- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
czizso
csendes tag
Miért nem jelzi a tabletem az akku merülését?
Pár napja vettem észre, hogy az androidos táblagépemen (MyAudio 808DCC) nem csökken le az akku töltöttségjelzője 100%-ról, folyamatos használat mellett sem. Több óra intenzív használat után is 100%-on áll, s egyszercsak kikapcsol. A töltés közben is 100%-on áll, így azt sem tudom, hogy mikor van feltöltve.Ez miért van így? Korábban rendesen működött. -
czizso
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5335 üzenetére
És te milyen tabot javasolsz helyette?
-
czizso
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5333 üzenetére
Kizárólag ez a megoldás létezik csak?
-
czizso
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MyAudio 8 808DCC tabletem, kb. 3 hónapja. Rendszeresen akadozott a WiFi, sokszor ledobott még a routertől 1m-re is. A Support javaslatára frissítettem a szoftvert a weboldalukon lévő leírás alapján (fájlok az SD-re mentve, majd Power + Volume+ gomb). Ezt követően működött minden szépen, egészen az első lemerülésig (kb. 1 nap). Ezt követően este rádugtam a töltőre, reggel húztam le teljesen feltöltve, de bekapcsolás után már az érintőképernyő nem reagált semmire.Azóta akármit csinálok vele, semmi eredmény. Újraindítom, bebootol, de a hiába böködöm a lakatot, nem tudom feloldani a képernyőzárat, nem érzékeli az érintést. Egyébként kiírja, hogy csatlakozott a WiFi-n keresztül a netre, meg elforgatás esetén elfordul a képernyő, de érintésre nem reagál semmit.
Próbáltam felhívni a Supportot, de a Help szolgáltatás átmenetileg szünetel
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged