Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Én ezt most tetézném azzal, hogy közel 3 hetes várakozás után én is megkaptam ma a New Line X2-t a 808DCC cseréjeként. De hogy hogy...
A tabon van egy DC aljzat töltőnek, na de nem olyan hálózati töltőt kaptam ami abba megy hanem micro USB végűt... Oké mondom még lenyelem, forgattam kicsit a tabot 4.2.2-es android elég jól ment.
Gondoltam feldugom tölteni. Ahogy bedugtam a töltőt a fém hátlap kicsit lepattant az előlapról... Aztán látom hogy az előlapot lehet nyomkodni mert 0.5 mm hézag van a két elem között na mondom ez kész... Most hagytam pihenni dolgoztam tovább, picit megint ránéztem mostmár ha 1-2 helyen elkezdem kicsit nyomkodni kattog, meg van hogy 1,5 mm-t szétpattan a váza... Ez mi??
808DCC garipapírt nem adták vissza, de a cseréhez nem kaptam kifejezett garanciapapírt sem.
Nincs a dobozban!Mindjárt vége a melónak megyek beszélek velük...
Komolyan röhej ez az egész már

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest