Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBke
tag
válasz
Viktor0610 #77247 üzenetére
Ha tölt neki univerzális egyenleget, akkor sem?
-
kemotox
addikt
válasz
Viktor0610 #77247 üzenetére
Kár
Köszi a választ!
-
-
kemotox
addikt
Sziasztok!
Adott egy ismerősöm, Telenoros előfizus és felhasználta a mobilnet egyenlegét. Van arra lehetőség, hogy a száma ismeretében meglepjem pár gigával, aranyosan? (Én nem Telenoros vagyok)
Köszi -
-
Prien
addikt
válasz
Viktor0610 #77242 üzenetére
Azért mondtam a családon belül, ott meg lehet oldani okosba'
-
-
smiti
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Egy pár éve rendelkezem Hipernet Home M tarifa csomaggal. A hűségidő is le van járva, szeretném visszamondani a szolgáltatást. A kis wifi modemet is vissza kell adni szerződés megszűntével?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Viktor0610 #77233 üzenetére
Köszi az infót.
-
-
bedibazsa
senior tag
válasz
juve600 #77230 üzenetére
Telenor.hu-n vannak a díjcsomagok. Vagy konkrétan mit szeretnél? Ott van az összes publikus csomag.
@7etape - annyival kiegészíteném, hogy tudtommal 30 napot várni kell még, miután lejárt az adategyeztetés/utolsó feltöltés utáni türelmi időszak. Ekkor fel lesz függesztve a kártya, hogy legyen még időd visszaaktiválni. 30 nap után lesz megszűnt státusza, utána tudod 365 napig visszaigényelni a rajta maradt összeget.
Legalábbis márciusig így volt, azóta már nem dolgozom ott, de szerintem nem változott a folyamat. -
juve600
nagyúr
üdv
az alábbi összeállításhoz kellene nekem segítség:
ez van jelenleg a családban :
Telelkomos mind :
1. előfizetés - korlátlan telefon+4gb net ( 8000 Ft)
2. előfizetés- hálózaton belül díjtalan + 2gb net ( 4000 Ft)
3. előfiztetés - 3gb net telefonálásra nincs használva,csak elérhető ( 1800 Ft)
4. előfiztetés - 3gb net telefonálásra nincs használva,csak elérhető ( 1800 Ft)
ezt szeretném leváltani olcsóbbra,adott esetben számhordozással
most jár le a hűségem -
-Ben-
veterán
válasz
Viktor0610 #77228 üzenetére
Rendben, köszi.
-
Most linket nem tudok neked adni (mobilról vagyok, úton), de tuti, működik.
Mikor boltban dolgoztam, számtalan ilyet vittünk végig ügyfeleknek.Ahogy írtam is, hagyod lejárni a kártyát (akár adategyeztetés, akár feltöltés hiánya miatt), majd jelzed, hogy visszaigényelnéd a rajta lévő összeget. Telefonon, személyesen intézhető, talán online is.
-
-Ben-
veterán
válasz
Viktor0610 #77226 üzenetére
"Amennyiben tudod nélkülözni valameddig a kártyát, akkor hagyod lejárni, visszaigényled a rajta volt egyenleget...
Ez lenne a legjobb megoldás, mert már egyáltalán nincs szükség a kártyára. Mi ennek a módja? Találok erről valahol információt?
-
-
-Ben-
veterán
Sziasztok,
Adott egy feltöltőkártyás csomag 19.500 forintos egyenleggel. Van annak módja, hogy valamiféle értelmes dologra is felhasználható legyen ez az összeg?
Nagyon nem vagyok képben ilyen téren.... Lottóra, matricára, jegyekre nincs szükségem...
Köszi
-
Van egy fura probléma: Tegnap óta nem működik a telefonon beállított levelezés. Böngészni tudok, tehát az internet előfizetés működik, de akár a levelek fogadását, akár a küldést próbálom, hibára fut. Viszont ha bekapcsolom a wifit, egyből jó lesz.
Találkoztatok hasonlóval, mi lehet a megoldás? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
A fiamnak tegnap adtunk ajándékba egy Redmi Note)Pro telót.
1 sim: T-Kom Dominó kártya, CSAK hanghívásra
2 sim: Telenor CSAK adatkártya CSAK netre
Korábban Samuval működött a megfelelő Telenor APN beállítással.
Most beállítottam, majd mintha elfelejtette volna. Mindegy felvittem egy új APN profilt, amivel működött még este. Reggel már nem jelezte a 4G-t. Térerő jel volt, csak a 4G jel hiányzott mellőle, így nem volt mobilnet, nem is tudtam akkor működésre bírni. De jöttem melózni, sok időm nem volt vele foglalkozni. Ha hazamegyek este, ránézek megint.APN beállításokat amikor új profilt hoztam létre innen az összefoglalóból puskáztam ki.
Van valami trükkje esetleg a beállításnak?
-
Sziasztok!
Ma szállították ki a neten rendelt SIM-emet. Mi a gyakorlati tapasztalat, mikorra fog aktiválódni?
Tudom, hogy 15 napjuk van rá, csak kíváncsi vagyok, hogy általában mennyi idő szokott lenni. Egyelőre nem megy fel a hálózatra még. -
törölt tag
válasz
4Grider #77214 üzenetére
A Vodafone volte az a telenornál is rosszabb. Nem jönnek be a hívások, hibásvárakoztatás hol megy hol nem, csak jönnek be az SMS-ek, hogy nem értek el több iPhone is. Ráadásul a Vodafone hivatalos iPhone VOLTE partner
. A Samungos kollégák ugyanúgy panaszkodnak, a többiek meg azért mert a 3G reframing miatt ők is szívnak a telefonálással vidéki régiókban. Az, hogy 10ből 2 hívás megszakad útközben, hab a tortán. Szóval ehhez képest a Telenor volte nélkül is klasszisokkal jobb.
-
4Grider
nagyúr
Nálam nincs gond (Telenor B3+B20). Debreceni Telekomos alvállalkozónkat naponta hívnom kell, ő viszont folyamatosan megszakad. Amióta kikapcsoltattam vele az A51-en a VoLTE-t, azóta ugyan 3G-n, de megszakadásmentesen tudok vele beszélni. Szóval a VoLTE még mindig nem éri el az UMTS megbízhatóságát.
-
leo81
aktív tag
válasz
bociusz #77206 üzenetére
Hát igen, ideje lenne minimálisra szorítani a 3G sávszélességet a 4G javára.. Amikor kiépült a ZTE rendszerrel a 3G (DC-HSPA+) azt igen jó minőségben csinálták meg, rengeteg cellát telepítettek. Sajnos a 4G fejlesztésnél már a spórolás volt szem előtt. Közel nincs annyi 4G-s cella a mai napig, mint 3G-s. Ezen kellene sürgősen változtatni....
-
törölt tag
Nagy a csend 5G témában. Megvolt a tender egy ideje, de sehol nem hallok arról, hogy készülne a Telenor 5G hálózata. Azt már észrevettem, ahol Telenor torony van, oda nem megy fel a Telekom 5G-vel. Pl Siófok is ezért ilyen foghíjas 5G témában. Nálunk pont egy Telenor torony adja a Telekom 4G és csak nálunk nincs Telekom 5G, ahol saját a torony, ott bezzeg van. (persze lehet ezért a tét vas a ludas.) Van vmi info? Lesz megállapodás vajon mint a 4G volt?
-
Landsmann
addikt
Ilyen váltást én is tapasztalok az utóbbi időben. Nem gyakran, de előfordul. Nálam nem szokott kimaradás lenni, de a hang a kristálytisztáról átvált olyanra, mintha egy kartondobozbl beszélne a másik fél. Hívás befejezése után látom, hogy újra megjelenik a VoLTE felirat. Pedig a hívás létrejöttekor még ott volt és a hangminőség is rendben volt.
-
leo81
aktív tag
Eddig csak s20-nál volt gond, de most már s10 és s9-nél is tapasztalható volt a hiba. Persze Telekom és Digi VoLTE-val hibátlan mindegyik...Mondjuk itt, ahol a legtöbbet használom a hálózatot csak 2db B20-as cella van a legközelebbi állomáson. A routeres netet már fel is mondtam, mert 5-10 Mbit a plafon... Hipernet, vagy mi??
-
tomp
félisten
-
leo81
aktív tag
válasz
bociusz #77203 üzenetére
Remélem inkább a VoLTE-t teszi rendbe, mert egy kalap sz@r az egész.
Utóbbi időben hívás közben szakadozik a vonal utána kb. 1-2 másodperces csend, majd átvált 3G-re és folytatódik a hívás. De persze a hibajelzéseimre mindig ugyanaz a válasz érkezeik, hogy náluk nincs semmilyen probléma. A fenti közlemény szerint akkor mégiscsak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest