- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Mondjuk én ezt az egész dolgot nem is értem.
Nekem pl azt írja a pre-paid kártyánál, hogy December 4-6 közt lehet aktiválni, és December 6 éjfélig lehet felhasználni.
Tehát ha valaki pl December 6.-án Aktíválja be, akkor mi van?
Vagy csak én nem értem? :)
-
Landsmann
addikt
Mondjuk ennyi pénzért így ilyen korlátozott felhasználással már mindjárt nem olyan jó üzlet. 100 gb egy hétvégére? Akkor már inkább akár 1-3 gb 100-200 Ftért többet érne.
-
snooze
veterán
itt ugy látom nincs ez leirva,hogy csak a hétvégén lesz az appban elérhetö..na,mindegy..
"Az ajánlat elérhető új és meglévő lakossági hangalapú számlásoknak, kártyásoknak és flottás ügyfeleinknek a MyTelenor Alkalmazásban, kisvállalati ügyfeleink ezen felül SMS-ben is megrendelhetik az XMAS100 szó 1744-es számra történő küldésével. Az ajánlattal kapcsolatban további információk elérhetőek az Általános Szerződési Feltétekben. "
[link] -
KicsiRegő
tag
Az ingyen 100GB-ot 4Grider már leírta fentebb, hogy kiknek jár.
A többieknek pedig a karácsonyi ajánlat 500Ft-ért 100GB minden hétvégén. -
Ganzer
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ha telefont vennék törlesztőre, van lehetőség előtörlesztésre? Pl a mobil 300 ezer, és mindjárt átvételnél kifizetnék 150 ezret, a többit havi szinten?
Szép napot mindenkinek -
hzsolee
őstag
válasz
szabonagyur #78031 üzenetére
Bocs, 2 napja vagyok telenoros... Más nincs...
-
asdf_
veterán
válasz
szabonagyur #78034 üzenetére
Végülis nem írták, melyik év március 31-éig lehet aktiválni
Szerk: Jaaa, felhasználni, és legalább, nem aktiválni, én vagyok a hülye, bocsánat. -
asdf_
veterán
válasz
Landsmann #78030 üzenetére
Ez egy MÁSIK (szerk, sőt, így már harmadik, miért is látod te ezt még egyáltalán
) 100 GB-os ajánlat lesz szerintem. PR osztály nem figyelt rendesen, a 30 naposnak pl. 99 vagy 111 GB-osnak kellett volna lennie, hogy ne lehessen összetéveszthető. El nem tudom képzelni, hogy hány emberen kellett ennek keresztülmennie, és egy sem volt képes a homlokához kapni, hogy baszkikáim, ez így nem lesz jó...
-
Landsmann
addikt
Ugye ez a karácsonyi 100 GB-os ajánlat csak vicc? Azt írja az app, hogy december 4-6-ig lehet megrendelni és december 6. éjfélig lehet felhasználni. Mi ebben a karácsonyi, mikor mikulás napig lehet felhasználni? 1-2 napra 100 GB meg minek? Ha január 6.-át akartak volna írni felhasználhatóságra, akkor azt mondom, az már oké. 1 hónapra 100 az már jó.
-
4Grider
nagyúr
A Telenor 100GB ingyenes, szabadon felhasználható adatforgalmat biztosít Magyarországon a Hipernet Home+, a Hipernet Home, a Hipernet, a MyHipernet Home, továbbá a Digitális Jólét 2GB tarifáit használó lakossági ügyfeleinek.
A december 1-31. között igénybe vehető, 30 napra szóló, iskolai igazolás nélkül kérhető ajánlatot a lakossági ügyfelek a MyTelenor online önkiszolgáló felületen, a MyTelenor alkalmazásban, a 1220-as telefonos ügyfélszolgálaton és a Telenor üzleteiben is aktiválhatják. -
olloczky
senior tag
Meg is történt köszönöm
-
olloczky
senior tag
Hali
Elofizeteses csomagot szeretnek katyasra valtani. Ezt online / telefonban elintezhetem, vagy be kell menni ugyfelszolgatra?
Udv
-
Diák66
őstag
Ahogy számítottam, otthon jó a telenor, de Győrben már nem túl erős, pedig 4G+.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Viktor0610 #78016 üzenetére
Nem tudtam,nekem ezt dobta föl az app,nem láttam,hogy más is járt így
Annyi napra szép kamat járna az biztos
-
tomp
félisten
válasz
zsida.kornel #77991 üzenetére
VoLTE topikba nézz át. Az összefoglalóban ban egy táblázat. A OP8 sorban ott egy link. Telepítsd fel a LogKit-et majd kapcsold be a VoLTE kapcsoló megjelenítését. Ez után már meg fog jelenni a beállítás.
Maga a Telenor VoLTE profil megvan már de kapcsoló még nincs. Azt manuálisan kell előhozni. -
-
Hosssszu
őstag
válasz
pauliboy23 #78007 üzenetére
A Microsoft store-t nem tudtam.
Köszi az infót! -
pauliboy23
senior tag
válasz
Darth_Revan #78002 üzenetére
Igen, mobilparkolás, lottó, stb, vagy akár microsoft store-ban is jó, iTunes, google play store-ban is jó, alkalmazások, filmek stb. És majd a havi számlával kell fizetned az elköltött összeget.
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee #77998 üzenetére
Egy kis hozzáfűzés....
Most nézem tegnap este jött pár mail a Telenortól e-számla ügyben. Most kipróbáltam, tényleg megy a kártya is. Nagy ríszpekt a gyorsaságért, tényleg. De ez az ügymenet akkor is fura számomra (még ha törvényi előírás akkor is, bár akkor a többinél miért más a gyakorlat) és volt némi bukó, mert kellett venni adategyenleget a tegnapi nap miatt.
No, ennyivel tartoztam, hogy a történet kerek legyen, és ne csak sározzam a szolgáltatót. -
válasz
Darth_Revan #78004 üzenetére
Mobilon történő vásárlásra használható a keret.
Tehát parkolás, mobillottó, stb. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Viktor0610 #78003 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Darth_Revan #78002 üzenetére
Hitelkeret.
-
Darth_Revan
veterán
Évek óta Telenor előfizető vagyok, de van egy dolog amit most vettem észre és fogalmam sincs mi az ...
Mobilvásárlásra felhasználható10 000 Ft
Ez mi?
Ezt az összeget el lehet költeni és nem kell visszafizetni vagy ez egy hitelkeret és max 10.000 Ft értékben költekezhetek és a hónap végén hozzáírják a számlához?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest