Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nem kicsit szégyelltem magam, mert annak idején én írtam erről a ratyiról az első tesztet. Sokan azon írásom miatt vásárolták meg és futottak bele az általad is tapasztalt problémába. Azóta már megnyugodtam, mert figyelmeztettem mindenkit és volt akinek segítettem is szabadulni tőle. Aki ennek ellenére ezt a rakás roncshalmazt választja (vagy a hozzá hasonló lengyel piaci szarokat), azt már nem tudom sajnálni, mert a vásárlás előtt már mindennel tisztában volt a tényekkel. Kockáztatott és nem hatost dobott. Persze, ha normális használatból eredő probléma van vele, akkor szívesen segítek ha tudok.
A Nexus 7 remek választás, nálam is képben volt, csak kicsinek találtam a kijelzőjét. Jól döntöttél, hogy felhagysz a szenvedéssel. Döbbenetes lesz majd a különbség a két minőség között, meglátod! Majd remélem beszámolsz az élményeidről!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PLC programozás
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest