- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Perccsomag 100-ról tudtok valamit? Én nem találok leírást.
-
ottoyes
senior tag
Mostanság nem (sem) szimpatizálok a Telenyomornak,Televertgyomornak,Televanarépámveleteknek is nevezett céggel,ezért nem aktiválom...ill.beszélem le a rajta lévő kezdőegyenleget,és a három hónap ingyenes Klikk szolgáltatást is kihagyom.Igen,ez lehet hogy hülyeségnek hangzik..pedig nem érzelmi alapon döntöttem el.Tehát kuka..pont.
-
club1
veterán
válasz
ottoyes #19046 üzenetére
Praktikum kari aktiválástól kezdve él, és bő egy hónapja 90 napról 180 napra emelte a Telenor az első határozott idejű időszak (feltöltés nélküli rendelkezésre állási idő) intervallumát.
Azaz aki az elmúlt egy hónapban aktivált, az 180 napos határozott időszakra kötött szerződést. Ez akkor válik határozatlanná, ha a határozott idő alatt valaki feltöltést eszközöl.
Amúgy pedig ha jól rémlik azt kérdezted, hogy meddig aktiválható egy sim kártya. Nekem utoljára két éve volt a kezemben új praktikum csomag, és azon kívülről a csomagra ragasztva egy papírcímkén volt, hogy meddig lehet aktiválni a kártyát. Hogy most mi van, arra még mindig nem tudjuk a választ. Merthogy gondolom nem vár hosszú éveket rá a Telenor. -
ottoyes
senior tag
Praktikum kari szerződéskötéstől él,90 napig lehet rá tölteni,aztán viszlát...hacsak ráutaló magatartással nem töltöm 180 napon belül,mert pl. kell a szám.Köszönöm,hogy segithettem! :-)
-
ottoyes
senior tag
Nemnyert.Ezen a karin nincs dátum...hacsaknem katakterekre szedve eltejtette valamelyik számsorban a Telenor.Ügyfélszolgálatot megcsörgetem,talán most nincsenek annyian..
-
asdf_
veterán
Az egyenleget viszont buktad, ha a lejarati ido utan toltesz, tehat azzal csak a hivoszamot lehet megmenteni.
-
club1
veterán
válasz
Sztbeni #19039 üzenetére
Amennyiben nem történik feltöltés az előfizetés érvényessége alatt, a Telenor Praktikum tarifacsomag készülék nélküli előfizetés [csak SIM-kártya] esetén a hívószámot az előfizetés érvényességi idejének lejártát követően 60 napig, további előfizetés esetén (ide nem értve az Új Generációs kártyás előfizetést, amelyre más rendelkezések vonatkoznak) 30 napig biztosítja.
-
Sztbeni
őstag
Az egyenlegfelhasználás lejárta után mennyi ideig lehet feltölteni a kártyát?
-
ottoyes
senior tag
Hali!Bontatlan Praktikum kari meddig érvényes?...régebben az aktiválástól számított egy év volt az aktív időszak,nade meddig kéne aktiválni?..persze tudom,biztos benne van ez is abban az "50" oldalas papírhalmazban amit kaptam,de lusta vagyok elolvasni,másrészt az itt infót adók is fontosnak érezhetik magukat egy rövid időre..tehát?Köszi,előre is!
-
Landsmann
addikt
válasz
darvinya #19028 üzenetére
Nono, azért azokkal a frekikkel egy kicsit óvatosabban. Ha arra gondolsz, amit a negyedik mobilszolgáltató pályázaton a Telenor, T-Mobile és a Vodafone elnyert, a Vodafone kivételével a másik kettő nem használhatja. Sanszos, hogy a Vodafone-tól is megvonják a jeléenleg használt frekvenciát.
Ami pedig az analóg tv-k lekapcsolását illeti, az abból felszabaduló frekvenciasávot jó ha legkorábban januártól igénybe vehetik. Az analóg tv-adók lekapcsolása két lépcsőben történik. Július 31 és október 31-ei dátummal. Az tuti, hogy míg teljesen le nincs kapcsolva minden adó, addig a frekvenciát nem engedélyezik használni. Akkor még ott van a tesztelés, úgyhogy szerintem leghamarabb is csak januártól. -
bopeti98
őstag
Ismerősöm Klikk csomagját sem korlátozták le pedig már 180MB-ot elhasznált a 100-ból:
-
club1
veterán
válasz
darvinya #19028 üzenetére
Ezek szerint nem emlékszel arra, hogy még egy évvel a ZTE rendszerre való áttérést követően is mennyien csodálkoztak itt a fórumban azon, hogy a Telenor nem tud korlátozni. Szóval nem volt az annyira köztudott, a flottámban sem tudott róla senki... Logikus, hiszen a Telenor nem reklámozta hogy sz@r a rendszere, a felhasználóknak meg csak kis töredéke olvasgatja a szakmai fórumokat.
-
darvinya
titán
-
club1
veterán
válasz
Damage401 #19022 üzenetére
Szerintem gondold át még egyszer.
2 Mbps messze nem 256 kbps. 256 kbps meg persze nem egyenlő 32 kbps-al. Merthogy ezeket írtad.
De maradjunk a 2/0.25 Mbps-os ötletednél. Hogyan képzeled? Ezzel senki nem fizetne elő nagyobb adatcsomagra, mindenki a legkisebb csomagot választaná. Szerinted akkor a legkisebb (legolcsóbb) csomagnak mekkora árat kellene belőni? Mondjuk legyen 1000 Ft-> Sokan választanák, elfogyna a sávszélesség egy pillanat alatt (648GB/81GB /előfizető/hó sávszélességigény). Emlékszel a Vodafone korlátlan GPRS-ére? És ahhoz a sebességhez (40 kbps) még nem kellett ekkora sávszélesség... Ennyivel több frekvenciablokkot viszont egyik szolgáltató sem vásárolt azóta. Ha viszont a legkisebb csomag mondjuk 3000 Ft lenne, azzal kiszúrnának azokkal akik csak email-ek szinkronizálására, egy kis Google Maps-re, és hasonló sávszélességet nem zabáló dolgokra használják a mobilnetet (magyarul megmaradnak 100-200 MB havi adatforgalom alatt). -
darvinya
titán
válasz
Damage401 #19022 üzenetére
Már engem felhívtak olyan ügyben, hogy a szolgáltatásuk milyen irányba menjen.
Javasoltam 32kbps alapszolgáltatás okosteloknál havidíj nélkül.
Akinek meg kevés annak sebesség korlátozásos (nincs adat mennyiség korlát) net.
1MB 1000Ft/hó
5MB 4000Ft/hó
12MB 7000Ft/hó
21MB 9000Ft/hó
42MB 11000Ft/hó
LTE 13000Ft/hó
Ezek csak telokhozModemes csak annyiban térne el, nincs 1MB-os sebességi csomag.
A torrent sosem érdekelt és ezek után sem.
De böngészni, eseti letölteni, e-mailezni sűrűn szoktam és pont erre kaotikus a használat.Emiatt reklamáltam.
Odáig eljutottunk, hogy az email értesítőkre (ez nem a levél) nem kell napokat várni.
Úgy, hogy közben leforgalmazok 100MB-ot miatta. -
Damage401
senior tag
Hátha nekem nem jó a net. AKKOR másnak se legyen már jó vazze'. Hihetetlen. Bohóckodunk vagy mi ? Torrent egy igen érdekes és más világ, hogy csak úgy korlátozva legyen. Én egyszerűen oldanám meg. Mindenki kapna max 2mb=256kbits netet lefele (korlátlan) 256kb=32kbits sebességet azt csók. Aki hajlamos fizetni drágábbért természetesen azoknak lehetőségük lenne a LTE hálózat sebességének hálózata is.
-
-
bopeti98
őstag
Úgy látom hogy a Mobil Online 100MB csomag korlátozása megint nem megy. Már 2 gigát elhasználtam és számítógépre megosztva ezt mutatja:
-
GML
őstag
Azt valaki meg tudja mondani, hogy mely csomagokban lehet használni a mobilos mobilnetet HSDPA-nál gyorsabb (42Mbps) hálózaton?
-
eurolac
senior tag
válasz
szamoca79 #19008 üzenetére
Szia! Köszi, h reagáltál. Újabb két évet írtak alá így vették a telefont. Nem valószínű, hogy olyan fordulna elő, hogy nem fizeti, elég megbízható ember. Csak a kisördög motoszkál ilyenkor az emberben.
Úgy hallottam, hogy ilyen esetekben pl. a T letiltja alkalmanként a telefont is, de a Telenor-nál ez nem divat. Csak kíváncsi voltam, kinek mi ezzel a tapasztalata. Régebben egy ismerősöm magát a Telenor-t kérdezte ez ügyben. (ügyfélszolgálatot) Neki is azt mondták, h nem tiltják a telefont ill. megnézik, h ki használja. Azóta azért sok víz lefolyt a Dunán...
-
asdf_
veterán
válasz
randras #19004 üzenetére
Nezd, ha lett volna egy barmilyen iranyban lebeszelheto mondjuk red bull csomagod havi 7-8 ezerert, majd kitalaljak, hogy ezentul ennek felet halon belul, masikat csak azon kivul beszelheted le, igy tobb honapig 12-13 ezres szamlad lesz, mig vegre a kozfelhaborodas okan ebbol valamennyire visszakozik a szolgaltato, vagy mondjuk ugyanez ceges tobb elofizeteses csomagnal, megfejelve azzal, hogy az eddig masodpercalapu csomagod elso perce ezentul percalapu lesz (hello mobilparkolas, hello hangpostara futas), meg mondjuk meg kiegeszito havidijat is fizethetsz (megfejelve ezt esetleg azzal, hogy ezen modositasok bevezetese es bizonyos csomagok eseten reszleges visszavonasa kozott eltelt kabe fel evben pont lejart a huseged, es kenyszeruen csomagott valtottal, ami viszont az eredeti tarifacsomagodban levo modositasok utolagos modositasa utan mar kedvezotlenebb, mintha maradtal volna a seggeden ugyanabban a tarifacsomagban (es hozzateve ehhez az egeszhez meg azt, hogy ezek a modositasok, plusz fizetendok a telekomado apropojan kerultek kepbe, amde az, amit veled pluszban kifizettet a Telenor, es az, amit tenylegesen ki kene fizetned a telekomado tarifaja alapjan azok kozott oriasi elteres tatong -gy.k.: a szolgaltatod csunyan lehuz-), akkor te nem fikaznad szarra a szolgaltatot? Meg akkor is, ha epp tovabbra is ugyfele vagy?
(az ugyfelszolgalat totalis leepuleset meg mar meg sem emlitem) -
randras
veterán
válasz
Vangelis #18997 üzenetére
Nem értem ezt a nagy utálatot, komolyan. Látom a cikkeket Homáron, látom itt a negatív tapasztalatokat, de nálam eddig valahogy minden frankón ment, és abban is biztos vagyok, a többi szolgáltatónál is vannak hasonló esetek. Kérdés, hogy kinek áll érdekében a Telenor hibáit és k*cs*gségeit minden médián, fórumon keresztül nyomatni és a közhangulatba itatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- GAINWARD RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Phoenix - Halk, hibátlan állapotban!
- Netgear ProSAFE Plus Switch GS108E - 8 Port Gigabit - menedzselt - VLAN QoS port tükrözés
- Honor Magic 5 Lite 5G 128 gb
- Sapphire 6700XT Nitro+ (dobozos, garancia 2026.02.16-ig)
- Szervizelt ISCO Gottingen Westrogon 24mm f/4 M42 objektív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest