- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga.balazs
aktív tag
valaki tud arra megoldást, hogy 1.5-ös dave's romon miért nem lehet az órát 24 órás formátumban használni?
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
this is life #4682 üzenetére
holnap reggel megpróbálom
köszi neked is!
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
Permet Elek #4676 üzenetére
próbálok velük telefonon konzultálni, ha sikerül őket elérni.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
varga.balazs #4663 üzenetére
#4663-ra valaki tud tippet?
-
varga.balazs
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek ha beesik az usb csatlakozó, azt mennyire fedi le a garancia?
csak mert én így jártam...
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
this is life #4612 üzenetére
nálam is ez a baj. néha-néha stresszelem egy kicsit, leteszteltem készenléti üzemidejét(ami ICS-el nehéz volt, mert alvó állapotban gyakran összeomlott), 4 és fél napig ment. meg idáig is telefonkoz usb-otg átalakítóval külső akkuként használtam és sokszor segített, amikor nem voltam konektorközelben.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4607 üzenetére
az enyém még mindig nem adta fel
kifogástalan. le se kopogom, hátha megszabadulnék már tőle.
-
varga.balazs
aktív tag
valaki tapasztalta 4.2.2-n, hogy siet az óra?
örömmel tapasztalva, hogy alvás közben nem omlik össze, már 3 napja be van kapcsolva(kipróbáltam meddig húzza készenlétben), már másodszorra tapasztalom, hogy most például 30 percet siet. bekapcsolom wifit, akkor ráfrissít, és beállítja.
-
varga.balazs
aktív tag
most már kevesebb kedvem lenne megválni tőle, viszont kalibrálási gondjai vannak szegénynek. erre tud valaki valamilyen megoldást. jobbra 90 fokkal el van tájolva szegény. elsősorban rr3 miatt rossz a kormányzás, ami tényleg jobban megy, mint ez előtt.
-
varga.balazs
aktív tag
ha más nem teszi fel, én lehet megpróbálom.
viszont ez biztos 4.1.2? mert videó alapján nem nagyon látok semmi változást rajta ics-hez képest. amúgy készített róla egy videót képernyőrögzítővel is. ezen jobban látszik, mint az előző videón.
-
varga.balazs
aktív tag
én akkor bátorítanám, ha még garis, bár ezt csak így semmi rosszindulat nélkül...
én 37-ért vettem használtan, tehát ha feladná a dolgokat az akku, akkor elméletileg jobban járnék egy kicsit, mint vételkor. pedig most jól is jönne, mert van pénzem, szóval vehetnék valami komolyabbat.
-
-
varga.balazs
aktív tag
gondolom, ha pólus centeres MM-ben vásárolt, és hibásan beviszem a szegedi MM-be, akkor ugyanúgy él a gari. Én lekopogom, idáig nem volt baja, de kitudja...gondolom csak tabra érvényes az utalvány.
-
varga.balazs
aktív tag
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3224 üzenetére
rendben
akkor várok a csodára, hátha 1x kijön rá a jb
-
varga.balazs
aktív tag
Sziasztok! érdekelne, hogy a lenti sávot meg lehet-e valamilyen módon változtatni, vagy egyáltalán hogyan keressek rá, mert idáig nem találtam semmit(navigation bar vagy esetleg status bar
). előre köszi
-
varga.balazs
aktív tag
-
varga.balazs
aktív tag
láttátok, hogy van/lesz 7"-es tab is 708DCC néven?
előrendelhető. csak úgy érdekesség képpen
nem tudom volt-e már szó róla.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
Zollkid100 #984 üzenetére
most stock, de nekem az apex jobban bejött, valahogy folyamatosabb volt(persze hozzátéve, akkor még nem a legutóbbi rom volt fenn, hanem a gyári 4.0.4.
-
varga.balazs
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest