- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
rheaume #5268 üzenetére
Mind a kettő jó választás, de a Samsung mellett szól, hogy ők néha adna ki ROM frissítést, az Asusnak ez a gyenge pontja.
Ez nem volt olyan egyszerű, nekünk kellett kitaposni az utat számotokra. A mostani megoldás, hogy egyből a pénzt kéred vissza és tőlük veszed az igazi tabletet (ezt nem nevezném annak). Javításba semmiképpen NE menj bele. A csere értelmetlen, ha csak nem ugyanabba a kutyagumiba akarsz belelépni.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
rheaume #5256 üzenetére
Én vagyok az a fehérvári, akiről írtál. Én pixel hibával és az alvó állapot problémával vittem vissza. A puffasztott akkumulátor akkor még nem öltött katasztrofális méreteket. Ahhoz még nem voltak elég öregek a készülékek. Javasolnék egy Samsung, Asus vagy Lenovo terméket pici ráfizetéssel. Ezt a noname kategóriát kerüld messzire!
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest