek a nethozzáféréssel, netmegosztással.Ha online az APN, akkor kipróbálhatsz egy vezetéknélküli beállítások alaphelyzetbe állítást, ha viszont net az APN (pl. netes kártya), akkor emlékeim szerint egyelőre nincs megoldás.
Mintha itt azt olvastam volna korábban, hogy egy béta szoftverrel már megjavult a dolog, de ez nem 100%. -
Dorcika50
tag
válasz
Viktor0610 #84366 üzenetére
Jaj elfelejtettem beleírni iPhone 11 Pro legfrissebb ios
-
-
Dorcika50
tag
Sziasztok!
Mobil internetet osztok meg a laptopomra, azonban nem tudok vele felcsatlakozni Discord szerverre nincs útvonal hibát ír ki. Valamint League of Legends-t szeretnék játszani, ott is belépés után azonnal kidob. A böngészés az működik vele rendesen. Másik laptopon is próbáltam, szintén fenn áll a probléma. És próbáltam sima wi-fivel az említett programokat, így megfelelően működtek. Esetleg valakinek valami ötlet a probléma megoldására? -
atosan
veterán
Köszi mindenkinek a választ!
-
-
-
atosan
veterán
Üdv,
Rég nem hosszabbítottam hűséget a Telenornál, nem vagyok képben. E hónap közepén kihoztam egy készüléket. Míg a hölgy a boltban pötyögte a pötyögni valót, rákérdeztem, hogy okosórák is vannak? Azt mondta lehet még az előfizetésemre részletre is. Siettem, nem akartam belemenni. Ezt pontosan hogy értsem? Telefont részletre hoztam. Ugyan arra az előfizetésre még mehetne egy okosóra részletre? -
Gubu0101
veterán
válasz
bopeti98 #84352 üzenetére
Elozo honapi is ennyi volt,most hogy vissza neztem.Az,az elotti meg regi aras volt.Ebbe nincs tulforgalmazas,az elozoben volt par forint,ha azt kivinom ugyan ez az osszeg jon ki.Na majd nezegetem,ha marad,akkor tuti emeltek.Elmeletileg nem lenne szabad emelni,huseg ido alatt igen.Nem is gond,csak ugy megjegyeztem,azt hittem mar volt valami titkos emeles
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Suzuki topik
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest