Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Egy kis friss 4iG sztori a Digi felvásárlása után, avagy lehet nem a Telenor lesz a mobil láb a jövőben:
Persze nem csak a magyar Telenor többségi tulajdonrészének a megvásárlása, hanem a 25 százalékos részesedés eladása is opció lehet.
Ebbe a koncepcióba hosszú távon nem feltétlenül illeszkedik egy olyan kisebbségi részesedés, ahol csak pénzügyi befektetőként vagyunk jelen.
[link] -
snooze
veterán
nahhh,kezdödik..
telenor üfsz szerint minden szép és jo itt..🤮 link
a másik pillanatba meg még térerö sincs.. -
Gyuree91
tag
December 1. esim meg sehol…
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Mindig kapsz igazolást a befizetésről.
Az átírás előtti időszakról szóló számlákat csak utalással vagy személyesen, üzletben tudod rendezni.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm!
Akkor lehet bemegyek inkább egy Telenor üzletbe. Az a probléma hogy váltottam csomagot. Bekerültem egy munkáltatói flottás csomagba, ahol a telefonszám már a munkáltatóé. Ebben az esetben én már csak fizetni tudom a telefonszámom számláját, de nem rendelkezem semmilyen jogokkal. Jó lett volna pedig ha küldenek róla bármi értesítést hogy befizettem. Bemegyek a biztonság kedvéért egy Telenor üzletbe, remélem ott betudom fizetni a csomagváltás előtti utolsó, záró számlám. Illetve remélem hogy tudnak adni róla egy papírt hogy bevan fizetve. Kicsit macerás az egész, online felületen se tudok belépni. Mindössze MyTelenor app-ba tudok belépni, de ott meg nem jelzi ezt a korábbi tarifacsomag megszűnése után lezárásból keletkezett összeget. Voltam újságárusnál, lekérte terminálon keresztül hogy van-e tartozásom és nem volt. Szóval ez még a korábbi előfizetésemhez tartozik, aminek én voltam a tulajdonosa, és jelenleg nem igazán tudom sehogy sem befizetni, csak a bankkártyás átutalás lenne opció, a Telenor által generált számlaszámmal.
Teszek egy próbát akkor az üzletben, hátha betudom fizetni ott is, és remélem hogy adnak róla valamilyen visszaigazolást is.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Emlékeim szerint nem.
Csak azt láthatod pár nap múlva, hogy lezárásra került a számlád. -
Sziasztok!
Kerestem, ámbár nem találtam rá választ.
Hogyha befizetek banki átutalással egy havi számlát, megadom a számlaszámot közleményben, ami 1001-el kezdődik, illetve elutalom az összeget, erről kapok emailben megerősítést/visszaigazolást arról hogy sikeres a befizetés?Köszönöm.
-
Schnorkel
tag
https://www.hwsw.hu/hirek/64069/telenor-5g-halozat-halozatfejlesztes-zte-lefedettseg-szolgaltatas.html
-
kásás
tag
Végre lesz már foglaltság esetén hívásértesítés!
2022. január 11-től:
IV. Valamennyi Előfizetőre vonatkozó változások
1. Kiegészül a hívásértesítő funkció azzal, hogy a Szolgáltató foglaltság esetén, illetve akkor is küld
SMS-értesítést, ha az Előfizető a hívást elutasította [ÁSZF 1/A. melléklet (Számlás Díjszabás), ÁSZF -
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezekkel a vásárlásokkal a legkönnyebb visszaélni. A flottánkban volt egy rakat Meizu telefon Android 7-en megragadva, szinte mind bekapta, pedig volt közöttük olyan is, amit senki nem nyomkodott, maximum hívásfogadás volt rajta. Aztán egy-két hónapon belül mindegyikre jött sms, hogy innentől kezdve heti 599 Ft-ot fizetnek, lemondási link nem működik, stb. Tehát nem az emelt díjas sms-ekkel, hanem az alkalmazás alapú előfizetésekkel van a legtöbb probléma. Az emelt díjas sms tiltás nekünk nem oldotta meg (főleg mert alapból a flottánkban be van kapcsolva), a mobil piactér szolgáltatás tiltása volt a megoldás.
-
Ajbars
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor nincs más , letilttatom az EDSZ-t és remélem megoldódik. Köszönöm a segítséget .
-
-
Ajbars
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Össz vissz egy link van benne ami nem csinál semmit , az oldal amit feldob nem ír semmit. a Kapcsolatnál nincs semmi , gyik-nél se .
-
-
Ajbars
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem fizettem elő erre az akármire , nem a 599 ft érdekel, addig okés , hogy mindent letiltattok ahogy olvastam az előzőeket. De akkor ha ezek megvannak , a továbbiakban nem tudják növelni a számlámat? Egyszer megszívtam okés, de tartósan nem akarok olyasmiért fizetni , amit nem is kértem .
-
Ajbars
csendes tag
Sziasztok, most előszőr futottam bele egy olyan problémába, hogy egyszercsakk kaptam egy sms-t. Előfizettem állítása szerint egy 100 sport charge nevezetű szolgáltatásra, aminek heti árazása 599 ft / hét. Most mi a teendő? Mit lehet ezzel csinálni? Főleg , hogy nem is fizettem elő semmire és csak facebook-on görgettem .
-
Dorcika50
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megpróbáltam de sajnos így se működött.
-
-
Dorcika50
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Online az apn. Mi ez a vezetéknélküli beállítás visszaállítás pontosan? Gépen vagy telon?
-
válasz
Dorcika50
üzenetére
Hát... Azzal lehet, nem fog menni.
iOS 15 alatt problémák lehetnek a nethozzáféréssel, netmegosztással.Ha online az APN, akkor kipróbálhatsz egy vezetéknélküli beállítások alaphelyzetbe állítást, ha viszont net az APN (pl. netes kártya), akkor emlékeim szerint egyelőre nincs megoldás.
Mintha itt azt olvastam volna korábban, hogy egy béta szoftverrel már megjavult a dolog, de ez nem 100%. -
Dorcika50
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jaj elfelejtettem beleírni iPhone 11 Pro legfrissebb ios
-
-
Dorcika50
tag
Sziasztok!
Mobil internetet osztok meg a laptopomra, azonban nem tudok vele felcsatlakozni Discord szerverre nincs útvonal hibát ír ki. Valamint League of Legends-t szeretnék játszani, ott is belépés után azonnal kidob. A böngészés az működik vele rendesen. Másik laptopon is próbáltam, szintén fenn áll a probléma. És próbáltam sima wi-fivel az említett programokat, így megfelelően működtek. Esetleg valakinek valami ötlet a probléma megoldására? -
atosan
veterán
Köszi mindenkinek a választ!
-
-
-
atosan
veterán
Üdv,
Rég nem hosszabbítottam hűséget a Telenornál, nem vagyok képben. E hónap közepén kihoztam egy készüléket. Míg a hölgy a boltban pötyögte a pötyögni valót, rákérdeztem, hogy okosórák is vannak? Azt mondta lehet még az előfizetésemre részletre is. Siettem, nem akartam belemenni. Ezt pontosan hogy értsem? Telefont részletre hoztam. Ugyan arra az előfizetésre még mehetne egy okosóra részletre? -
Gubu0101
veterán
válasz
bopeti98
üzenetére
Elozo honapi is ennyi volt,most hogy vissza neztem.Az,az elotti meg regi aras volt.Ebbe nincs tulforgalmazas,az elozoben volt par forint,ha azt kivinom ugyan ez az osszeg jon ki.Na majd nezegetem,ha marad,akkor tuti emeltek.Elmeletileg nem lenne szabad emelni,huseg ido alatt igen.Nem is gond,csak ugy megjegyeztem,azt hittem mar volt valami titkos emeles
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 58.5 mm full fém tamper
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Online nezd meg,hogy mit ajanl,lehet fizetni kell bele neked is. 🤔