- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hol lehet telenor feltöltőkártyához hozzájutni?Mert az üzletekben már nem , mert csak az online tranzakciós cucc van csak
-
Jégkokó
veterán
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hol lehet telenor feltöltőkártyához hozzájutni?Mert az üzletekben már nem , mert csak az online tranzakciós cucc van csak
-
Jégkokó
veterán
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy állandóan jönnek a telenortol az sms ek, hogy hibás csatlakozást érzékeltek ezért elküldik a helyes beállításokat.Pedig én még nem használtam a mobil netjüket, és le is van tiltva hogy a telefon véletlenül se tudjon felmenni a hálózatra.
-
Jégkokó
veterán
Ma voltam pesten és ki irta a telefonom az összes metrómegállót ,nem értem, hogy a másik két szolgáltató miért nem képes használni a cellainfót
-
Jégkokó
veterán
válasz
Ferenc.v #1540 üzenetére
Na igen ezt már én is tudom, hogy sokkal jobb nálunk a pannon lefedettsége,mert régen arra is gondoltam, hogy biztos a telefonom rossz, mert más telefonok nem csinálták ezt,hogy olyan szinten nem volt térerő, de aztán most pannonos simkártya van benne ,és már semmi baja
-
Jégkokó
veterán
Az mitöl van, hogy ugyan az a telefon más kártyával más szolgáltatónál jobb hangátvitelt produkál?Mert amikor t-mobileos voltam akkor a lakásból nem is tudtam szinte telefonálni,de amióta pannonos vagyok még a pincében is van rendesen térerő, elötte meg ha hívott vki csak szakadozva hallotam amit mondott
-
Jégkokó
veterán
A pannon 3G térképe eléggé hiányos, mert nálam is elérhető és nem is jelzik a térképen csak, hogy a mobil szélessáv érhető el nálam csak.
-
Jégkokó
veterán
Az miért van, hogy a telefon csak néha irja ki az adókörzet nevét?Mármint azt a várost , ahol az adótorony van.
-
Jégkokó
veterán
Utánna néztem és azt láttam a pannon oldalán, hogy listaáron kerül 98ezer ft ba.Habár nem igazán értem, hogy mi benne a lista, mert függetlenül jóval kevesebbért meg lehet kapni.Még szerencse hogy végső soron nekünk 46ezerbe volt
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #1423 üzenetére
Nem , ott volt a kezembe a számla, hogy nokia 6233 46800 Ft+ 50000 ft kaukció és igy volt 96800 ft
-
Jégkokó
veterán
A a mulltkor tudtam meg, hogy bizony a pannonál is van kaukció amit ki kell fizetni az uj telefonra, az enyémre olyan 50 ezer ft volt.Nem is értem, mert céges előfizuba lett véve és a cégnek van legalább 20 telefonja, mármint a dolgozóknak, vgay talán több is, és még igy is kell.Ezért ez elég lehúzás
-
Jégkokó
veterán
A mai naptól én is a pannon előfizetői közé tartozom, habár még csak félig, mert a számom még a t mobilnál van, és a pannonos simel se tudok telefonálni, mert még nem aktiválták.Viszont a számhordozást nagyon gyorsan elintézték nekem, szerdán adtam be az igénylést és ma már a kezembe van az uj sim ami jövő héten már működni is fog
-
Jégkokó
veterán
Na visszahívtam őket, annyit mindenesetre megtudtam, hogy a T-mobil jóváhagyta a számhordozást, de egyébb felvilágosítást nem tudtak nekem adni, majd még visszahívnak
-
Jégkokó
veterán
Az létezik, hogy már keresett a pannon ma reggel a számhordozás miatt?Mert van egy elég furcsa pannonos szám a nem fogadott hívások közt, és csak az lehet, mert a rendes számok nem ugy szoktak végződni.
-
Jégkokó
veterán
Na voltam a pannonál és sikerült elintézni, hogy ne keljen még a T-mobilhoz is bemennem az átvétel miatt, már csak várnom kell egy vagy roszabb esetben 2 hetet és fognak hívni és mehetek megkötni a szerződést.Bár a munkahelyel menne minden ilyen simán
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #1196 üzenetére
Köszi, csak annyit szerettem volna megtudni, hogy lehet e.A papirügyeket a munkahelye intézi, szóval ezzel sincsen probléma
Én meg megkapom a telefont, apám meg az enyémet
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Az lenne a kérdésem, hogy apámnak céges előfizetése van a pannonál, és már letelt a 2 év valamikor mostanába.És hogy ilyenkor lehet csak készüléket kérni?Mármint uj előfizetés nélkül?
-
Jégkokó
veterán
Az nem gáz, hogy ha a T-mobilos kártya anyám nevén van,mert annó nem volt nálam a személyim, ugye nem csak ő kezdeményezheti a számhordozást a pannonhoz, vagyis hogy ha én bemegyek, akkor az is elég lesz nekik, vagy az kell akinek a szerződésen rajta van a neve?
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #78 üzenetére
Ezt tudom, csak a választ nem , hogy miért csak ott.Mert szerintem az emberek többsége naponta többször is meg akarná nézni, hogy éppen hol van a telefonálás költségeiben.Ez igaz előfizetésre , de feltöltőkártyásra is
-
Jégkokó
veterán
Egyébként miért van az, hogy a pannonnál csak pénz ellenében lehet lekérni az egyenleged?Mert a t mobile nál pedig a #102# kód elküldésével meg lehet ráadásúl ingyen.Meg még a pannonál a wapon is meg lehet nézni,de az is pénzbe kerül.Olyan nagy luxus lenne ez más szolgáltatóknál, hogy ingyenes legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Exkluzív órák
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest