- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
-
PuMbA
titán
-
vbali
csendes újonc
válasz
Bozso68 #36487 üzenetére
Szia! Igaz nekem nem ilyen a gépem (750D), de hátha segí az infó: Nálam akkor villognak a fókuszpontok, ha talál a gép fókuszt, de az nem elég világos. Villogással jelez, hogy nem biztos a fókuszálás.
Lehet neked a vakuvillogtatást akarta a gép aktiválni a pontosabb fókuszhoz, mert sötét volt az oszlop.
Nem biztos, hogy tudtam segíteni, de látom, hogy kicsit kihalt a topic.
-
Bozso68
őstag
válasz
Bozso68 #36483 üzenetére
Alighanem megvan.
Az obi Kit 4-5.6-os, leírás szerint D kategóriás, ahol a 15 középső AF pont teljes értékű, a többi csak vízszintre érzékeny. Mivel 2 nap után most kezdtünk komolyabban foglalkozni a géppel, most találtunk olyan szélen levő fókuszpontot, ami nem tetszett neki. És a nem teljes értékű AF pontokat villogással jelzi.
Lehet, hogy az első ilyen alkalomig nem villog? Mert határozottan nem rémlik, hogy villogott volna bármelyik is tegnapig. -
válasz
Bozso68 #36352 üzenetére
nekem csak egy 100D-m van. ezt használom a családi fotózásra és még művészkedni is lehet vele
egy valami zavar a géppel kapcsolatban és az a mérete. nem életveszélyes, de azért mégsem elhanyagolható! jelenleg pénzt nem szánok a gépcserére úgyhogy marad.
ha meg nincs elég fény és a fókuszpontok nem úgy érzékelnének... arra ott a vaku
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest