-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jégkokó
veterán
válasz
Ferenc.v #1540 üzenetére
Na igen ezt már én is tudom, hogy sokkal jobb nálunk a pannon lefedettsége,mert régen arra is gondoltam, hogy biztos a telefonom rossz, mert más telefonok nem csinálták ezt,hogy olyan szinten nem volt térerő, de aztán most pannonos simkártya van benne ,és már semmi baja
-
-
Fütyesz
aktív tag
válasz
Ferenc.v #1507 üzenetére
Hát nem a modoromról vagyok híres sajnos
Akaratlanulm is egy idő után elkezdek másképp viselkedni
Amúgy elvileg elérhetőek-e lennének a kifutó modellek ilyen előfizetésssel vagy normál bónuszprogramban?
Elvileg a bkv-s előfizetés nem egyéni(mert egyéni= személyreszabott)
[Szerkesztve] -
Fütyesz
aktív tag
-
István70
tag
-
-
Mac!
aktív tag
válasz
Ferenc.v #1172 üzenetére
Ennyiből a Google-t is belinkelhetted volna, az se dobott volna több linket mint ez...
Ha pedig tudod a választ, akkor nem hiszem, hogy tovább tartott volna leírnod egy bővített mondatban, mint ezt a felettébb sokatmondó hozzászólást megalkotnod.
Pontosan tudom, hogy a neten szinte minden infóhoz hozzá lehet jutni, és örülök hogy olyant kérdeztem, aminek a megválaszolása számodra triviális, de szerintem azért van a fórum, hogy egymás életét megkönnyítsük, de ha Te máshogy gondolod, akkor kíváncsi vagyok a számomra jelenleg ismeretlen oldalára is a fórumozásnak. -
válasz
Ferenc.v #1153 üzenetére
Ez így nagyjából jó megfogalmazás, kb. sikerült megoldani a problémát. Nem az lett a megoldás, amit én szerettem volna, de talán egy arany középút a két választható rossz helyett (a saját szemszögemből nézve).
Azért anno ez régebben annál a szolgáltatónál, akit egyébként már nem szeretek, ez úgy volt, hogy a telefonom menüjében beállítottam hogy átirányítás: ha foglalt -> törölve, nincs válasz -> hangposta, nem elérhető - > hangposta. Ez így működött, és nem üfsz-t kellett idegesítenem a marhaságaimmal (szegények, hányszor hívtam őket). Nem tudom miért ilyen bonyolult, még fizetnék is érte hogy így legyen, de nem lehet, ezek szerint. Nem értem, miért nem lehet a Pannonnál is a hangpostára küldést az átirányítással megoldani. De ehhez én nem értek. -
Noncsi
tag
válasz
Ferenc.v #1112 üzenetére
Mostanában ez elég gyakran előfordul... 5-6 sms és pár perc telefonálás kiszámlázása ilyen gond? Nem értem továbbra sem... Csak velem fordul ez elő?
A 1220-al nem érek semmit, a múltkor is 35 perc várakozás után jelentkezett be egy ügyfélszolgálatos, aki nem tudott mit mondani. Sajnos.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
válasz
Ferenc.v #1029 üzenetére
Ferenc.v
Hívásvárakoztatás: ez volt az első, amit kikapcsoltam. Egész egyszerűen: ha keresett valaki, és nem tudtam időben befejezni a beszélgetést, nekem kellett visszahívni, mikor neki volt fontos, hogy beszéljen velem... Így egy kicsit kezdett deficites lenni a dolog. Az előző munkahelyemen még, ahol vodafonos volt a cég, és közöm se volt a céges előfizetések szolgáltatásaihoz, használtam ezt, mert ott nem adták ki az ügyfélbiztonsági kódot, és foglaltság esetén auto-hangposta volt szintén... (Érdekes, amúgy ezt a marhaságot ki találta ki egyáltalán, hogy ne legyen foglaltjelzés?)
Szóval, akkor szerinted lehetséges azt megoldani, hogy legyen foglaltságjelzés, és kikapcsolt állapot esetén hangposta egyszerre? Ez volna a cél, de ezt két nap alatt nem tudtam elmagyarázni az üfsz-nek, illetve amikor sikerült, akkor azt mondták, hogy nem megoldható, vagy van hangposta, vagy nincs, olyan nincs, hogy csak kikapcsolt állapot esetén nincs. -
válasz
Ferenc.v #1027 üzenetére
Két napomba telt, mire egyáltalán idáig eljutottunk (először magát az átirányítást törölték). Amúgy havi 1-2 alkalommal kaptam üzenetet a hangpostára, és relatíve fontos is volt, de nem kockáztatom meg még egyszer, mert a miatta elmulasztott hívások rosszabbak.
Próbálom majd a készüléken akkor az átirányítást, ha nem elérhető, hogy mit mond rá, bár én megmondom őszintén már-már félek a hangpostától -
Droopy79
csendes tag
válasz
Ferenc.v #905 üzenetére
Nagy rábeszélésre 1220-on kiderült, hogy nincs az egész országban ilyen készülék
Valszeg ki is kerül az akciós kinálatból.
Csak nem tudom, akkor miért szivatják a jónépet azzal, hogy még benne van az árlistában (pedig már egy ideje nem lehet kapni), meg azzal a szöveggel, hogy ''holnap kapunk árut, lehet érkezik''.
Mivel akinek szántam volna a telefont más nem tetszik, veszek egy SIM-et készülék nélkül, és jóvan. Igy legalább nem lesz hűségszerződés -
Landsmann
addikt
válasz
Ferenc.v #786 üzenetére
Így van ahogy összefoglaltad, viszont a készülékvásárlási lehetőség egy már meglévő számhoz nem automatikusan jár ha már a hűség lejárt. Ez függ a számla nagyságától is, azaz az utolsó 13 hónapban mennyi volt az átlagos költés nagysága. Ettől függ majd hogy a 2 év letelte után már jogosult vagy új készüléket venni, vagy még nem. 2 év után akkor vehetsz akciós árú készüléket, ha az átlagos havi költés a 2501 Ft-ot meghaladja. Ha ez alatt van az átlag, akkor csak a 36. hónapot betöltve vehetsz újabb hűség aláírásával készüléket. Nekem is ez utóbbi lehetőség áll fent. De nem is szándékozok hamarabb lecserélni. Addig talán közelebb kerül hozzánk is a 3G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest