- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szab13
aktív tag
válasz
Throme #24470 üzenetére
Persze , értem én és igazad is van. Olcsó húsnak....
De nézhetem onnan is, hogy költöttem 200e Ft-ot egy vázra és objektívre és néha jó néha nem, de közelre (1m) inkább nem....
Pár kép biztos user error, ezért is töltöttem le a programot ami megmondja, hol volt a fókusz.
Volt D90 +50.1,8 D is. Na ott nem voltak ilyen gondok, volt ,hogy félrement, de persze az belefért (10-ből 1-2).
Teszek még 1 próbát -
szab13
aktív tag
válasz
Throme #24394 üzenetére
Van össze vissza is (durván) de az 10-ből 1-2 , tudnék vele élni.
Rendszeresen a téma mögé fókuszál. pl élesség a bal szemen (fej kicsit elfordítva) és a jobb szem éles.
10-ből 8x- úgy hogy minden alkalommal újrafókuszáltam. kb 2-4 cm-el megy hátrébb 1,5-2 méteren (F2.8)
De ott az élesség penge
Kipróbáltam tárgyakon is, hasomló a helyzet.
elsőre csak a váz volt, majd obi+váz -
-
aleister
veterán
válasz
Throme #24267 üzenetére
Az biztos, hogy nem életszerű, hogy 9 FÉ-nyi korrekciókat kelljen a képeken végezni. Ott már lesz bőven zaj és kontrasztvesztés is. Gyakorlatilag korrekt felhasználása a képnek nemigen lehetséges már emiatt sem, tehát itt lényegtelen a banding.
Ellenben van más módja is a jelenség előcsalogatásának. Pl nagy kontrasztkülönbségű területeknél. Ilyen nagy szembefény esetén simán összejöhet, ha a fotós nem ügyes (rossz helyen vagy rossz módon mér fényt) vagy olyan a téma.
-
taranis
addikt
válasz
Throme #24267 üzenetére
Alacsony ISO és mély árnyékok mellett közel sem kell 9EV kompenzáció, hogy előjöjjenek a csíkok. Én úgy futottam bele fotónál és videónál is, hogy nem is tudtam, hogy létezik ez a probléma. Az is igaz persze, hogy két hónapja vettük a D5200-at, és az eddig készült fotók kb 1%-ánál zavart ez. Most utánaolvasva állítólag a D5200/D7100-ban lévő Toshiba szenzornak egy jellegzetessége/hibája ez.
-
Andie
őstag
válasz
Throme #24221 üzenetére
Közben találtam egy oldalt az 5200-ról, ahol írnak erről az Interval Timer Shooting-ról. Ahogy látom, itt azt lehet beállítani, hogy
- mikor kezdje a fotózást
- mennyi idő teljen el a képek között
- hányat lőjön
... az előre kiválasztott shutter speeddel. Az viszont a terméklap szerint ennél is max 30 mp.
Tehát ezzel nem vagyok előrébb.
Mégiscsak valami olyan remote kellene nekem, ami tud ilyet... -
Andie
őstag
válasz
Throme #24221 üzenetére
Alapvetően nem erre vettem a gépet természetesen, általános felhasználásra. De a régi/új hobbim az asztrofotózás, és ahhoz nem lenne utolsó, ha mondjuk tudnék 20x300 másodpercet lőni egymásután, mondjuk beavatkozás nélkül. De ha már csak 1x300-at tudnék, azis eredmény lenne, mert így, kézzel stopperrel mérve egyik 301, másik 299, harmadik 298 mp lesz, azt meg nem komálja a feldolgozó program (DSS).
A következő, 5200-as (ha van benne ilyen feature egyáltalán) már 40-el többe kerül, annyit meg szerintem nem ér ez a funkció számomra. Főleg ha esetleg valami párezres programozható vezérlésű távirányítóval kiváltható ez. (mondjuk nem lenne bonyolult megcsinálni hogy X mp után nyomjon egy gombot újra).
Utánanézek addig ennek az "interval timer shooting"-nak, amit ajánlottál! -
raverke
tag
válasz
Throme #24144 üzenetére
Szia.
A digitalko-tól, bár ahogy nézem van 3 év garanciával is, de az már 146 ezer
Gondoltam már arra is hogy csak a vázat veszem meg valahonnan garanciásan,és veszek hozzá obit használtan.
A d90-ről sok jót hallottam, de valóban nem egy mai darab.. Nem könnyű a választás. Tipródom rendesen.
A srác nem akar engedni az árból, 135 fixen a gép+obi és jó pár kiegészítő.
Jó hogy a határt előszőr 120 ezernél húztam meg
-
torzo
őstag
válasz
Throme #23750 üzenetére
Nem célom a d7k1-et leszólni, d800-ról visszalépve írtam, amit. És ismét megerősítem, zajban, dinamikában zsebrevágta a 600k-ba kerülő konkurrenciát.
Kevés fényben, fényerőtlen optikával nekem gyengén muzsikált, míg a sötét oldali rendben tette a dolgát.
Ennyi. És nem gugli, hanem saját tapasztalat szerint.
De tényleg betegre tárgyaltuk már ezt a dolgot, szóval többet ebben a témában nem szólok.
Senki kedvét nem akarom elvenni ettől a kiváló váztól. -
Colonel993
senior tag
válasz
Throme #23750 üzenetére
Hát igen, ez inkább magyarázza meg a panaszokat, ami igazából várható... sötét obival, sötétben persze, hogy megfekszik az AF... nem a váz hibája...
Azért az konkrét, hogy Haladó hobbista a D7K széria
Erősen megvan benne minden amit csak kívánni lehet, csak APS-C-n
Bár Professzionális APS-C egy kicsit csúnyán lejthet, de inkább süthető rá.Az érkező 7200 szerintem már FPS-ben is összekapja magát és végképp nem érheti szó a ház elejét...
D5500 -at jó volna kitárgyalni itt; Ki milyen értelmet lát benne, azon kívül, hogy rontja a jelenlegi gépek piac árait?5300 is olyan, hogy alig szagol utána valaki, használt piacon elérhetősége is közelít a nullához.
Abszolúte még friss...
És most ukfukmuk D5500 mert TÁCCSSZKRÍN? -
-
Real_Necro
veterán
válasz
Throme #23437 üzenetére
Mindjárt kapsz egy visszakokit meg ki leszel rakva aláírásba...
De neked megbocsátjuk, tudjuk, hogy csak profik vesznek Sigma-t, nekünk jó a gagyi Nikon meg Tamron...
Szerk.:
Egyébként letölthető: Free Lenshoods
-
*Ropi*
félisten
válasz
Throme #23435 üzenetére
Van azonban egy "aprócska" különbség az eredeti és az utángyártott napellenzők között: a gyári flokkolása és annak a matt, bársonyszerű borítása megakadályozza a becsillanást, viszont az utángyártottakon ilyen nincs, emiatt simán becsillannak (tapasztalat).
(#23436) forceberg: Igen, mert a Sigmákhoz és a Tamronokhoz is gyárilag adják.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Throme #23430 üzenetére
Tényleg ilyen árak vannak. Anno, mikor a C. 17-55/2.8 IS-t vettem, külön kellett megvennem a 300+k-s üveghez a gyári napellenzőt 11k-ért, mert nem adják hozzá. Na az a pofátlanság csúcsa.
(#23431) quby: Ez ugyan nem könyv, de elindulni elég.
-
aleister
veterán
válasz
Throme #23416 üzenetére
Alapban ki van kapcsolva a wifi. A menüben a bekapcsolás alatt rögtön ott van az autentikálási beállítás.Szóval, ha már a bekapcsolást megtalálja a user, akkor ezt is meg fogja.
Persze lehetne úgy is, hogy a bekapcsolást követően alapból titkosítva van egy default jelszóval. NA ebben az esetben lenne a sok írástudatlan user meglőve, mert míg jelenleg a vázon bármit be tudsz minimális IQ-val szépen állítani, addig ezzel a módszerrel bizony elő kéne venni a manualt és olvasni.
A sok krétai meg teleokádná a netet, hogy nem tud csatlakozni a vázhoz, és milyen xar ez a nyikon."Valamiért csak kihozták problémaként."
Ez egy felfújt dolog. Mindenki addig fogja bekapcsolni a wifi-t, amíg szükséges. Nem véletlenül van az egyéb remote funkció (IR) is kikapcsolva, automatikusan leállítva. Szívja az aksit.
Na most, hogy ebben a pár percben pont felcsatlakozzon valaki...A userek hülyeségén alapuló, felfújt valami ez. Nem hiba.
(#23421) Throme:
Ezt szerintem félreértetted. Kutyus a kijelzőt kalibráltatta a színhelyes megjelenítés végett. Ez az fw frissítés a WB algoritmust érinti.
Két különböző dolog. -
matyi012345
őstag
válasz
Throme #23330 üzenetére
Én ha magamból indulok ki akkor mivel nekem nagylátó nem kell 24-85 vagy 24-70-et-öt fölé meg 70-200, ha nem lehet fix. Ha kell a nagylátó akkor 16-85 fölé meg a tele. 35 fix jó lehet, 18-105 viszont sarokba már D300 szenzoron sem tetszik, 24-en el se merném képzelni. Transzparenciája is kritikán aluli. Ha meg annyit nem akarok obikra szánni akkor minek a váz?
-
aleister
veterán
válasz
Throme #23336 üzenetére
Ebben a tekintetben a 24MP-s FX-ek vannak nagyon jó helyzetben. Ők kb a D90 12MP-jével vannak egy szinten pixelsűrűség szempontjából DX vonalon. Ezt simán képes etetni a Nikkor az elavult obiparkjával.
A 36MP-s csúcs felbontásnál már érezhető, hogy billeg a léc, ha pixelkukkolásra kerül a sor. A DX vonal D7k és D5100 képviselte 16MP-jén én nem éreztem ennyire kiélezettnek a helyzetet.
Na most egy 24MP-s DX lapka -főleg AA szűrő nélkül...
Nézd meg, hogy hány/milyen Nikkor üveg jött ki azóta, hogy a szenzor pixelsűrűség a 150%-ára ugrott!Egyébként meg jól írod, ettől függetlenül tök mindegy, hogy milyen üveget teszel a vázra, mert ezek pixelszintű dolgok. Az itteni userek mondjuk 90%-a az életben nem fogja ennek a negatív részét megtapasztalni, mert kb monitorra fotózik. Legyen mondjuk 8-9%, aki kinyomja naptárba, falra, keretbe A4-ben a képeit...és még ők sem fognak belefutni a problémába. Obitól, rendszertől, felhasználástól függően A3-A2-nél érzékelhető kinyomva a hiányosság. Az ilyen méretben nyomtató, fennmaradó 1-2%-nyi felhasználó meg szerintem már tudja kezelni a dolgot.
Összefoglalva: igen, létező problémáról van szó, amivel az esetek többségében nem kell foglalkozni.
(#23335) Eperkutyus:
Ja. Élesség szempontjából tök jó az Otus. Aztán ezzel az előnyei végére is értünk. -
flash-
veterán
-
törölt tag
válasz
Throme #23336 üzenetére
Jelen pillanatban szerintem igen, ez a szitu. Na persze nem mindegy, hogy egy - hasraütök - 5000-es MTF skálán egy obi 4500-at, vagy csak 1500-at ér el, de zaj szempontból van némi előnye ennek az extrém pixelsűrűségnek, kihasználni nem lehet semmivel (főleg így AA szűrő nélkül pláne), azaz inkább úgy fogalmazok: kimaxolni nem lehet semmivel. Ettől függetlenül indokolt még így is, finomabb retusok, stb. ha utánaélesít az ember picit.
-
válasz
Throme #23334 üzenetére
Én meg komolyan válaszoltam...
Igaz, hogy alacsony izón azért ki lehet használni 1-1 karcos üveg tudását. Ezt általában a magasabb kategóriás alapzoomok rekeszelve megteszik, de a standard stabis telék is mondjuk úgy kb. az alsó tartományukban. De a sarkok kevés esetben lesznek tökéletesek...
Még a megazoomok is is képesek a szenzor középső részére nagyot alkotni, de általában a szélek-sarkok felé haladva elvéreznek. -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Throme #23197 üzenetére
Köszi! Ha jól olvasom, közös háztartásban élő nagykorú személynél érvényes. Külföldön is érvényes. Lehet, hogy a lopás, csak a biztosítottra érvényes.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Throme #23189 üzenetére
Köszi! Akkor az MM-nél csak a NIKON D3200 + 18-105 mm VR, 150k-ért ajánlható? Azért vásárolnék az MM-nél, mert a lányomnak vennék gépet, és szerintem neki szüksége lesz a törés, lopás biztosításra. Ha jól tudom, utóbbi csak náluk köthető. Azt mondták, hogy szerintük a Nikon, Canon hasonlóan jó gép, az alapján válasszak, hogy melyiknek jobb a fogása. Talán a Nikonnak élesebb a képe, a Canoné színűbb. Gondoltam utólag könnyebb állítani az élességen, mint a színhelyességen, de lehet, hogy egy lágy kép élesítése, más, mint egy rosszul fókuszálté.
-
torzo
őstag
válasz
Throme #23090 üzenetére
Hát ja! A 7100 zajával semmi gond, 3200-on is teljesen OK. Cipóra veri a régi 7D-t zajban, dinamikában egyaránt. Canonos kolléga nem mert 1250 fölé menni.
Na, de AF....
A jelenleginél drágább optikára még jó ideig nem lesz zsetonom, és mondom, ugyanez az üveg 7D-vel OK.
Magyarán a Nikonnak akciógépe csak a legfelső szinten létezik (D4), míg Canonék a számunkra is megfizethető sávban is letettek már ilyet apsc-ben. -
aleister
veterán
válasz
Throme #22951 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy a D810 idei, a canon akárhány meg faszomtudja milyen régi.
Szóval remek, hogy ugyanaz a probléma sújtja mindkettőt!
Remélem egyszer azt fogom olvasni a Nikon front page-én, hogy még nem oldották meg a pattintott kőbalta kiszámíthatatlan csorbulási rátájának a problematikáját, DEEEEEE minden cro-magnoni nigga nyugodjon meg, mert a neandervölgyieket ugyanaz a higfosás cifrázza!
Tökjó.Ha néger szuperhős lennék azt mondanám, hogy "Szééép munka". Helyette csak iszom egy pohár vizet
-
nesa
veterán
válasz
Throme #22740 üzenetére
Ilyen olcsobb megoldas nem jatszik, szerintem keresve lehet fele ennyier is van.
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Throme #22740 üzenetére
A gumírozás az drágább obiknál is 'könnyen' tropára megy, ha nyüstöli az ember. A tubus lazasága sajnos más obiknál is előfordul, nekem a sigma 24-70 2.8 ha égnek tartom nem áll meg 24-en. Fixet kell venni.
Na de nem...szóval ezek elég átlagos problémák, hibák (amiket persze figyelj vásárláskor). A 18-105 egy ár/érték arányban jó obi én szerettem.
Most árulom. -
imyourfriend
őstag
válasz
Throme #22600 üzenetére
Nem értem, mi értleme ennek a rengeteg féle váznak. Fejleszthetnének 2-3 évente egy d3*** 5*** 7***-es szériát, mint eltelik egy év és kidobni egy új vázat.. mondjuk ennek van pozitív oldala is, d7200 érkeztével a d7100 ára lejjebb megy. Csak azért mert beletesznek a 7200-asba 3-4 új fícsört oszt viszollátás'
-
Ipadipad
tag
válasz
Throme #22586 üzenetére
nikon d5100
sony a58 után kicsit még szokatlan
de igyekszem minél jobban összemelegedni a géppel
csak kár hogy napi szinten 1-2 órám van rá (köszönhető annak hogy 4 kor már korom sötét van itt a faluba) fn gomb sajnos nincs
nah kb 20 perce raktam fel az aksit,,, és már nem pislákol hanem csak folyamatosan ég,,, 20 perc alatt csak nem tölti fel 100%-ra... elvileg még van garancia a gépre érdemes bevinni a nikonhoz hátha kicserélik az aksit ? (csak mert fölöslegesen nem szeretnék ez miatt pestre utazni )
lehet hogy off:
jelenleg 18-55 kit obim van ,, melyik volna érdemes lecserélni ?
Tamron Nikon 18-200/F3.5-6.3 AF XR Di-II LD ASP (IF) Macro objektív
vagy
Nikon AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VRnagyábol 1 árba van csak kérdés hogy képminőségben melyik a jobb ?
vagy lehet jobban járnék inkább egy 70-300mm -rel? ( bár akkor igaz hogy mind2 obit cipelnem kellene de ha ez az ára jobb képminöségnek akkor elfogadom)
-
Ipadipad
tag
válasz
Throme #22581 üzenetére
Helló!
első bekezdés:
gyári akkumlátor , most felraktam tölteni és pislákol ( ez amugy normális ? )
plusz néztem ebay-en 2300mah-es aksit érdemes ilyet venni ? vagy eléggé "kamu" szaga van ?
[link]második:
tükörcsapkodásra gondoltam igencsak meglepödtem mert a sonynál nem volt ilyen + igy azért kicsit lassabb a fényképezés folyamata..
harmadik:
kár hogy nem azt a képet csinálja amit látunk
igy akkor mindenképp igénybe kell venni az lcd kijelzötgombokat nem lehet esetleg modositani ? csak mert kicsit zavaró hogy iso álitásához bekel menni az (i)-be aztán fotozni,, és ha még mindig kevés akkor ujra be ,,, aztán mire ott vagyok hogy lefoltozzam amit szeretnék már nem abba a pozicioba van,,
-
8nemesis8
veterán
válasz
Throme #22540 üzenetére
Igen ezzel valamennyire tisztában vagyok. Úgy rémlik, hogy a középső AF ponthoz maximum 1-2 távolságra volt az AF pont, tehát nem az abszolút szélén. Persze nem azt mondom, hogy rossz obi, simán lehet user error is, de én a fényre fogtam, mert kezdett homály lenni és ISO-t nem nagyon akartam felpakolni. Az, hogy nincs AF azért ritka, de néha kifejezetten idegesít, ha elő kell kapni a gépet és valamit sos lekapni, bár nyilván egy belépő vagy közép kategóriás gép és ezen obi nm is erre való.
Egyébként kicsit többet várok a Tamrontól minőségben, mint a 18-105-től, remélem nem okoz csalódást. Teszteket is ahol olvastam direkt utána megnéztem ugyanazon oldal hasonló szempontjai szerint a 18-105-öt és rendre rosszabbnak hozták ki.(nyilván nem összehasonlítva a kettőt, hanem a maga kategóriájához képest)
-
8nemesis8
veterán
válasz
Throme #22478 üzenetére
A szimmetrián van a hangsúly akkor ha jól gondolom.
A gyártói gari az jót jelent nem?
Szerintem sokkal jobb, mint a bolti az esetek többségében, de úgy tudom hozzájuk lehet vinni és intézik ha véletlen kellene.
Szerintem a 3rd party gyártó, mint a Tamron ezt kb. muszáj vállalnia, mert ezzel előnybe kerül ezen a téren, bár a Nikon cuccok, meg eddig szerintem eléggé tartósra sikeredtek, amivel találkoztam. -
8nemesis8
veterán
válasz
Throme #22471 üzenetére
Igen van.
Mindenképpen szabadban szeretném tesztelni alaposan, nem pedig a boltban.
Ha decenteres akkor mondjuk a kép egyik része nem olyan éles, mint a másik?
Tehát akár egy tájkép esetén bal fele élesebb, mint a jobb?Úgy látom Eperkutyus írása nagy segítséget nyújhat: Objektív teszt
5 év garit írnak.
Hivatalos forgalmazóknak számítanak legjobb tudomásom szerint:
220V -
aleister
veterán
válasz
Throme #22431 üzenetére
Na most ugyanezt mondhatom az infrás kioldóra.
Nincs semmi szaladgálás a 10 mp-ben. Komótos séta. Ha csak erre kell neki, akkor bőven jó az időzítés is. Természetesen van normális felhasználási köre is a távkioldónak, amire mondjuk már nem elégséges az időzítés. De ez nem a csoportkép, szelfizés kategóriája.(#22429) Eperkutyus
Nem tudom, hogy van-e eredeti Nikon, meg sem fordult a fejemben, hogy azt vegyek anno. Miért nem jó a 3rd party? -
A Zéé
addikt
-
válasz
Throme #21990 üzenetére
Tapi kijelző, na azt pont nem ide várnám - szerintem ha azt végre bevezetik, elsőre vagy lent az 5K vonalon tolják, vagy a D620-nak tartogatják (aztán persze tévedhetek). Gps/wifi talllán... adja magát, nem is lenne nagy erőfeszítés - ha a váz nem árnyékolja le.
Fókusz ügyben meg inkább meg se szólalok.
-
válasz
Throme #21988 üzenetére
Ez mondjuk elméleti szinten engem is érdekelne, hogy D7100 fölé croppos vázban mit lép a cég - meg kinek éri meg majd a felárat? Jó, a 7Dmk2-re kell valami válasz - de az most jött ki, R&D ügyileg már régen késő van akár tavasszal is lépni valamivel (a D7200 vagy mi már túl régóta a pipelineban van, hogy érdemileg reagálni tudjanak)...
Mit csinálnának ilyen erős FX-orientáltság mellett - gondolom kapsz talán még egy stoppnyi használható ISO-t, lesz kicsit magasabb CH, esetleg megtolják a puffert? Videó oldalról még könnyebb lenne bulletpointokat legyártani - kap egy gyorsabb procit, esetleg benyomják oda is hajtogatható kijelzőt, aztán szevasz.
Ha ezek neki fontosak és megengedheti, akkor csak hajrá - de egyébként DX vonalon én max. amiatt várnék, hogy a valami kijövő cucc kicsit lenyomja a hirtelen lecserélt D7100-ek árait...
-
aleister
veterán
válasz
Throme #21568 üzenetére
A mérések alapján lehet, hogy ez jött ki, de ez nem jelenti azt, hogy életszerű használatban feltétlenül az lesz a sorrend, amit a DXO állít fel. Ez azért van, mert a DXO a saját szempontjai alapján súlyozza a mérési eredményeket. Ahogy nézem az ISO teljesítmény kevésbé számít latba. A konkrét eredményeket nézve pl 0.1-es színmélységbeli eltérést az életben nem fogsz észrevenni, ellenben a D300s kb a 70%-át tudja a 7Dm2 low light teljesítményének. Magasabb iso-n, aztán a Nikon kicsivel jobb dinamikatartománya is elkezd szűkülni, és (tippre) iso 1600-3200 között már egy szinten lesznek.
Simán lesznek olyan szituációk, amikor a Canon szenzor jobb. A mérési eredmény csak abban a helyzetben állja meg a helyét, amit a DXO felállított.
A fenti igaz a kb ugyanannyi DXO pontot kapott lapkákra. Ettől függetlenül egy mai belépő Nikon (D3200/3300/5200/5300) , de még egy D5100 is 80+ pontot ért el, amiknél már ki lehet jelenteni, hogy megfogják a 7Dm2-öt szenzorban.Én egyébként ezt írtam már régebben is. Node sosem volt titok, hogy a Nikonok jobbak szenzorban.
(#21573) *Ropi* :
Azért ez így ebben a formában elég meredek.
Főleg ebben a kategóriában elég erősen megy a "kineknagyobbafasza" verseny. Szerinted a Canonnak nincs tesztlaborja? Ha minden alap nélkül hoz ki valaki egy ilyen ordító egyenlőtlenségről cikket (5 éves technológiai lemaradás), akkor biztos szétperelték volna már a DXO-t.
Nem véletlenül nem teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest