Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Játékos #4891 üzenetére
Nem azt mondom hogy tudom mi neked a jo , hanem hogy nem mertem volna bevallalni megegyszer ezt a brandet. Ami a lenyeg mind2ntol fuggetlenul hogy amit kaptal az uzemeljen megfeleloen
.. en se egy eromure csereltem a 808 es megis tokeletesen kiszolgal, es ugyanezt kivanom neked is.
-
Casillero
tag
válasz
Játékos #4882 üzenetére
Vettem a Sencor mellé egy Asus Fonepad-ot. Abban 1,2 ghz intel proci van és PowerVR SGX540 grafikus gyorsító. Az RR3 egy két akadást elnézve folyamatosan megy. Minden csak optimalizálás kérdése. Most már én is azt mondom soha többé kínai tablet. Wifi, 3G bekapcsolva 10 óra alatt kb 3-5%-ot eszik. A 808-am régen wifivel 20 óra alatt megette az akkut és még hozzá sem nyultam.
-
válasz
Játékos #4878 üzenetére
Remelhetoleg bevallik hosszu tavon is a csere tabod, a 808 is jonak indult aztan kiderult mennyire nem az. A speckok tenyleg nem lenyegesek, a hangsuly a droidnal az optimalizacion es a konfiguralason van, ha az jo akkor jo uzemideju korrekt kutyuje van az embernek, ellenkezo esetben , futtotest nem tul magas uzemidovel. Megegyszer grat az uj tabhoz es gond mentes hasznalatot kivanok.
-
válasz
Játékos #4793 üzenetére
Ha tudsz venni refurbished nexust akkor az a best buy , sw tamogatas meg egy evig garantalt, fejlesztoi tab igy nagy felhasznalo moder bazis, uzemido tutti kepernyo ,soc szinten. Amugy erdemes az acer a1-810 re is ranezni, szinten 4 mag mtk soc cortex a7 magokkal, gps,hdmi es tsai,4/3 kijelzo,8col, es bovitheto sd-vel...stb
-
válasz
Játékos #4780 üzenetére
Sajnos nincs nagy valasztek, ha megbizhatot szeretnel akkor csak is neves gyartotol vegyel tabot, ha bevallalos vagy akkor van a mediaban egy csomo brandelt cucc pl myaudio, concorde, navon,wayteq...stb ha eleg a 7 col akkor lehet a samu p3110 is arban csak 10000 ft a tobblet, bar ha ra kell fizetni inkabb az acer, 4 cortex a7 mag, sgx54x gpu,neves gyarto 4/3 aranyu kijelzovel. Vagy lenne a samu p5110 ami nekem is van de az duplazas a myaudio arahoz kepest...esetleg probald kirugdalni beloluk a penzed. Amugy nekem is myaudio 808dcc volt es abbol lett a samu, hat eg es fold...
-
-
-
válasz
Játékos #4250 üzenetére
Magyar nyelvu sport oldal nezesevel lesz gondod ,mert a magyar sport tv csatorna szolgaltatok nem streamelnek a neten,igy elerhetetlenek. Magyar nyelvu adas is csak keves van a neten,ami van az meg a gyik kategoria pl m1,m2,duna1-2,budapest tv,fix tv es tsai. Esetleg itt nezz korul [online sport tv adasok]
-
-
royalka
őstag
válasz
Játékos #4211 üzenetére
+1 Én is fogadnék linket !!
Én hetente használom 2-3 alkalommal de akkor szinte egész nap megy. Ha ilyen használat mellet kitart 1.5- 2 évig akkor elégedett vásárlónak mondom magam.
Ha csere lenne kko ötletem sincs mit vennék. Többet nem szándékozok rá költeni hisz rájöttem hogy nekem 70% csak filmezésre kell.
-
Teagol
aktív tag
válasz
Játékos #4169 üzenetére
Én is a pénznek örülnék, de ha tudnátok segíteni benne, mi a "bevált" módszer, sorrend, nagyon hálás lennék!
1. gondolom felhívom a szervizét, ahol Budapesten leadtam.
2. Megpróbálok utána érdeklődni a miskolci szerviznél?
3. Becsattogok az Auchanba, és az ügyfélszolgálatnál lebegtetem a garancia papírt?
Ők nyilván cserélni nem tudják ...Jól látom a helyzetet?
-
jFox
addikt
válasz
Játékos #4083 üzenetére
Főleg 720p-s filmjeim vannak (ennyit tud a tv
) az ment szépen, de van 1-2 1080-as is, majd este megnézem.
Szarintem a Windows7 is tud UPnP-t, legalább is úgy rémik, hogy ha Otthoni hálózatot állítasz be akkor felajánlja, hogy megossza a Doksikat, képeket, videókat a z otthoni hálózatban, és ez UPnP kompatibilis.
De ha nem akkor van XBMC Windows-ra is.mod: igaz nekem már nem 808dcc-van hanem 708AG de szerintem nincs nagy külömbség.
-
ChoSimba
tag
válasz
Játékos #3983 üzenetére
Játékos!
Ha nagyon ráérsz, akkor próbáld ki hogy felteszel az asztali gépedre egy web szervert és alá raksz valami nagyobb fájlt amit a tablettel le tudsz tölteni. Ha van igazság, akkor az gyors lesz. Valszeg a Windowsos SMB csatlakozás a lassú. Vagy még egyszerűbb, ha ugyanez csak FTP-vel. -
varga.balazs
aktív tag
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Játékos #3966 üzenetére
Szinte biztos, hogy Class10-et felesleges ebbe tenni. Jó lesz a Class4-es is. Sokszor előfordult, hogy nem lehetett a jobb, gyorsabb kártyákról telepíteni, mert nem ismerte fel. Ráadásul a Class10-et akkor lehetne igazán kihasználni, ha arról akarnál alkalmazást futtatni. Itt igazából csak elmondhatod, hogy az van benne, de nem lesz kihasználva a kártya képessége. Ez is egy megkötendő kompromisszum az ilyen no name készülékek vásárlásakor. Nem csak a MyAudió-féle holmik problémája ez, a többi kacatnál is fennáll ez a probléma.
A játékosoknak, nem neked Játékos
Az idei Tab3-as sorozat megjelenésével a Tab2-esek még olcsóbbak lesznek, az egy járható út. Persze, a legújabb játékok nem fognak rajtuk futni, de aki játszani akar, könyörgöm, ne tabletet vegyen, az nem arra való! -
-
válasz
Játékos #3922 üzenetére
A teamwiever nem lenne neked jo? Gondolom a kerxesed arra szolna hogy streamelned a fileket a tabra....de megprobalkozhatnal egy remote desktop appal is ...igaz akkor a gepen iditod el taveleressel,de a tableten csak latod ,illetve hallod a tartalmat... de ez csak tipp..
-
válasz
Játékos #3911 üzenetére
Az a rom amit linkeltel egy modositott firmware a phantom fele,alapja a 09.23 gadmei rom,ennek a romnak hasznaltuk/juk a buildpropjat a gyari(myaudios) romon,kicsit gyorsabbnak tunt vele a tab anno,de ebben a romban nincs bluetooth es emlekeim szerint a flash-t is utolag kellett telepiteni ra...ami a telepites utan mar mint a flash 10.1 csak az operaval ent bongeszon belulrol, ha a gyari vagy a dolphinnal jatszottal le flash videot az kulon nyilt meg teljes kepernyon.
Agassi,Koxi .
Ha lassan bootol akkor szerviz,mert az nem termeszetes allapota hogy 8 percig erzeketlen a kijelzo,illetve a 2d jatekoknak se volna szabad akadnia ,lassan futnia rajta...
-
Agassi79
csendes tag
válasz
Játékos #3916 üzenetére
Fel tettem az eredeti myaudios software-t. Antutu 9049 pont, de a drag racing (a keret az autó körül nekem is van) megfogja a gépet, lassú. Úgy indul az autó mintha extra lassítást néznék.
(2D gyorsítás bekapcsolva)
A system tunes tényleg azt jelzi offline-ban van a CPU1, ez a második.
Ez mindenkinek így van?A restart nálam 45mp, de kijelző nem reagál semmire már 8 perce. Valószínű nem normális.?
Újból Restart2perc
Megint Restart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adobe Lightroom topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 3D nyomtatás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest