- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodazo
tag
válasz
playa123 #4703 üzenetére
Akkor én egész jól jártam. Bár én az E-digtálnál vásároltam és teljesen korrektül jártak el. Mikor bevittem akkor azt mondták, hogy egy hónap a javítás. Leadás után 3 héttel bementem érdeklődni, akkor mondták, hogy várjak még egy kicsit. Majd miután letelt az egy hónap újra bementem és érdeklődtem újra, majd kedvesen megbeszéltük, hogy nekem a készülékre szükségem van és oldjuk meg valahogy. Ez után felhívták a saját szervizüket és visszaadták a pénzt. Bár én rögtön ott helyében cseréltem egy másik márkára rá fizetéssel, de olyan rendesek voltak, hogy még adtak hozzá egy 5000 ft és kupont is az új készülékhez. Szerintem ez a teljesen korrekt hozzá állás ahol a vevő az első és nem a gyártó.
Gondolom, majd ezek után ők behajtják a gyártón, de engem meg kíméltek sok felesleges idegeskedéstől
. -
bodazo
tag
válasz
Fritz Teufel #4256 üzenetére
Grat. Remek válsztás.
-
bodazo
tag
válasz
kőbaltás #4185 üzenetére
Én nem tuningoltam, sima eredeti gyári rom volt rajta, még csak nem is rootoltam. Ugyan arra használtam, mint te. Főleg film nézés könyv olvasás és netezés.
Még is 5 hónap után meghalt az aksija, szerintem azért ez nem normális. Ha kibírt volna egy évet és utána hal meg nem szóltam volna egy rossz szót sem, de így.
Szerintem ennél azért többet kellet volna tudnia és tegyük hozzá azért ez sem olcsó. -
bodazo
tag
Nem tudom mi a pontos menet. De nekem az Edigitál adta a garanciát és oda is vittem vissza. Majd náluk érdeklődtem a készülék után. Ugyan is semmi közöm a szervizhez, mert nem a MyAudioval kötöttem szerződést és a garancia papíron sem az ö nevük volt.
Ezért én az Edigtálnál alkalmaztam a cserét, vagy a pénzt. Ha az Auchanba vitted vissza, akkor ott próbálkozz a cserével. Aztán majd ők lerendezik a gyártóval.
Ha közvetlen a szervizbe vitted, akkor szerintem már kicsit nehezebb az ügy, mert ott a szervizt kell rá venni egy csere utalvány kiállítására, bár az nem lesz egyszerű.
-
bodazo
tag
Szerintem 30 napnál ne várj tovább. Én 30 nap után mondtam, hogy oldjuk meg valahogy és mivel más választásuk nem volt vissza kaptam a pénzt. Ha jól tudom, 15 nap lehet, a javítási idő ezt egyszer ki lehet tolni még 15 nappal. Utána már lehet kérni a pénzt vissza vagy egy másik készüléket. De én a helyedben a pénzre mennék rá.
-
bodazo
tag
válasz
this is life #4149 üzenetére
Galaxy Tab 2 7 coll lett a kiválasztott.
-
bodazo
tag
A mai napon nálam is megoldódott a szerviz gond. Visszaadták a pénzem és így meg váltam a tabletemtől.
Mondhatni szerencsés vagyok, mert 30 nap alatt sikerült megoldani. Egy kis rá fizetéssel váltottam másik márkára és most élvezem, hogy működik úgy, ahogy kell. Remélem, lassan mindenkinek megoldódik a gondja a szervizzel, én szorítok nektek. -
bodazo
tag
Az enyém is szervizben van már március 17-től, szintén akksi problémával. gondolkodom én is a cserén, de sajnos a 7 coll nekem kicsi a 10 coll meg már túl nagy és megfizethetetlen. De úgy nézz ki sajnos nem lesz más választásom, mint egy márkásabb 7 collos és megbékélni a használható, de kisebb mérettel.
-
bodazo
tag
válasz
PoLizei #3620 üzenetére
Én a helyedben máris vinném szervizbe. Mert ugyan ezt a jelenséget produkálta az enyém is.
100% merült 2 óra alatt 50%-ra és utána egy pukkanás mellet kikapcsolt. Szerintem az akksi is felpúposodót mert mikor leraktam az asztalra akkor billegett, bár nálam a kijelzőt nem nyomta.
De arra készülj fel ha be adod akkor hosszú a javítási idő, bár nem tudom miért. Nekem 30 napot mondtak.Én kikapcsolt állapotban szoktam tölteni, tok nélkül.
-
bodazo
tag
Na, ma az enyém is bekerült a szervizbe. Akku problémával.
-
bodazo
tag
válasz
royalka #1895 üzenetére
Ez a progi sajnos nem FTP server ha nem FTP cliens. Ha jól olvasom. Nekem az meg sajnos nem jó.
De azaz érdekes hogy más progiknál nem csinálja, ha netezek, akkor sem dobja el a wifit, csak FTP szerever progiknál. Ezért gondoltam arra, hogy más is kipróbálhatná, mert akkor megtudnám, hogy az én készülékemben van-e a hiba. -
bodazo
tag
Szeretném a segítségeteket kérni.
Töltöttem le a playről egy FTP szerver programot, és használat közben érdekes jelenséget tapasztaltam.
A fájlok át töltése közben a táblagép kb 10 másodpercenként eldobja a wifit és utána újra csatlakozik.
Ki próbáltam több FTP programmal is és ugyan ezt a jelenséget tapasztalom.
Az vajon lehetséges, hogy az ingyenes program miatt csinálja? Bár annak nem sok értelmét látnám.
Valaki meg tenné, hogy kipróbálja a progit és megnézi, hogy nála dobálja-e a wifit.A progi: [link]
-
bodazo
tag
A root fájlt feltudnátok olyan helyre rakni ahonnan le is lehet tölteni. Mert a linket nekem nem nagyon akarja betölteni.
Előre is köszönöm. -
bodazo
tag
válasz
Zollkid100 #1749 üzenetére
Én nem szeretnék cserélni rajta romot. De ha jól értem, ha felrakom a Gadmei rom build.prop fájlt. Akkor stabilad lesz a gép.
A kérdésem az lenne hogy akkor a gyári romhoz is telepíthető ez a fájl? -
bodazo
tag
Nekem is meg van a tabla. Pár tapasztalat. Wifi elsőre nem talált semmit, de második beállítás után már szépen látja. Youtubot próbáltam nem volt vele gond, igaz csak 2-3 videót néztem meg róla.
Programok telepítése szépen és gyorsan megy, bár a görgetés néha tényleg egy picit darabos.Ma kipróbáltam rajta a Skypét, hát valami borzasztó volt. Ha csak írtam nem volt gond vele, ha már beszélni is akartam, akkor már rettenetesen szaggatott, video hívásba bele is fagyot a masina. A routertől 2m-re ültem és olyan volt mintha a beszélgetés közben elveszne a jel. Amit nem nagyon értek nem találtam a mikrofonhoz beállítási lehetőséget, ami szerintem elég nagy kár. Ha valaki más is kipróbálná a skypét azt megköszönném, mert így nálam egyszerűen nem használható, a telefonomon is jobban működik.
Lehet hogy ehhez az alkalmazáshoz már gyenge a wifi-je?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest