Hirdetés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nem kicsit szégyelltem magam, mert annak idején én írtam erről a ratyiról az első tesztet. Sokan azon írásom miatt vásárolták meg és futottak bele az általad is tapasztalt problémába. Azóta már megnyugodtam, mert figyelmeztettem mindenkit és volt akinek segítettem is szabadulni tőle. Aki ennek ellenére ezt a rakás roncshalmazt választja (vagy a hozzá hasonló lengyel piaci szarokat), azt már nem tudom sajnálni, mert a vásárlás előtt már mindennel tisztában volt a tényekkel. Kockáztatott és nem hatost dobott. Persze, ha normális használatból eredő probléma van vele, akkor szívesen segítek ha tudok.
A Nexus 7 remek választás, nálam is képben volt, csak kicsinek találtam a kijelzőjét. Jól döntöttél, hogy felhagysz a szenvedéssel. Döbbenetes lesz majd a különbség a két minőség között, meglátod! Majd remélem beszámolsz az élményeidről!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest