- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4530 üzenetére
Köszi, ezt megérdemeltem. Máskor jobban vigyázok a holmimra.
-
kőbaltás
tag
válasz
Fritz Teufel #4526 üzenetére
Üdv Dec. This is Life barátunk kíválóan elnavigált, az eszközök bőséges út vesztőjében. Én a Panasonic-ot azért preferálom, mert még soha nem csalódtam benne, s úgy tudom ez is Európai. A Csehek gyártják. Más, Nekem már kb. 2 mm-re kint van a képernyő, aksiról már nem megy, és az érintő képernyő jobb felső sarka már nem reagál. Hétfőn szervíz, megpróbálok tárgyalni az edigitallal, hogy számítsák be és egyből küldjék a Nexust, a wifit( még nem választottam) és a tévét. 200e talán elég nyomós érv lesz!!? Remélem.
Hétvégén még használom töltőről, aztán majd jelzem mit sikerült intéznem.
Sziasztok. -
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4506 üzenetére
Köszi szépen. Mindennek külön utána nézek. A dvd távirányítása úgy megy, hogy tévén keresztül, az is Panasonic és a hdmi kábelen keresztül viera link+ qlink indítható minden funkció. Persze, hogy biztos helyről (edigital) a garancia nagyon fontos!
Sziasztok. -
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4504 üzenetére
Sajnos igazad van! Amit utoljára írtam az működhet? Mert ha igen, csak egy kérdésem lenne. Milyen típusú wifi routert ajánlsz? 3G modemest, vagy a modem sim kártyájával működőt? Ár 10e körül lehet max.
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4498 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Igyekszem körültekintően dönteni. A Panasonic tv-ben eleve benne van a YouTube, Facebook, stb...., a hon lapjukon azt írják ,hogy a Swipe&Share funkció használható és fejleszthető, csak le kell tölteni a Viera Remote App2 alkalmazást tabra vagy okos telefonra. Innentől kezdve a fejlesztések tárháza végtelen. Ezért azt gondolom, hogy a második megoldásod lesz jó, vagyis wifi router 3G stick-kel erről működik a tab és a tv-ben lévő DLNA támogatás és letöltött program elegendő, hogy a tabról irányísam a tv-t. Remélem jól gondolom. Észrevételeket szívesen veszek.
808 haldoklik kb. 8 órás töltés után 52 perc (mértem) internetezés után csattanva kapcsol ki. Gondolom elesleges lenne újra végig csinálni a frissítést!?
Sziasztok. -
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4489 üzenetére
Megpróbálom megfogalmazni mi jár az Én fejemben. Mivel ez a tab(808dcc) már alig megy ezért lecserélem. Alap: Samsung tab+ Panasonic smart tv+ wifi router. A routerrel használnám a jelenlegi 3G modemmel a tabot, ilyenkor a tabbal tudnám irányítani a tv-t? Vagy a tv fogja a router jelét? És hol lép be a DLNA?
Ezzel a tabbal tudom irányítani a Panasonic DVD-t, letöltöttem az oldalukról egy programot, és ott láttam hogy ilyen programok vannak tv-hez is.
A DVD egy 250Mb-es merev lemezes felvevő-lejátszó, másoló, és DVD író.
Remélem érthető vagyok. Eddig ezek a dolgok nem érdekeltek mert folyton úton voltam, most érdekel de a technika elszaladt Én meg itt maradtam! Ennyi.
Sziasztok! -
kőbaltás
tag
Kérdésem Decepticon-nak szólt. Bocs.
-
kőbaltás
tag
A kinézett Panasonic TX L32E5E rendelkezik DLNA támogatással. Megpróbáltam utána nézni, de beleütköztem egy újabb problémába, nevezetesen a wifi router is támogatja a DLNA-t vagy az egy külön eszköz. Ami leírást találtam az Nekem kevéssé érthető, vagy angol. Nem szeretnék feleslegesen vásárolni és a lakást tele rakni kütyükkel. Ha ajánlanál olyan oldalt ahol ez érthetően le van írva, megköszönném.
-
kőbaltás
tag
Köszônöm, Neked és Üszök barátunknak is. Lehet mélyebben kell a zsebembe nyúlnom mint gondoltam, de a sim- es router jó ötletnek tűnik. Nem lóg ki a gép oldalából és több eszközre is jó, ugyan is épp Panasonic Smart tv-t akarok venni, és abban is van wifi.
Sziasztok -
kőbaltás
tag
Sziasztok
Megnéztem az ajánlott tabokat (Nexus, Samsung,) újabb kérdés ami a leírásokból nem világos. A wifi beépített, vagyis az eddig használt 3G modemből kiveszem a SIM-et és beteszem az új tabba és mehet? Vagy azt jelenti, hogy csak a telefon hotspot-ja vagy router segítségével megy? Ha ez utóbbi, bukta, a modemre előfizetésem van. 4 hónapja írtam alá! Egyébként a 3G mindig benne van sokat internetezek és levelezek, ha ennek üzemidejére gondoltál, Nekem, eleinte 7-8 órát is működött egyfolytában, most pedig 1-1.5 óra után 54%-os töltöttségnél csattan és kikapcsol. Olyan tabot ajánljatok amihez tudom használni a 3G modemet vagy annak SIM kártyáját. Körül néztem Én is, beírtam az elvárásaimat kiadott jó pár félét, de pont ez ijeszt meg. Melyiket válasszam, nehogy megint mellé nyúljak, ezután pedig biztosan hallgatok a tapasztaltabbakra, mert az ÉN elméletem már megbukott egyszer. Most pedig (számítógép hiányában) nagyon kell a tab, ugyan is fekvőbeteg vagyok és eltart még egy darabig míg felépülök.
Felsorolnám az elvárásaim,: elő-hátlapi kamera, bluetooth, HDMI, 3G modem ezeket használom ezzel a géppel is. Segítsetek választani, kérlek. Több mint valószínű, hogy előbb megveszem csak aztán küldöm ezt szervízbe, mert nagyon jó használni kapcsolatot tartani a külvilággal.
Várom segítő válaszaitokat. -
kőbaltás
tag
Köszi fiúk! Nagyon sokat tanultam Tőletek, letöltések, zip kicsomagolás etc. etc. Jövő héten szervíz. Remélem gyorsan javítják, vagy cserélik és akkor újból hallok felőletek. Majd újabb hülye kérdésekkel bombázlak bennetek.
Addig is legyetek jók ha tudtok a többi úgyis hiába valóság!
Sziasztok! -
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4438 üzenetére
Köszönöm szépen. Mindent megcsináltam ahogy írtad. Az aksi jelzés most jónak tűnik, de a képernyő összefutása nem változott. A hátlap érintésére a képernyő hullámzik, mint amikor egy lcd-hez érsz hozzá. Tudom ne nyomkodjam!
Mások is írtak erről a problémáról, de nekik kidudorodott, nekem teljesen sík a hátlap is, és az érintő képernyő használatakor ez a hiba nem jelentkezik?
Ötlet. -
kőbaltás
tag
Köszönöm, érdekes most már értem amit leírtál. Úgy látszik mégis tanultam egy kicsit.
Ennek ellenére megcsinálni nem tudom, nincs számító gépem, csak a tabom, ezzel ugyebár nem lehet megcsinálni a letöltést, ha mégis nem tanultam még eleget. Azt hiszem marad a szervíz...... és majd meglátjuk.
Remélem nem járok úgy mint a WayTeq-val.
Sziasztok. -
kőbaltás
tag
Szevasztok
Most jön az Én Canossa járásom. Kis idővel ezelőtt véleményt alkottam a rootolás, a rom csere stb. stb . vélt hátrányairól. This is Life barátunk megirta a saját állás pontját, Neki lett igaza. Én csak használtam a tabot, az aksi 100% töltésről 2 óra alatt megy le 54%-ra majd nagy csattanás kíséretében kikapcsol.
Így hát az Én elméletem bukott. Bocsánat mindenkitől akiket felbosszantottam.
Tanács és segítség kéne. A bekapcsoló gomb és a + gomb egyszeri megnyomásával elérem a szervíz képernyőt, innen hogyan tovább, érdemes -e házilag próbálkoznom vagy irány a szervíz? Szájbarágósan a javításról, még mindig kezdő vagyok, s azt hiszem maradok is az. Ha esetleg csere mire?
40e-re még 10-15ezret rászánnék, van valami ötlet. Bárki jó indulatú tanácsát szívesen veszem. Mire kezdtem megtanulni használni..... na szóval hiányozni fog. Köszi ha segítetek! -
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4204 üzenetére
A garanciális eljárást Én is végig szenvedtem csak a WayTeq szervízzel.
Én nem fenyegetőztem a fogyasztóvédelemmel, hanem hozzájuk és a bírósághoz fordultam, ezért tudom, hogy jogos a felháborodásod. 1 évem ment rá. A végén fizették a per költséget az ügyvédemet és most tárgyalunk a kártérítésről, most már peren kívül akarnak megegyezni.
Ehhez kitartást kívánok Neked s sors társainknak. Minél többen állunk ki a jogaink mellet és minél több üggyel árasztjuk el a békéltető testületet és a bíróságot annál előbb változtatnak a fogyasztóvédelmi törvényeken. Remélhetőleg!
Üdv Mindenkinek! -
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4186 üzenetére
Drága barátaim!
Nem vitát akarok kezdeményezni,(bár ez a fórum talán erre is való) de this is life válasza mégis csak azt jelenti, hogy változtatni akartatok a gyári beállításokon.
A tab-hoz a tudásod -talán úgy fogalmaznék hogy sokat kéne felejts hogy az én szintemre juss- a leírtakból kiderül igen magas fokú. Akkor miért nem nézted meg mi a gép határai és ezen kereteken belül támasztasz elvárásokat. Bocs amiért állandóan visszatérek az autós példákhoz-( de Én azokhoz a gépekhez értek)- mi is csak optimatizálni akartuk a trabit, az eredményről tegnap írtam. Lehet nem hiszitek el, de Én így tanulok Tőletek, hisz nekem is az első tabom-(a legelső WayTeq xTab 70w három napig működött, a többit jFox-nak korábban megírtam)-ami működik. Ezért írok talán kicsit akadékoskodón, mert így a Ti balszerencsétekből okulva ez és a jövő beli kütyüknél már tudni fogom, hogy milyen elvárásaim legyenek.ps: ja bárki bele "ugathat"(this is life) szívesen veszek minden jó szándékú hozzá szólást.
Sir Winston Churchil-t idézve: Minndig szeretem, ha tanítanak de nem viselem el, ha kioktatnak.
További jó fórumozást. Sziasztok.
Remélem látható lesz a kép amit feltöltöttem, ha igen a kép aláírás:
Lehet hogy sakkban jobb a gép, na de karatéban? -
kőbaltás
tag
válasz
Fritz Teufel #4171 üzenetére
Szia
Nekem még semmi bajom a géppel, remélem nem is lesz.
Egy gondolatom azonban megosztanám veletek, legfeljebb elküldtök.......
Nagyon régen, fiatalon mi különböző motorokat, autókat tuningoltunk (jáwa, komár,
trabi, stb.) Aztán meghajtottuk mint zinger a varrógépet, s csodálkoztunk, hogy szét esett alattunk. Némi hasonlóságot látok. Ti is tuningoltok csak tabletet, lehet hogy ezért esik szét? Ne kövezzetek meg, de tényleg olyan nagy elvárások mellett, amihez új room vagy miafene kell? Én filmeket nézek vele HDMI csatlakozással LCD tv-re. Internetezek vele szinte egész nap csak éjszaka van töltőn a gép, a játék is simán megy (F-18 szimulátor), lehet Én vagyok a kivétel aki jó gépet kapott?
Remélem senkit nem bántok meg, de ha 4-5 olcsóbbat kipróbáltok annak az árán
már egy nagyon jót is vehetnétek s nem kéne tuningolni.
Persze abban meg semmi élvezet.
Sziasztok. -
kőbaltás
tag
Szia. Hasznos tanácsokkal láttál el pár hónapja. Én azóta is csak tanulom az internetet és a tabletet, de most Én adok egy tanácsot, habár nem kérted.
WayTeq készüléket NEEEEEEEEEE. Az elmúlt egy évben 3 különböző készüléket vettem ezzel a márka?? névvel. Beltéri egység (se top box) tablet, GPS. Mind három rövid időn belül elromlott. A szervizük arrogáns, nemtörödöm, hanyag. Még csak megsem kísérlik a vevőt ember számba venni. Mivel egy esetben a Békéltető Testület a másik két esetben a bíróság döntött a javamra joggal írhatom, hogy........
Meggondoltam még sem süllyedek az ő szintjükre, s nem használok trágár szavakat.
Sziasztok, továbbra is olvasom a fórum hozzá szólásait, bár felét sem értem amit írtok. Csak most már nem is zavar, s a gépet játéknak tekintem, nem megoldandó feladatnak. -
kőbaltás
tag
válasz
Casillero #3597 üzenetére
Hallgass üszökre, bár most csak félig van igaza. A telefonos simet kár elpocsékolni. Saját tapasztalatom, hogy a netes simmel sem megy minden a listán szereplő 3G modem. Nekem pl. Huawei 169-es modemmel kiválóan működik a tab, pedig ez nincs is a felsorolásban, ráadásul a + simhez kapsz + számot amivel sms-és mms-t is küldhetsz és fogadhatsz a gépre. Legalábbis a Pannon utódjánál ez így működik mindez havi 6000e Ft telefonnal együtt. Nem reklámnak szántam, csak saját tapasztalat.
-
kőbaltás
tag
Sziasztok!
Még egyszer neki futok, lehet csak nekem van becsípődésem a kijelző védőfóliával,
de bárki tud erre a gépre valót, nem baj, ha kicsit barkácsolni kell vele, ha nagyobb es le kell vágni-(pálmatex vagy suszter szög nem akadály)-nem baj. Segítsetek, ha tudtok. Milyen típusú, és hol lehet kapni?
Előre is köszönöm!!! -
kőbaltás
tag
Sokat gondolkodtam, hogy kezdőként hozzá szóljak-e, de valaki azt kérdezte miért lassú a wifi-vel a letöltése, kb.30 min. Mások azt javasolták, állítsa vissza a gyári beállításokat. Nekem kéne ezt most megcsinálni azt se tudnám hová mentsem a rengeteg adatot amit a gépre tettem az elmult 1 hónapban. Ezért mielőtt szétszednétek a motort nézzétek meg van-e benzin, azaz lehet csak azért lassult le a gépe mert a havi előfizetéséhez tartozó Gbyt kerete elfogyott, ettől a böngészője még oké lehet. A szétszedett motor esete velem történt 32 éve. Kezdő sofőrként zil billencs leállt műhelykocsi út szélén javít tank csont száraz, azóta viselem a Kőbaltás nevet, ma már büszkén. Senkit nem akartam kioktatni, csak néha jó a kályhától indulni.
-
kőbaltás
tag
Köszönöm mindenkinek a biztatását és javaslatait.
Üszök, semmi gond, csak nekem kell még megtanulni, hogy ez olyan mint a kocsmában, ha leülsz egy boxba nem illik, hogy mások zavarjanak. A pultnál viszont bárki beleszólhat a beszélgetésbe. Én ez utóbbit szeretem. Megnéztem a tokot kell. Holnap hívlak. Pimi50 elkéstél a figyelmeztetéssel. Eddig bármibe kezdtem azt vagy maxilatistaként csináltam vagy sehogy. Egy példa anno a kislányom díszhalakat szeretett volna, a vége 400l-es akvárium és több mint 30 5-10l-es, ellető és ikráztató. JFox köszi az ötleteket neked is!
Sziasztok -
kőbaltás
tag
Köszönöm, hogy válaszra méltattál. A kommentekben olvastam a bolti alkalmazottak hozzáállásáról. Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak, csak Én nem mosolygok kedvesen, hanem kérem a panaszkönyvet. Na de vissza a tablethez. Az edigitalban-(ahonnan a gép származik)- se tok se fólia. A MyStore-ban láttam tokot, de csak 10"- os géphez. A 8"-hoz csak billentyűzetes van. Kérdés ha a billentyűzet az USB porton csatlakozik hová dugom a 3G modemet? Az enyém különben HUAWEI E 169 modemmel fut tökéletesen. A wifi pedig két falon-(konyha szoba)- keresztül is megy. Jfoxx adnál pár ötletet milyen alkalmazásokat érdemes letölteni ami jobbá érdekesebbé teszi a gépemet? Minden érdekel alkalmazások játékok olvasás stb.... pl. hogy kell skypolni kell hozzá plussz alkalmazás? a felhő tárhelyet hogy lehet használni? Odáig meg vagyok hogy regisztráltam, és betudok lépni a könyvtárba, de hogy kell oda tárolni pl. a zenéimet? Most biztos sokan nevetnek ilyen fokú tájékozatlanság láttán, de nem baj. Én még GPS nélkül körbe kamionoztam Európát. A fiamnak 2 éve vettem egyet s alig 20 km-re lakik mégsem talál haza.
Köszönök minden jó szándékú hozzá szólást javaslatot. -
kőbaltás
tag
Szevasztok!
Először írok és egyben segítséget is kérek. Az igazság az hogy még soha nem volt számító gépem. 5.x környéken ez talán nem nagy csoda. Pár hete hozzá jutottam egy MyAudio Series 8 808 DCC táblagéphez, elolvastam a hozzaszólásokat megnéztem a videokat, és rájöttem mennyire nem értek hozzá. Tudnátok olyan könyvet ajánlani amiből az alapokat ellehet sajátítani. Nagyapám ugyanis-(bölcs székely ember volt)azt mondta ha valamit nem tudsz keresd meg egy könyvben, nálad okosabb emberek már biztosan leírták. Továbbá hol lehet képernyő védő fóliát beszerezni, a gyári ugyanis kettő nap alatt jött le.
Köszönöm ha segíteni tudtok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- 24 Hours of Le Mans
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest