Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610 #82099 üzenetére
De hogy adhat meg más számot? Azt hinném, hogy csak olyan elérhetőséget adhat meg ami az adott szolgáltatónál van, mint szám.
-
válasz
Markizmark #82090 üzenetére
Leírták, mi (lenne) a megoldás.
Mivel a tulaj nem akar módosítani, ők sem módosíthatják.
Sajnos, ez van. -
BBke
tag
válasz
Próbálj meg a facebook oldalukon segítséget kérni. Biztos, hogy a Telenorhoz tartozik a szám?
Itt tudod ellenőrizni: [link] -
yanna
addikt
válasz
Ez simán mehetne egy, sőt több kabaréba.
-
zseko
veterán
válasz
szabonagyur #82093 üzenetére
Igen, az az, persze, HSPA+. De én úgy mondanám, hogy már nem sokat ér, mivel régebben azért aktívan használtam évekig, és ettől jelentősen jobb volt, simán használtam mindenre, ráadásul rámondhatjuk, hogy zsákfaluban lakom ami nem éri el az 1500 főt, és ezt a számot még bőven lehet redukálni a mobilnetképes lakosság 'per' 3 szolgáltató szintjére.
Bár igaz, 2017-18-ban a 4G is szinte mindig 110-130Mbps környékén volt, most meg jó, ha a 40-et meghaladja... Érdekes mód a feltöltés az mindig megvan 50Mbps. -
zseko
veterán
Nem tudom mi lett elcseszve, de ennyire szar még sosem volt a net, amióta telefonom van.
Igaz, kaptam egy sms-t a Telekom!tól, hogy hálózati meghibásodás miatt kiesés tapasztalható a vezetékes! internet- és telefon szolgáltatásban, ami oké, csak hát most mobilról netezek.
A 4G úgy tudom errefelé a Telekomtól jön, ez is oké, valószínűleg abba is belenyúltak, de hogy a H+ nem ér már lóf.... sem... az azért durva.
(Na a 4G most jött meg épp, ahogy beírtam ezt) -
szabonagyur
félisten
válasz
Hmm érdekes helyzet. Tilsd le a küldő számot és viszlát
-
Markizmark
addikt
válasz
szabonagyur #82089 üzenetére
Egy 30as szám, február óta. Azóta vannak a gondok.
Végülis tök mindegy mióta, a lényeg h kérésemre nem csinálnak semmit, csak ha az előfizető kéri.Ezz írták sokadszorra:
"Korábbi leveleinkben leírtaktól eltérő információval sajnos nem tudunk szolgálni.
Bejelentése alapján az előfizetővel ismét felvettük a kapcsolatot és felszólítottuk a számlaértesítési elérhetőség módosítására.
A szerződéskötés folyamán vagy utólagosan megadott elérhetőségeken sajnos egyoldalúan nincs lehetőségünk módosítani. Amennyiben az előfizető a felszólításunknak nem tesz eleget, úgy a számlaértesítők sajnos továbbra is érkezhetnek Önhöz. " -
szabonagyur
félisten
válasz
Markizmark #82088 üzenetére
A számod mióta van meg? Nem adhat meg csak úgy random számot, hiszen a Telenor látja a rendszerben milyen szám van előfizetőhöz rendelve.
-
Markizmark
addikt
válasz
Viktor0610 #82087 üzenetére
Telenor telefonszámla értesítő, nem banki meg egyéb. A Telenor a küldő, és nem képesek törölni az én számomat a rendszerükből. Ráadásul nem is vagyok Telenoros.
Hihetetlen, hogy valaki megadhat egy random telefonszámot amire küldik majd az ő számla értesítőit. -
válasz
Markizmark #82085 üzenetére
A téves Telenoros számlaértesítőt a Telenornál tudod lemondani, ha máshonnan érkezik, akkor a küldőt keresd meg, abban a Telenor nem kompetens.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Markizmark #82085 üzenetére
Szia
Gondolom ez nem a Telenortól jön hanem mondjuk egy banktól.
Én felvenném a a bankkal a kapcsolatot, hátha.
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Kihez tudok fordulni, ha a telenor folyamatosan tévesen nekem küldi sms-ben egy vad idegen számlaértesítőit?
A telenornak már írtam ez ügyben, de nekik "nem áll módjukban" egyoldalúan átírni a telefonszámot, csak a számlatulajdonos kérheti azt. Ami ugye nonszensz.
Többszöri felszólításra és fosnak rá. -
-
huan
őstag
Sziasztok,
Vetten egy használt iPhone-t ami Telenor függő. Hogyan lehet függetleníteni a szolgáltatóval? A jótállási jegye egyenlőre szkennelt változatban van meg. Kell még valami hozzá? -
szabonagyur
félisten
Magatol nem kapcsolodik be, ezert is irtam ha nem Te kapcsoltad be egybol jelezni kellett volna. Nem veletlenul jon SMS meg mindig ezekrol, ha a marketing anyag zavar akkor meg kapcsoltasd ki. 20 ev Telenor meg Telekom mellett sosem jott meg reklam magatol.
OTP-be is be kell menni es rendberakatni a dolgot, nem csak bosszankodni rajta. Gond nelkul kiveszik mastol a szamodat.
-
-
lm83
őstag
válasz
4Grider #82079 üzenetére
Hát az a baj, hogy ezeket a telenor SMS-ket nem nagyon szoktam olvasni. Mindig csak ilyen akció, meg cseréld le a telefont stb jönnek, nem szoktam vele foglalkozni...
OTP-s SMS is szokott jönni, hogy valaki valami Apple pay re regisztrált kártyát, de az sem én vagyok...
Olyan 8-9 éve enyém a szám, eddig nem volt ilyen.
@Viktor, amúgy smart tarifa extra csomagom van, amiben volt valami dezzer akármi, de sosem használtam, lehet amiatt kaptam most ezt :/ -
-
lm83
őstag
válasz
szabonagyur #82075 üzenetére
Hát azért ez a vicc kategória, ha maguktól csinálnak valamit, aztán még én vagyok a hülye, hogy ezek voltak...
-
Gubu0101
veterán
válasz
szabonagyur #82069 üzenetére
Igen,elofizetessel vettem (Hipernet Home +)Az volt az elso mikor haza mentem,hogy vodas kartya bele es mukodott is
Az iphone az viszont nem fuggetlen,minden mas igen.
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Telenornál vásárolt tablet az független vagy csak telenoros kártyával megy? Köszönöm
Lenovo M10 HD -
-
-
-
VinoRosso
veterán
Online akartam venni +keretet. De nem engedi regelni a telszámom.
Nem lehet valahogy online vásárolni valahogy +kvótát? -
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
céges flottában van regisztrálva a számom és lejárt a havi mobil internet keretem. Jött egy SMS, hogyha szeretnék extra hozzáférést vásárolni akkor keressem a céges kapcsolattartómat. Na most nyilván ilyenkor senki nem dolgozik ugye, internet hozzáférésre meg szükségem lenne.
Mi lehet a megoldás? -
válasz
tothjozsi96 #82057 üzenetére
Mivel a hűség jellemzően két év, így igen, azon dátum után két évvel jár le a kötöttség.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Online megtudom nézni hogy meddig tart a hűségem?Azt látom hogy 'Utolsó készülékvásárlás dátuma 2019. október 3', itt kötöttem új hűséget, akkor az mit jelent? Október 3-a utána válthatok flottás csomagra? Munkahelyi csomag lenne, ezért is érdekel hogy meddig is tart a csomagra vállalt hűségem.
-
törölt tag
Ez BP lehet, de vidéken nem. Zamárdiban is akkora lett a hálózati fejlesztés, (3x volt a listában) hogy 2 megabit a max sebesség, 5G nuku a parton. (Telekom 160 4G) Felénk is lett 5G, de 4CA nem. Viszont Siófok Lidl környéke van 4CA, de 5G meg nem. Számomra nem logikus mi alapján fejlesztenek.
-
törölt tag
Egyre több az internet használat 4G alapon. A járvány alatt sokkal többen használják az online teret és ezt nem tervezték bele a hálózatba és ez az oka. Vannak azért fejlesztések, de szerintem másik oldalt erősen Excel alapon működik a cég a csehek óta. Eleve a technológia cserére óriási kapufa, hogy ZTE 5G hálózat épül a továbbiakban is ami olyan amilyen, lényegében nem teljesen szabványos, olyan kínai… Útközben szinte mindig elszáll a VOLTE, többször panaszkodnak, hogy nem érteni mit beszélek, szaggat, rövid hívószámok, stb…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest