- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucas Kane
tag
válasz
orientbio #5554 üzenetére
Szia!
Én is így jártam sajnos a napokban. (3 évig bírta az akksi, de viszonylag keveset használtam.)
Nekem sikerült visszadugdosni a csatlakozókat, nem volt túl nehéz sem, viszont könnyen kicsúszik. Én a kivett akksi után maradt ragasztóba rögzítettem a kábeleket, így a helyükön maradtak.
Ha meg benn lesz az új akksi, lehet még plusz ragasztó szalagot rakni rá. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
orientbio #5225 üzenetére
Nyugodtan szabadulj tőle. Már a MyAudio is tisztában van vele, hogy micsoda ratyi ez a kacat. Még ha meg is javítják, a garancia onnan megint érvényes lesz rá és persze te majd megint megjelensz vele garancia időn belül. Ezért adnak többnyire levásárlási lehetőséget. Gondolom reménykednek benne, hogy még egyszer belelépsz ugyan abba a kutyakakiba. Akinek van egy kis esze meg tehetősége, nem vesz dzsunka-márkát. Tehetőség hiányában meg nyilván vállalni kell a silány minőséget.
-
Fritz Teufel
addikt
-
-
válasz
orientbio #3486 üzenetére
A verzioszam a tableten a beallitasokmeszkoz nevjegye alatt olvashato ,a verziszama neten a kiadas datumat jeloli, a bbsgadmeirol lehet letolteni de fordito program kell hozza ,vagy a google fordito ,mert kjnai nyelvu oldal. A bekapcsolastol az 1 perces boot ido ne sok, amiatt ne aggodj...eleg sok programot es alkalmazast kell gepnek elinditania bootolaskor,es ez idobe tellik...a 10.26 rom linkje [link] a kek kriksz krakszra kell klikkelni es lejon remelem el meg link,elirtama verzio szamot a myaudios 9.23..
-
válasz
orientbio #3484 üzenetére
A 10.11 rom a 1200mhz es gadmeiekre valo,a 10.26 az ugyanaz mint a 10.27 es ez valo az 1512mhz gadmei e8hd ra,nem volna szabad lassan felelednie ,egybol mennie kene a tabnak a kepernyozar oldasa utan. Ez uj hiba a napokban olvastam rola eloszor ,ilyet nalam nem csinalt..amugy nalam a 10.23 myaudio rom root utan phantom buildproppal az volt leggyorsabb, a gadmeies rom csak azert volt fent mert lehetett vele dual displayt hasznalni(kepernyo tukrozes)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest