Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Lenne eg ykérdésem:
volt nekem egy MyAudio tabletem, ezze lfelhasználtam a hozzá kapott kupont, és regeltem. Miután eladásra kerül a gép, tudja használni az új tulajdonos, ha a saját id-jével lhasználja a tabot? Nem lehet, hogy a cloudba az én régi címemmel lép be?
Előre is köszi a választ! -
Játékos
addikt
válasz
this is life #4892 üzenetére
-
Játékos
addikt
válasz
this is life #4890 üzenetére
Sziasztok!
Öröm olvasni, hogy van, aki jobban tudja tőlem, hogy nekem mi a jó!
Ismétlem: nem egyformán, és egyforma célra használjuk a gépeinket! Nekem, illetve az én igényeimnek jobban megfelel az X2, mint a 808dcc! Sokkal jobb kézbe venni. Kisebb, véknyabb, könnyebb, és sokkal szebb képe van.
Hívta volna a franc a fogyasztóvédelmet! Ennyi pénzért nem is igen találtam volna jobb gépet, így megmaradt, amit ráfizettem volna, a csereutalványra.
Na! Isten tartson titeket! -
Játékos
addikt
válasz
this is life #4883 üzenetére
-
Játékos
addikt
Kipróbáltam a kedvedért (illetve mások kedvéért is), és azt kell mondanom, hogy szerintem pont ugyan olyan szar, mint a 808-on!
Ha azon elfogadható volt, akkor ezen se lenne probléma játszani vele.
Számomra az autóversenyes játékok a száguldásról szólnak, ahhoz meg kell vagy 60 fps szerintem!
De kinek a pap, kinek a RR3... -
Játékos
addikt
Alapvetően engem sose érdekeltek ezek a "csoda" specifikációk! Alig jelentenek valamit, ha a kezedbe fogsz egy gépet, és "megy", a másik meg nem, és a másikban hatszor annyi mag van,m eg négyszer annyi memória!
Egy iPad minit összehasonlíthatsz egy kétszer olyan hardverrel, és mégis megeszi az iPad. Nem a legjobb példa, de jól érthető.
Ez a kis gép nekem sokkal jobb, mint a 808 dcc! Komolyan! Nem kell nekem nagy hardver. Olvasni, netezni, képeket mutogatni bőven elég, és nem kell mókolni rá az "új androidot"...
Sőt! Tudok rajta olvasni kint a szabadban is...
NEKEM nem visszalépés ez a gép a 808-hoz képest! Pláne, mert 28-ért vettem azt, és most van ez helyette újonnan, illetve egy év garival.
Az alakját nem is említem, illetve azt, hogy nem "fél kiló", hanem "30 deka".
Béke! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Pont egy hónappal ezelőtt adtam be a szervízbe a kicsikét, és már nem adnak csereutalványt, hanem kaptam helyette egy X2 New Line-t. A garancia újra indult!
Nem rossz csere... -
Játékos
addikt
válasz
Fritz Teufel #4795 üzenetére
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
A legutóbbi témánál maradva:
Google Nexus 7 szóba jöhet szerintetek? (Kicsit túl van az ár az elképzelésemen, de hát na...)
Ár/érték arányban milyen helyzetben van a Nexus?
Köszi! -
Játékos
addikt
válasz
this is life #4779 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nem nagy a választék...
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Én is elkisértem a gépezetet a szervízbe. Mire érdemes cserélni a MM kínálatában, kevés ráfizetéssel? Ha nagyon jó gép, akkor legfeljebb 10-20 ezrest fizetnék rá...
Köszi az ötleteket. -
Játékos
addikt
válasz
Fritz Teufel #4320 üzenetére
Kérdés, hogy volt-e még gari. Ha igen, akkor a vásárló nem járt rosszul, mert van egy "tizese" kis melóért, ha viszont már nincs gari, az sima cigány meló!
-
Játékos
addikt
válasz
this is life #4251 üzenetére
Ez eddig nem túl jó hír...
-
Játékos
addikt
Urak!
Mennyire valósítható meg a tabon ey online foci közvetítés nézése? Most erre készülök, mert TV nincs itt, viszont wifi van. Esetleg valami bevált Spot1-oldal?
Köszi előre is! -
Játékos
addikt
Ez már volt egyszer itt linkelve!
Egyébként tedd hozzá, hogy 18 dollárt neked nem ér meg. Mert nekem simán!
Allergiás vagyok a szétkopott, karcos eszközökre, és a Brando azért elég jó cucc. Egy 40000 Ft-os gépre NEKEM simán megér 4000 Ft-ot, hogy biztonságban tudjam az egyész elejét, és ne legyen mindenféle szines, csíkos fólia rajta...
-
Játékos
addikt
Hogyne adhatna vissza pénzt! De ha felkínál egy ugyanolyan készüléket, azt először el kell fogadnod. Többedik csere után kérheted, hogy hagyjanak a cserével, mert nem bízol benne a továbbiakban, es nem azért fizettél, hogy a szervízbe rohangálj, és a cserére várj állandóan.
-
Játékos
addikt
válasz
Fritz Teufel #4216 üzenetére
Nem fizethetnek vissza??? Azt meg mi tiltja?
Egyébként honnan számít hibásnak egy akksi??
Ha az enyém bekrepál, nem is jártam rosszul. 30-ért vettem, használtam, és visszakapok 40-et!
-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
Az enyém lassan fél éves, az előző tulajnál elvileg női (nem dohányzó
) tulajdonosnál volt, kímélve, ahogy nálam is. Én annyira bizakodó vagyok, (vagy hülye) hogy ma kapott a kütyü egy Brando Ultra Clear-t.
-
Játékos
addikt
Igazság szerint jogilag azzal állsz szerződésben, akinek fizettél, tehát MM, EDigital, stb. Az, hogy a gyártó szóba áll az emberrel, az az ő "jófejségük", illetve valahol érdekük is. Követelésed elvileg csak az eladó felé lehet, a többit, majd ő intézi a nagykerrel, esetleg gyártóval.
A szervíz "csak" szakvéleményt ad a boltnak, hogy valóban szar-e a készülék, így elsősorban a boltba mennék ilyen helyzetben. -
Játékos
addikt
Igazából ez a kereskedőn múlik (hogy nem sározza magát nagyon össze), mert a törvényben az áll, hogy "TÖREKEDNI kell a 30 napon belüli javításra!" Na most erre mondhatják 2-3 hónap után is, hogy "törekszünk-törekszünk"...
Csak egy Extreme Digital, meg Media Markt, meg ilyen kis cégek nem égetik magukat, pláne, hogy végül úgysem ők fizetik, hanem a gyártó...
-
Játékos
addikt
Meg egy kis információ: az xbmc streameli a tabra az egyik 1080–as filmet, és közben az iphone-omra jön a másik 1080as airvideo-n keresztül. Ez így egy kicsit csalás, mert a telefonra nem a teljes adat jön, hanem csak egy átkódolt folyam, de simán megy a kettő egyszerre! Egy gépről egy wifin. Egyébként meg nem tud másolni normálisan...
-
Játékos
addikt
Hali!
Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget, de elmondom, mi a helyzet:
kb 7-8 ftp servert kipróbáltam, és a Myaudio nem tud fogadni a PC-től gyorsabban adatot (4-500 KB/s), viszontfeltölteni a PC-re gyorsabban tud!Kb. 1,5 MByte/s-al!
Az iPhone-om oda-vissza jól megy, de a Myaudio csak webről lefele, meg ftp server-ként PC-re fel. Egyszerűen PC-ről akármit csinálok, nem tudok elérni sehogy olyan sebességet, ami egy normális minőségű film "röptében" lejátszását lehetővé tenné!
Ez már tiszta vicc! -
Játékos
addikt
Jó napot adjon a Teremtő!
Uraim! Ez a szerkezet kell, hogy töltődjön a mikrousb lyukán?
-
Játékos
addikt
Köszönöm a próbálkozást mindenkinek! Egyelőre hagyom a kérdést, illetve egyetlen módon se tudtam ftp szervert használni, mert mindig azonosítási probléma lépett fel!
Majd néhány nap múlva megpróbálom ismét.Viszont a SwiftKey iszonyat tetszik!
Jó éjszakát mindenkinek! -
Játékos
addikt
válasz
Fritz Teufel #3980 üzenetére
2 PC is van itthon, hálózatban. Mindkettő ugyanúgy szolgálja ki a kicsikét, tehát nagyfelbonású videot nem tud streamelni egyik se rá. Nem hinném, hogy a PC hardverének a hibája. Leginkább windows, vagy esetleg router beállítási problémára gondolok, de nem tudom mi lehet pontosan...
Szerk: a 2 gép egymással jól kommunikál, bár csak ~ 10MB/s körül, mert az egyik igen hosszú kábelen lóg, és lusta vagyok kicserélni CAT6-ra, pedig csak a csatlakozót kéne rákrimpelni...
-
Játékos
addikt
Többedszer ismétlem magam: nincsenek túlzó elvárásaim a kis géppel szemben! A lényeg az, hogy webről jön az áldás ~20 MBit/s-al, de PC-RŐL CSAK KB. 5 MBIT/S. Ezt nem tudom feldolgozni lelkileg!
Tehát nem a gép wifijét kifogásolom, hanem szeretném elérni a PC-ről is azt a sebességet, amit webről, de senkinek semmi ötlete semelyik fórumon se... -
Játékos
addikt
válasz
varga.balazs #3970 üzenetére
Az enyém se látott még 54 MBittől "tovább"! De elég lenne az nekem, ha tényleg produkálná PC-ről is...
-
Játékos
addikt
válasz
Fritz Teufel #3968 üzenetére
-
Játékos
addikt
válasz
this is life #3961 üzenetére
Sziasztok!
Mennyire tudja kihasználni a tab a Class10-es mikrosd-t? Vagy felesleges bele, mert nem tud olyan gyorsan írni/olvasni?
Köszi! -
Játékos
addikt
Persze, nem is vártam 300 mbitet tőle!
De azért a 20 az elég fika. Illetve elég is lenne nekem, mert azért 2-2,5 MB elég lehet videostream-re, de PC-ről sajna még ennyi sincs. Utána fogok járni a kérdésnek!
Casillero
Automatán van a fényerő, de alapvetően nem szeretem, ha az LCD kiviszi a szememet, így időnként lejjebb szoktam húzni a fényt.
Még nem néztem végig rajta egy filmet se, de feltöltöm, és holnap letesztelem neked. -
Játékos
addikt
Én a 808DC-t csak kb. egy hete használom, de elégedett vagyok vele. Bár nem volt nagy elvárásom, így nem csalódtam. Nem nyúzom halálra, nem akarok újgenerációs konzolt megszágyenítő játékokkal játszani rajta, csak arra használom, amire kitalálták.
Viszont továbbra sem értem, miért van az, hogy netről 2-2,5 MB/s a letöltés, a PC-imről meg 5-600 kB/s.
Ezen kívül semmi bajom vele, az akksi is bőven elég számomra, most nyomtam vagy 12 órát, és bizony tapicskoltam rendesen...Szerk: több, mint 17 órát volt bekapcsolva, de abból pihenőben volt vagy 5-6-ot.
KÉRDÉS: ebben a ketyerében "n-es" wifi van??
-
Játékos
addikt
Nincs benne sok bonyodalom, de szerintem félreértitek e kérdést! Rögtön látja alapból a PC-t, és tud is másolni wifin, mint az álom. Csak nem kezdi el a tab addig lejátszani/megnyitni a file-t, ameddig rá nem másolódott! Szó sincs nehézkes kommunikációról, meg mittudomén miről, meg nem azt akarom, hogy stream-elje egy szerver-program az adatokat, hanem egyszerűen nyissa meg, és ha esetleg nem jön elég gyorsan az adat, akkor megállhat a lejátszás...
Így már teccenek érteni??Win7-XP kérdéshez még annyit, hogy én probléma nélkül küldtem/fogadtam adatokat Win7 és OSX között is. Az se egy nagy durranás.
-
Játékos
addikt
Egyiket se próbáltam, de nem értem, mi a különbség, aha 2 PC között zajlik a forgalom, ileetve ugyanazon a hálózaton a PC és a tab között...
-
Játékos
addikt
válasz
this is life #3921 üzenetére
Köszönöm a választ!
A file-os kérdésemre senkinek sincs ötlete?
Köszi! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy hogyan lehetne lejátszani a PC-men lévő file-okat anélkül, hogy letöltené a tab magára? Astro-val látja szépen a megosztott tartalmat a gép, de ha bármit meg akarok nyitni, ami a PC-n van, akkor először egy hosszó letöltési folyamatot kell végignéznem...
Úgy szeretném, mint 2 PC között, mikor egyik a másik file-jait megynitja "röptében".
Köszi a segítséget! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Használtan vettem egy 808DCC-t, és nem kaptam vele kupont, ami a cloudhoz kellene. Van esély rá, hogy az ügyfélszolgálat pótolja ezt a hiányt? Írtam nekik tegnap, de még nem kaptam választ...
Az előző tulaj nem használta, nem is tűnt fel neki a hiánya.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest