Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartimre88
tag
válasz
gaben75 #45153 üzenetére
Amúgy igen, azt használok. De komolyan, 7100-nál? Akiket eddig kérdeztem, mindeki azt mondta, hogy makulátlan a szenzoruk több tízezer expó után is. Szerintem csak nem tudnak róla. Amúgy nyilván ez nálam is csak f/22-nél látszik számottevően, kiegyenlítve a képet PS-ben. Mutatom: (hangsúlzozom: f/22, PS-ben kiegyenlítve)
-
dabgergo
őstag
válasz
gaben75 #41547 üzenetére
Egyébként magát az ebayes vázrendelést mennyire érzitek kockázatosnak?
Akkora az árkülönbség h egy-két kisebb fizetős szervizelés is bőven belefér, nem?Én egyedül fókusz problémáktól félek, de az többnyire nem a vázon múlik, illetve biztos csinálnak kalibrációt 10e alatt. Erről tudtok valamit?
-
80hun
addikt
válasz
gaben75 #41054 üzenetére
Elméletileg léteznek adpterek.
De nemnagyon foglalkoznak velük.
A fotodioxé még az elején kinyírta egy bizonyos obikombóval a tesztelő A6300-át , nemtudom azóta javitották e .De ha sony-ról akarsz társalogni van topik rá , gyere át oda ne itt offoljunk
-
Throme
veterán
válasz
gaben75 #30195 üzenetére
Nekem is történt már ilyen a 18-105-tel. Valahogy sikerült visszacsavarni, -szorítani. A pillanatragasztós megoldásra én is gondoltam, csak más probléma is elő szokott fordulni. Ez pedig a zoom gyűrű gumi borítás elöregedés/elhasználódás. Egy cserénél azt hiszem a felragasztott műanyag homlokgyűrűt is le kell venni. Jól sikerült pillanatragasztós megoldásnál törhet a dolog.
Szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Minden, ami hőszivattyú
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest