- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucas Kane
tag
válasz
orientbio #5554 üzenetére
Szia!
Én is így jártam sajnos a napokban. (3 évig bírta az akksi, de viszonylag keveset használtam.)
Nekem sikerült visszadugdosni a csatlakozókat, nem volt túl nehéz sem, viszont könnyen kicsúszik. Én a kivett akksi után maradt ragasztóba rögzítettem a kábeleket, így a helyükön maradtak.
Ha meg benn lesz az új akksi, lehet még plusz ragasztó szalagot rakni rá. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
orientbio #5225 üzenetére
Nyugodtan szabadulj tőle. Már a MyAudio is tisztában van vele, hogy micsoda ratyi ez a kacat. Még ha meg is javítják, a garancia onnan megint érvényes lesz rá és persze te majd megint megjelensz vele garancia időn belül. Ezért adnak többnyire levásárlási lehetőséget. Gondolom reménykednek benne, hogy még egyszer belelépsz ugyan abba a kutyakakiba. Akinek van egy kis esze meg tehetősége, nem vesz dzsunka-márkát. Tehetőség hiányában meg nyilván vállalni kell a silány minőséget.
-
Fritz Teufel
addikt
-
-
válasz
orientbio #3486 üzenetére
A verzioszam a tableten a beallitasokmeszkoz nevjegye alatt olvashato ,a verziszama neten a kiadas datumat jeloli, a bbsgadmeirol lehet letolteni de fordito program kell hozza ,vagy a google fordito ,mert kjnai nyelvu oldal. A bekapcsolastol az 1 perces boot ido ne sok, amiatt ne aggodj...eleg sok programot es alkalmazast kell gepnek elinditania bootolaskor,es ez idobe tellik...a 10.26 rom linkje [link] a kek kriksz krakszra kell klikkelni es lejon remelem el meg link,elirtama verzio szamot a myaudios 9.23..
-
válasz
orientbio #3484 üzenetére
A 10.11 rom a 1200mhz es gadmeiekre valo,a 10.26 az ugyanaz mint a 10.27 es ez valo az 1512mhz gadmei e8hd ra,nem volna szabad lassan felelednie ,egybol mennie kene a tabnak a kepernyozar oldasa utan. Ez uj hiba a napokban olvastam rola eloszor ,ilyet nalam nem csinalt..amugy nalam a 10.23 myaudio rom root utan phantom buildproppal az volt leggyorsabb, a gadmeies rom csak azert volt fent mert lehetett vele dual displayt hasznalni(kepernyo tukrozes)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest