- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rheaume
csendes tag
az nem vitatott, hogy a javítási idővel nő a garancia ideje. csak eltérően értelmezzük a javítási idő fogalmát. a szerviz szerint az az idő, amikortól ő az edigitáltól átvette addig amíg visszaadata nekik. viszont az edigitál 26 nap alatt adta le a szervízbe, és adta utána vissza nekem. szerintem ez a 26 nap sem számíthat bele, hiszen effektíven nem nálam volt, nem volt lehetőségem hogy teszteljem.
a boltba azt mondta a srác, hogy vihettem volna egyenesen a szervizbe. de hát én ott vettem, szerintem oda is kellett visszavinnem. gondolhattam arra is, hogy tudják hogy egy szar, és egyből visszaadják az árát.
-
rheaume
csendes tag
Ma végre megjött az SMS mehetek az edigitalba átvenni a készüléket. A bejelentett hiba aksi-dagadás, a képernyő elvált a kerettől. munkalapon leírták hogy a felvett hibák valósak, fennállnak, ezért szoftverfrissitést végeztek, majd tesztelés OK. az aksival és a kerettel nem csináltak semmit. viszont javasolják hogy egyszerre ne futassak sok alkalmazást, és szabadítsak fel elég helyet, akkor nem fog melegedni az aksi. ???? kb 2 böngészőt telepítettem, mert az alap az szar volt, semmi mást.
de a legjobb:
febr 3-án járt le az 1 év
jan 28-án adtam le az üzletbena munkalap szerint feb 12-én kapta meg a szervíz, feb 27-én visszaadta, nekem ma márc 10-én szóltak. szerintük így már lejárt a garancia. hosszas számolás/telefonálás után ha ma rögtön visszaküldöm akkor még garanciális.
biztos én vagyok a naiv, de ha jan 28-án leadom, akkor ne teljen már a garancia ideje, amíg vissza nem kapom, így hogyan döntsem el hogy megjavították-e vagy sem.
szóval sokat nem várok a történettől, a tanulság számomra, hogy legközelebb nem fogok sajnálni plusz 10e-t hogy ne egy noname terméket vegyek
-
rheaume
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5267 üzenetére
Szia, igen Te voltál az egyik, illetve Rambovits sorstárs, igaz ő nem írta konkrétan hogy a fehérváriba vitte, csak az adatlap alapján gondoltam. amugy Neked rögtön a pénzt adták vissza, vagy próbálkoztak előbb más megoldással?
nagyon bízom benne hogy visszakapom a pénzt, és nem javítják, vagy csere készüléket adnak. elvesztettem a bizalmamat. galaxy 3 7.0 és asus memopad hd 7 készülékeket nézegettem, még döntés nincs, majd ha aktuális lesz körbejárom a témát
-
rheaume
csendes tag
Tegnap én is leadtam az edigitalban a tabletet, néztek rám furán hogy még nem volt ilyen probléma. pedig mintha más fehérvári is írta volna hogy az edigitalban vette.
kicsit ideges vagyok, nem használtam sokat, de azért a képernyőnél már kezdett leválni a kerettől. de a garancia lejár, muszáj volt visszavinni.
ha valakinek van friss tapasztalata, hogy még próbálkoznak a cserével, vagy levásárolható az összeg, igazán megoszthatná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple Ipad 10.generáció
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest