- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai tech-túra összefoglaló
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
Új hozzászólás Aktív témák
-
czizso
csendes tag
Miért nem jelzi a tabletem az akku merülését?
Pár napja vettem észre, hogy az androidos táblagépemen (MyAudio 808DCC) nem csökken le az akku töltöttségjelzője 100%-ról, folyamatos használat mellett sem. Több óra intenzív használat után is 100%-on áll, s egyszercsak kikapcsol. A töltés közben is 100%-on áll, így azt sem tudom, hogy mikor van feltöltve.Ez miért van így? Korábban rendesen működött. -
czizso
csendes tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
És te milyen tabot javasolsz helyette?
-
czizso
csendes tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Kizárólag ez a megoldás létezik csak?
-
czizso
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MyAudio 8 808DCC tabletem, kb. 3 hónapja. Rendszeresen akadozott a WiFi, sokszor ledobott még a routertől 1m-re is. A Support javaslatára frissítettem a szoftvert a weboldalukon lévő leírás alapján (fájlok az SD-re mentve, majd Power + Volume+ gomb). Ezt követően működött minden szépen, egészen az első lemerülésig (kb. 1 nap). Ezt követően este rádugtam a töltőre, reggel húztam le teljesen feltöltve, de bekapcsolás után már az érintőképernyő nem reagált semmire.Azóta akármit csinálok vele, semmi eredmény. Újraindítom, bebootol, de a hiába böködöm a lakatot, nem tudom feloldani a képernyőzárat, nem érzékeli az érintést. Egyébként kiírja, hogy csatlakozott a WiFi-n keresztül a netre, meg elforgatás esetén elfordul a képernyő, de érintésre nem reagál semmit.
Próbáltam felhívni a Supportot, de a Help szolgáltatás átmenetileg szünetel

Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- Blabok nyakrögzítő M méret
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest