- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Pedig nem lőtt mellé kolléga...
Igaz, nekem is keresnem kellett kicsit, de a válasz az oldal alján található ÁSZF-ben található, amennyiben jól értelmeztem, a szolgáltató hibájából havi egy napot lehet hibás a rendszer.
Természetesen a három nap nem minősülhet szerződésbontásnak, hiszen (az előző vonalat tovább görgetve) egy évben 12 napot lehet hibás a rendszer...Xiaomi 13T
-
Mac!
aktív tag
A kérdés csak azért merült fel bennem, mert közel 3 napig nem volt Pannon hálózat egy egész (12 000-es) városban.
Ez szerintem ha nem is meríti ki, de erősen súrolja a megfelelő minőségű szolgáltatás hiányának a kritériumait. Ha pedig meg is haladja, akkor az cumi...
Közvetelen hozzátartozóimat nem ériti a szerződés felmondás, mert jelenleg nem vagyunk hűségesek, csak kíváncsi lettem volna. És természetesen idegesített, hogy nem érem el a család tulnyomó többségét.
Ilyen esetben várható bármi féle kártérítés, vagy legalább annyi, hogy pl. P300-as havidíját csökkentsék a kiesett napokra eső résszel?
[Szerkesztve]Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
I_Am
veterán
Én ezt személyesen megkérdeztem és 3 hónap után vehetsz hűségnyilatkozattal telot a kártyára. Ha több kártya van akkor több telot vehetsz.
Csak mert én és Párom is vettünk családi csomagban kártyát.
szerk: tanuk elött aláírt meghatalmazással is eljárhatsz az ügyben, amennyiben családtag vagy, vagy a Te lakcímedre érkezik a számla.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
A keveredés abból adódik, h. a rendszer nem nézi, h. vettél-e telefont, mikor a számot vásároltad v. sem. Tehát, akár vettél készüléket a számmal, akár nem, elvileg 22 hónap után vehetsz készüléket.
Amennyiben csak kártyát vettél, egyedi elbírálással (tehát, a gépet ''megkerülve'') hamarabb is vehetsz készüléket, hisz' a vásárláskor nem írtál alá hűségszerződést.
Mi ez az egyedi elbírálás? Bemégy a személyiddel (és lakcímkártyáddal, ha van) egy Pannon üzletbe (lehet bemutatóterem v. Partner üzlet, teljesen mindegy), jelzed, h. a számodhoz szeretnél készüléket venni Bónusz Programban. Mivel a rendszer nem fogja engedni a fent említettek miatt, el kell küldeni felülbírálatra. Ezután, egy ügyintézőhöz kerül a dolog, aki negyed órán-húsz percen belül engedélyezi a vásárlást.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Mac!
aktív tag
Akkor felteszem máshogy a kérdést.
Arról nincs infótok, hogy mikor kezdi el a Pannon a HSDPA szolgáltatást?
Amennyire én tudom, jelenleg tesztelik.
Amennyiben ez a közeljövőben várható, akkor valószínüleg forgalmazni is fogják a Z560-at (remélem), mert jelenleg még nincs túl nagy választék az ilyen telefonokból.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Ferenc.v
tag
Ha kártyásról számlásra térsz át, azzal nem leszel új előfizető, csak utólag fogod fizetni a számláidat... és mondjuk más percdíjaid lesznek, meg vehetsz telót is olcsóbban hűségnyilatkozat aláírásával.
Ha szolgáltatót váltasz, akkor technikailag az egyik mobilcégnél megszűnik a szerződésed - tehát neki eggyel kevesebb előfizetője lesz -, a másiknál pedig új szerződést kötsz - tehát neki eggyel több előfizetője lesz - tarifacsomagtól és fizetési 'időponttól' függetlenül ugyanazzal a telefonszámmal.
Ha lejárt a két éves hűséged, jogosult vagy újabb készülékre a Pannonnál újabb két, vagy egy év hűség aláírásával, csak nem biztos, hogy az akciós készülékárból kapsz még kedvezményt is. Amúgy a kedvezmény mértéke függ, hogy mennyi a havi számlád - lehetsz kártyás, vagy számlás -, valamint hogy mennyi idő telt el az utolsó akciós készülékvásárlásodtól az adott előfizetésen [link]
Ja, hab a tortán: a kártyásoknak is van már vmi hűségnyilatkozatféleség újabban és ugye meg van határozva, hogy egy évben mennyi előfizetést köthetsz egy szolgáltatónál...
[Szerkesztve] -
-
Landsmann
addikt
Megkérdeztem az ügyfélszolgálatot. Gondolom számlás előfizetésről lenne szó. Nos, ha csak átviszed a számodat, akkor ahhoz nem kell hűségnyilatkozatot tenned. (Azt tudd, ha a jelenlegi készüléked T-Mobile függő, akkor azt nem fogod tudni használni majd a Pannonnál) Vásárolhatsz kedvezményes árú készüléket a hordozáskor is, akkor hűséget kell fogadnod. De akár hónapokkal később is vehetsz készüléket a hordozás után, a hűségszerződés a vásárlástól fog kezdődni.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest