- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
pinnacle #23214 üzenetére
Nápolyban nincs ilyen gond. Lényeg, hogy szűk mellékutcába nem ajánlatos sem egyedül sem többen bemenni. A helyi kisebbség általában mindenféle szuvenírt rá akar sózni a csoportokra, de nem erőszakosak, meg ha jön a rendőrség pillanatok alatt eltűnnek a kisutcákban.
Szóval ajánlatos a tereken, fő utcákon maradni, egyébként nincs gond.
-
-
-
Freddy76
addikt
válasz
pinnacle #23201 üzenetére
Alaposan olvasd el a teljes szöveget, a "sima" elvesztésre biztos, hogy nem jó. Lopásnál írja is, hogy csak akkor fizet, ha van dolog elleni erőszak (pl. lezárt autóból, vagy lakásból viszik el), illetve ha zsebtolvajlásról van szó - ez utóbbi esetben viszont mindig vizsgálja a biztosító azt is, hogy mennyire volt gondatlan a sértett. Szerintem egy dslr esetében minimális megelőzés mellett kizárható a zsebtolvajlás. Márpedig ha egy egyszerű fotóstáskából viszik el a gépet, vagy leteszi egy asztalra, és félrenéz, miközben viszik, akkor a biztosító sem fog fizetni.
-
Throme
veterán
válasz
pinnacle #23192 üzenetére
Kicsit szkeptikus vagyok az ilyen törés lopás biztosítással kapcsolatban. Az apróbetűs részt is olvasd át.
Ilyen szinten sztem nem lehet ránézésre megmondani egy képről, h az canon vagy nikon, pláne ha rawból utómunkáltak a képek.
Ha a gépekből kijövő jpg képeket hasonlítod össze arra készülj, h a nikon alapból lágyabb beállítást használ, ami persze módosítható a váz menüjében.
Tényleg érdemes kézbefogni a kiszemelt gépeket. A szubjektív dolgok is fontosak.
Annak nézz utána, h az MM ad hivatalos magyar 3 év garit. Nikon vázakra itthon 3 év teljes körű gari jár. -
Larry303
addikt
válasz
pinnacle #23192 üzenetére
egy alapból lágy képet sztem elég nehéz utólag szelektiven megfelelően élesíteni...szvsz inkább legyen lágy (persze pontosan fokuszálva) minthogy túlélesített...
színeket szvsz utólag könnyebb babrálni, persze ezt is bizonyos határok közöttEd Parker: nem mintha én érintett lennék, de ezek milyen szintet hoznak?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest