- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Dolphine #37052 üzenetére
Utána még kb. 5%-al növelték az 1800 MHz-es LTE lefedettséget, az összes többit 800 MHz-en hozták össze. Ezért írtam a Xiabigyóra, hogy kínai vacak. (Meg egyszerűbb levackozni, mint leírni a nevét.) Nálunk legalábbis nem sokat ér, ha tényleg mobilként és 4G-n akarják használni.
A 2600 MHz-es hálózattal nem sietnek, mivel iszonyat kicsi/pontszerű lefedettséget lehet vele elérni, illetve a nagyvárosokban még nem dugul a 4G hálózat. Majd ha elkezd belassulni a 4G háló, akkor fogják nagyobb számban bekapcsolni, de akkor is csak sűrűbben lakott (terheltebb) helyeken. -
törölt tag
válasz
Dolphine #37047 üzenetére
Hát ez az! Aki meg tudna, az b.szik küldeni. Ennyit a helyi, közösségi összefogásról! Bodrik11 hónapokkal ezelőtt írt a PH isteneinek (sajnos, egy félisten kevés ehhez
), hogy indíthatnának erre vmi játékot és egy szponzorral dobathatnának vmi jutalmat a legtöbb infót beküldőnek. Ebben sem történt semmi előrelépés. Ennyit a helyi istenekről! Kis, Magyar valóság.
-
-
Daffni2
addikt
válasz
Dolphine #37027 üzenetére
30 nap a hivatalos határidő.
Közben a fejlemény az ügyemben:http://prohardver.hu/tema/nagy_pannon_topic/hsz_36934-36934.html
Közölte az ügyfélszolgálat,hogy a 8 számra hűséget vállaltunk a keretszerződésbe,ezért csak kötbér ellenében bontható.
Vicc az egész,milyen keretszerződés?
Amit egyoldalúan felrúgtak,jelentősen árat emelve,és plusz díjazásokat hozzátéve.
3x kaptam ígéretet,hogy felhívnak, újabb ajánlattal, emailban is küldik.
Na azóta hívnak.Gusztustalan amit művelnek.
Ügyvéd ismerősünk szerint nincs az a bíróság,amelyik igazat adna nekik ha a kötbért amit kiszámláznak nem fizetjük ki. -
-
-
-
apaszka
veterán
válasz
Dolphine #36815 üzenetére
Nem szabad aláírni nekik!
Akkor vagy kedves ügyfél, ha nem közt semmi hozzájuk.
Akkor adnak kedvezményt, és akkor tudsz váltani bár mikor.Egy hőséges előfizető szerintem nem ér annyit nekik, mint egy új feltöltős!
Persze ezt fogják cáfolni, de én így vettem észre eddig sajnos.
Ha a rablánc köt, azt ki is használják és azt csinálnak veled mit akarnak. -
válasz
Dolphine #36801 üzenetére
Örülnék, ha nem borogatnál semmilyen asztalt, hanem kérnéd a boltban lévő kollégát, hogy segítsen neked a problémád kezelésében. Hidd el, könnyebb úgy ügyet intézni.
Elhiheted, hogy a pult túloldalán lévő pont ugyanannyira nem szereti a Mobil Online Startot, mint te. Pont az ilyen ügyek miatt.
Általában szokott lenni megoldás, szóval no para.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dolphine #36813 üzenetére
nekem az volt a kedvencem amikor egy 190ft-os szolgáltatást csak akkor aktivált be a rendszer ha volt rajta minimum 1990ft.
De voltam olyan is hogy kaptam bónusz kedvezményt,de egy olyan szolgáltatást adtak ami nagyon nem a leírtakat biztositotta...de persze legyen pluszban az egyenleged..De itt volt pl a múltkori internet lassulás eset,láss csodát 2 hét után megoldodott
viszont ami abszólut kedvencem volt:"probálja meg 2g-s módra kapcsolni a telefonját,hátha megjavul az internet sebessége"
mindezt egy hölgy mondta a 1220-on
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dolphine #36809 üzenetére
az a bibi hogy úgy aktiválnak szolgáltatás hogy abba te nem eggyezel bele,illetve nem is tájékoztatnak hogy az mi
én egyszer futottam bele kb 450ft-ig,felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy kapcsolják ki de azonnal
mint kiderült egy kedvezmény letelte után kaptam ezt a kis "ajándékcsomagot" -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dolphine #36801 üzenetére
hát igazából megteheted
ugyanis ezt a szolgáltatást szerintem jogszerütlenül aktiválja be a TelenorVan egy ilyen szolgáltatás hogy "mobilonline strart szolgáltatás" ezt kérd
bár már ez is milyen undoritó:azért kell megrendelned egy szolgáltatást hogy egy másik ne kapcsoljon be magától
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged