- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
rontó80
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #4573 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot a Fogyasztóvédelemmel. Szerencsémre a szervizpontban lévő "kedves" alkalmazott kinyomtatott egy pár oldalt, a szervizpont és a Myaudio közti levelezésből, na ez is megy a Fogyasztóvédelemhez. Ezen rágódhatnak majd egy kicsit.
-
rontó80
csendes tag
Sziasztok!
Én is beruháztam karácsonykor egy ilyen "kiváló" készülékbe. Szinte minden olyan hiba amit az előttem szólók leírtak előfordult vele, de a koronát az tette fel amikor felpukkadt a készülék hátlapja, a kijelzőn pedig egy 10 Ft-os nagyságú folt jelent meg.
Ekkor vittem be a készüléket a helyi szervizpontba (Printrex Kft Salgótarján), ahol a tapasztalt alkalmazott azt mondta, hogy használatból eredő sérülése van a készüléknek és nem hajlandó bevenni javításra. Hosszan tartó beszélgetést követen még is úgy döntött, hogy beveszi és kiállított róla egy jegyzőkönyvet. Ez volt 2013.04.30-án.
A jegyzőkönyv másolata megjelent a myaudio honlapján, visszakereshető volt a munkalapszám alapján.Eddig viszont nem történt semmi, többször írtam nekik emilt, arra sem méltattak, hogy válaszoljanak.
A múlt héten aztán felhívtam Őket telefonon, kb.:100. próbálkozásra sikerült.
Elmondták, nincs náluk a készülék, nem érkezett be hozzájuk. Értetlenül álltam a helyzet előtt, elmentem a Printrexhez ahol azt mondták, többszöri kérésre még nem küldött futárt a Myaudio. Ekkor ismét hívtam a szervízt, ahol Ők is csodálkoztak az eseten, és ígéretet kaptam, hogy rövid úton rendezik a dolgot.Ez volt múlt hét elején, az óta semmi sem emil, sem telefon.
Kérlek benneteket, ha valakivel hasonló eset történt jelezze, jogi útra szeretném terelni a történetet.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest