- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teagol
aktív tag
Akkor ezek szerint mindenkinek adják vissza a lét.
Én is úgy voltam vele, hogy 5 hónapig használtam, kipróbáltam, rákaptam. Mondjuk az az egy hónap, amit szervizben töltött, nagyon dühítő volt.
Most, hogy váltottam, csak élvezem az új gépet!Akinek szervizben van, türelem.
-
Teagol
aktív tag
válasz
this is life #4261 üzenetére
Köszönöm a gratulációkat, és a sok segítséget!
Amikor feltettem a dcc-re a gadmei romot, és elkezdett normálisan működni, majd kiugrottam a bőrömből! Nagyon kellemes felhasználó élmény volt. Az akku hibáig nem is volt gondom utána.
De ez a vas valami hihetetlen most! Minden tökéletesen fut rajta elsőre, nem kell buherálni és ... erre van kitalálva, na. Azonnal frissített 4.2-re.
Először a mérete miatt én is aggódtam, de a felbontás miatt észre sem veszem. Leírhatatlan a különbség.Szerettem a 808-ast, de nagyon örülök a cserének. Amennyiben tehetitek, válasszatok jó minőségű vasat, felejtsétek el az ár érték arányt. A kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot fizetjük meg.
-
Teagol
aktív tag
Na, megoldódott!
Bementem az utalványért (figyeljetek oda, hogy legyen rajta az is, hogy a gép náluk van), elmentem az Auchanba, ott közölték, hogy a pénzt fogják visszaadni.
Visszakaptam a vételárat, eltipegtem a MM-ba és vettem egy Nexus 7-et.Ennyi. Pont. Boldog vagyok!
-
Teagol
aktív tag
Akkor pillanatnyilag a következőre számíthatsz: leadod a gépet, és kapsz egy hónap múlva egy csereutalványt. Próbálj meg rögtön utalványt kérni, és megkérni őket, hogy ne sunnyogjanak, tudják nagyon jól, pillanatnyilag NEM JAVÍTHATÓ ALKATRÉSZHIÁNY miatt a gép. Akkor meg ne nézzenek hülyének.
-
Teagol
aktív tag
Szerviz:
Ma végre megjött az SMS a szervizből.
A tabletet ugyan nem tudják visszaadni, de menjek be egy utalványért.Akku hibával vittem be. Nagyjából erre lehet számítani.
Holnap bemegyek érte, majd írok, hogy mi volt.
-
Teagol
aktív tag
Köszönöm a korrekt válaszokat!
Akkor vágom a centit, ha 24-ig nincs meg, megpróbálom ...!
-
Teagol
aktív tag
válasz
Játékos #4169 üzenetére
Én is a pénznek örülnék, de ha tudnátok segíteni benne, mi a "bevált" módszer, sorrend, nagyon hálás lennék!
1. gondolom felhívom a szervizét, ahol Budapesten leadtam.
2. Megpróbálok utána érdeklődni a miskolci szerviznél?
3. Becsattogok az Auchanba, és az ügyfélszolgálatnál lebegtetem a garancia papírt?
Ők nyilván cserélni nem tudják ...Jól látom a helyzetet?
-
Teagol
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4106 üzenetére
Nővéremmel vetettem meg a Nexus 7-et, nem bántuk meg.
Próbálgattam, nekem elég a kijelző mérete.
Most elkezdek félre tenni rá, amint újból kidől a 808 azonnal váltok.Igazából azért vettem, hogy megtudjam szükségem van-e egy tabletre. Közben kiderült igen.
Munkára, szórakozásra, mindenre használom. Így már hajlandó vagyok több pénzt is áldozni rá. -
Teagol
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4097 üzenetére
Én is.
A következő Nexus 7. -
Teagol
aktív tag
válasz
világ minden #4100 üzenetére
Jaj de jó!
Akkor majd oda vihetjük 2-3 havonta.
Most tényleg! Ennek örüljek?Nem szoktam negatív lenne, és nyavalyogni, most is inkább dühös vagyok csak.
-
Teagol
aktív tag
Az is egy dolog, hogy hosszú a szervizidő, de ráadásul nekünk kell buherálni szoftveresen is, hogy NORMÁLISAN működjön!
Abból indultam ki, hogy mekkora mennyiségben kell kiszórni a piacra, hogy meg is érje nekik, és akkor ott van még, hogy fent kell tartani a szervizét is. Fizetni az embereket, a járulékokat, stb ...
Szóval ipari mennyiségű hulladékkal kell ellátni a piacot, hogy hasznot is termeljen!Más.
Ár-érték arányról beszélnek sokan, régen én is így gondoltam. Ma már nem.
DE! elvárná az ember, hogy ha vesz valamit, az működjön!
Én is olvasgattam a fórumot, elégedett voltam, mert működött a gép. Aztán hirtelen megadta magát az akku majdnem 5 hónap után. Szuper. Ezt csak azoknak írom, akik úgy gondolnak a gépükre, mint szerencsés kivételre. (ami ugye nevetséges, hogy előfordulhat)
Szólok, nem lesz az. Mert mint Life is írta, a benne lévő alkatrészek ...Ez olyan, mint amikor veszel egy bicajt valamelyik hipermarketben 30 pénzért, aztán kiderül, hogy használhatatlan.
Akkor minek gyártják?!!!Legyen akkor ne 40e. Legyen 50e és lehessen használni!
Mert ez így átverés. -
Teagol
aktív tag
Sokáig!
Nekem márc.21 óta odavan, és nem a MM-ba vittem vissza, hanem a pesti garancia szervizbe.
Onnan küldik Miskolcra.Azon gondolkodtam, ha mindegyik gépük (jó, legyen csak egy 0.75-ös szorzó) ilyen tempóban megy tönkre, mekkora szervizkapacitás kellene hozzá?
A másik, mennyi lehet az előállítási költsége?!
Mennyi a haszon rajta gépenként? Akkor hány darabtól éri meg? Hetente beérkezik a szervizbe mondjuksok!
Soha többé Myaudio!
-
Teagol
aktív tag
válasz
szabygbarca #3872 üzenetére
Eddig mivel töltöttél le/fel? Ha azon megy, a tablettán meg nem, csak valami szoftveres tiltást tudok elképzelni ...
De miért erről szeretnél letölteni?
-
Teagol
aktív tag
válasz
szabygbarca #3869 üzenetére
Nekem ez kitűnően ment rajta: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.tagsoft.ttorrent.pro&hl=hu
Próbaképpen tettem fel rá, mert vettem egy mini pc-t, amin nem ment a torrent.
A tableten hasított ugyan akkora sebességgel, mint a laptopon.
Fizetős, de ennyi pénzt megér.
Előtte próbálj ki más klienseket is, hátha máshol van a gubanc. -
Teagol
aktív tag
Remek, hogy egy szerviz teszi a dolgát, már csak azt kellene elérniük, hogy ne egy hónapig legyen náluk.
Vágom a centit, már több mint egy hete elment akku cserére.
Legközelebb már nem adom le, rákötöm a tévére, felokosítom vele, aztán megy ameddig megy ... -
Teagol
aktív tag
Akkor inkább valami ilyesmit nézz: WayteQ xTAB-70dci. Közben látom Életem
is ezt ajánlotta ... )
Az akku ugyan nem bírja tovább kb. 3 óránál a tesztek szerint, és gondolom ugyan úgy bele szaladhatsz hibákba, mint mi itt, de a szerviz remélhetőleg gyorsabb.
Csodákat és korrekt minőséget én már nem várok ennyi pénzért.Inkább tegyél hozzá még valahonnan, és vegyél egy nexus 7-et.
Azzal nem lesznek ilyen gondjaid, mint nekünk. -
Teagol
aktív tag
Sziasztok!
A gép szervizben egy hete, természetesen akkucsere.
Azért botrányosnak tartom, hogy ennyit bírt ki (5 hónap).
Azt is sajnálom, hogy össze vissza kell buherálnunk, hogy normális működésre bírjuk.
(Amúgy szerettem, mert a Gadmei cuccal hasított.)
Lehetne jönni azzal, hogy ennyi pénzért ... de nem így látom. Inkább adja drágábban, és legyen használható.
Már bánom, hogy megvettem, a legközelebbire inkább spórolok még, de komolyabb cuccot veszek, mintsem még egyszer beleugorjak egy olcsó hihetetlen ár-érték arányú csodacuccba.
Elveszett a bizalmam irántuk.Nem akarok akkut buherálni, egy stabil gépet szeretnék, amit használhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest