- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
válasz
this is life #5078 üzenetére
Reméljük még valahol találkozunk!
Neked is a legjobbakat a Galaxy Tab-hoz!
-
Imike_80
aktív tag
Elhagyom a Fórumot, lecseréltem a Tab-ot egy másikra.
Nagyon köszönöm mindenkinek a rengeteg segítséget, igazán jó közösségre leltem itt!Üdv. mindenkinek!
-
Imike_80
aktív tag
Ma felhívtak a MM-ből, s elvileg a hétfői szállítmánnyal jön az én cuccom is. Most dilemmában vagyok, hogy mit csináljak. A tények: 1: hétfőn 13 óra körül kapom meg talán. 2: hétfőn 17 órakor indul a buszunk, nem leszek itthon másfél hétig. 3: elolvastam a biztosítást, amit kötöttünk és nem érvényes mobiltelefonra, vagy ilyesmire, szóval nagy valószínűséggel nem merem elvinni magammal a TAB-ot. Az a pár óra hétfőn kevés lesz arra, hogy belakjam, esetleg másik firmware-t tegyek rá. Még jóformán feltölteni-lemeríteni sem tudom. (Ja és akkor nem számoltam a bepakolással, imádkozom, hogy az asszony megcsinálja.) Hm... Mitévő legyek? Ha átveszem és jó, akkor lebeg a szemem előtt, hogy mikor megy tönkre megint. Ha nem veszem át, annak sincs értelme. Nyilván kérdés, hogy mit csináltak vele. Szívem szerint azonnal otthagynám megint, mert elméletileg 3 javítás után már csere, vagy levásárlás kellene, hogy legyen a vége. Úgy meg legalább ketyegne az óra, mert ha visszajövök szept 18-án és akkor kezdek neki a tesztelésnek, akkor október végéig megint csak nem lesz TABom
Ötlet? Megoldom egyedül, de 1-2 jótanácsot szívesen fogadnék -
Imike_80
aktív tag
Ma bementem rákérdezni, hogy mi újság. (Augusztus 21-én adtam be akksi problémával szervizeltetni.) Még mindig szerviz státuszban van, ami állítólag annyit jelent, hogy nem tudni cserélnek-e alkatrészt, vagy egyáltalán javítják-e. Tehát olyan, mintha a beérkezéstől számítva (ami augusztus 23-a volt!) nem történt volna még érdemi munka. Szuper. Hétfőn elutazom, gondoltam vihetem magammal a TAB-ot. Erre már kvázi nincs esély. Eszméletlenül dühít és bosszant. Mondtam, hogy ne is szóljanak másfél hétig, mert nem tudok bemenni érte. Királyság, hogy direkt WiFi-s szállást foglaltattunk. Telefonon meg nem lesz túl izgi a Net. Jó, nem fogom mindenért a MyAudio-t hibáztatni, csak iszonyúan mérges és elégedetlen vagyok az egésszel úgy, ahogy van.
-
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4904 üzenetére
Körülbelül úgy van, ahogy mondod Dec! Bár, családban is tudok olyat, akinek még megvan, polcon, dobozában tartja, az elvárások is sokkal kisebbek, mint nekünk, akik már itt a fórumon várjuk a FW frissítéseket és hasonlók. Amúgy sajnálom, mert tulajdonképpen szerettem TABozni. Remélem vásárlási utalvány lesz belőle, már ma tudtam volna választani. Beleszerettem egy Asus-ba
-
Imike_80
aktív tag
-
Imike_80
aktív tag
Nekem sem púpos az akksi. De valószínű visszaviszem, mielőtt lejár a gari. Már nem tölt 100%-ra, tartja magát, aztán ilyen 50%-ról zuhan lefelé a szint. És 30%-ról 10 perc alatt már lemerül. De tegnap 9%-nál kikapcsolt. Nekem ebből van elegem! Hogy nem a használat alapján lineárisan merül. Hanem össze-vissza. Inkább akkor írná ki, hogy figyelj öreg, töltsél, mert 10%-on vagyok. Nem. Kiírja, hogy 50%, aztán van még hátra negyed órám. És még elmenteni sem tudom, amit csináltam, mert már 9%-nál ki is kapcsol.
MediaMarktban vettem 40 ezerért tavaly októberben. Megyünk nyaralni, szerintem előtte leadom. Csak még vissza kell rakni a 4.0.4-et -
Imike_80
aktív tag
válasz
Peti864 #4865 üzenetére
Szia!
Nemrég én is így jártam, amikor raktam fel. Az az 5-6 file, amiket sorjában fel kell rakni a kártyáról, abból az utolsó, hatodikból 2 féle létezik. Az egyikkel jó mindkét kamera, de sajnos el van forogva 90 fokkal. Ezt úgy tudod kiküszöbölni, hogy kikapcsolod a forgatást. Így viszont nem is forogni semerre, vagy ha visszakapcsolod, rossz lesz. A másik fájlban helyesen forog, azonban ott nincs hátsó kamera, csak előlapi. Mindkét fájlt itt találtam a HSZ-ek közt valahol. A megoldás az volna, hogy a 2-ből egyet gyúrjon valaki, aki ért hozzá, de már eléggé lefutott a fórum is, a társak is átpártoltak másik masinára, sajnos úgy érzem, kb. ennyit lehetett kihozni ebből a masinából.
-
Imike_80
aktív tag
válasz
this is life #4858 üzenetére
OKés, köszi a jótanácsot! Jut eszembe. 4.2.2-ről hogyan rakom vissza a gyári FW-t??? Van valami speckó, amire oda kell figyelnem?
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Permet Elek #4853 üzenetére
Hát, 100 %-ra már nem tölt régóta, ugyebár... De annyi rendellenességet nem tapasztaltam, mint mások. Tegyük hozzá azonban azt is, hogy nem túl gyakran használom, még a gyári fólia is rajta van az elején!
Igazából ez az akksi bajom van csak vele. Viszont nem szeretném, ha garancia lejárta után 1-2 nappal megadja magát. Szóval akksi kiszámíthatatlan! Ha esetleg visszaviszem még a lejárat előtt, melyik ROM legyen rajta? Leszedjem a 4.2.2-t és tegyem vissza a hivatalos 4.0.4-et?
Maradt még valaki, akinek ilyen készüléke van?Üdv.
U.i.: ne zárjuk még a Topicot, ha lehet, én a kezdetektől fogva itt vagyok, az összes HSZ-t elolvastam. Pici türelem...
-
Imike_80
aktív tag
Azért a JB 4.3 ráhackelését megvárhatnánk - szerintem. Nekem még megvan, nem púpos az akksi. De az baromi rossz, hogy egyik nap használom, lemegy 20-25%-ot. Másnap ugyanilyen használat mellett szintén, lenn van ugye 50 %-on cirka. Gondolná az ember, hogy de milyen jól bírja. Majd 50%-ról 10 perc alatt lemegy 0-ra és kikapcsol. WTF? Szóval ez a bosszantó...
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Agent Orange #4829 üzenetére
Tényleg! Köszi a tippet! Otthon van a TAB, töltőn, ha hazaértem kipróbálom. Amúgy raktam már rá USB-Hubot, rá billentyűzet és egér, zokszó nélkül ment tökéletesen.
A HDMI-kábelt még az Xperia Neo-hoz kaptam, nekem azon jól megy az LG TV-vel. Viszont, még az aigopad firm-el és egy Samsung TV-vel nekem sem ment át a hang. Nem tudom hasznos infó volt-e ez...
Amúgy éppen azon filóztam, milyen jó lenne, ha nem pont most pukkanna meg az akksi, ha már végre van rajta egy normálisnak mondható firmware! Jó lenne, ha még sokáig tudnám használni...
-
Imike_80
aktív tag
HDMI nekem viszi a hangot is. De sajnos nem működik a Dual Display. Szóval ha rádugom a HDMI-kábelen a TV-re, akkor sajnos csak vaktában tapicskolom a cuccost, mert a TAB nem jeleníti meg a képet. Szóval nem rossz ez a 4.2.2 ezen a kütyün, de még lenne mit optimalizálni.
Üdv!
-
Imike_80
aktív tag
OK. Megfelelő a forgatás, kamera app viszont nincs benne. Így nem tudom használni, vagyis letesztelni, hogy milyen az előlapi, vagy a hátlapi. A lényeg, hogy a 2 compatibility fájlból akár lehetne gyúrni egyet is, ahol kamera is van, meg a forgatás is jó. Sajna én annyira nem értek hozzája... Lehet, hogy a HDMI-vel is emiatt lesz baj...
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Agent Orange #4825 üzenetére
A Gadmeiest még nem mertem. Próbálok egy másikat, mindjárt indul...
És igen, most jól forog! Próbálom a kamerát is, meg mindent, hogy jó-e. És a HDMI-t is megnézem. Amúgy az egyik TV LG 42LH5000, nemsokára jelentkezem. -
Imike_80
aktív tag
Felraktam újból, de ha azt mondjátok a compatibiltyvel van gond, akkor az a file szerintem NEM JÓ, ami 4821-ben van! Nincs meg valakinek a JÓ file?
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Agent Orange #4821 üzenetére
Köszönöm, most a tab ról írok, már be is laktam, de akkor kezdem elöl ről...
Üdv. -
Imike_80
aktív tag
válasz
Agent Orange #4819 üzenetére
Szia!
Ki fogom próbálni a HDMI-t, de előtte egy gyors kérdés. Megcsináltam a FW-cserét, de nekem el van ferdülve 90 fokkal a kijelző :S Mitévő legyek?
U.i.: Kamera is van, mindkettő! Csak torz - szerintem a 90 fokos elforgatása végett...
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Nekem még mindig megvan a 808, volt már egyszer szervizben akksi gondokkal, de akkor elméletileg nem akksit, hanem alaplapot cseréltek benne, ez állt legalábbis a munkalapon.
Azóta nagyon keveset használtam, sajnos a fórumot sem volt időm olvasni, ezért kérdezek - előre is bocs!1: Most akkor van normális 4.2.2 a készülékünkre? Ez igazi? Nem ICS alapokon nyugszik? ( Nekem egy 'aigopad' nevű firmware-rel adták vissza a szervízből, azóta az van rajta, 4.0.4, természetesen ez sem tökéletes, szokásos hibákat produkálja... )
2: A 4455-ben lévő leírás szerint rakhatom?
3: Ez most a legfrissebb?
4: Kellene valamit módosítanom még ezen? Build, vagy ilyesmi?
5: Amit olvastam nagy vonalakban, hogy pl. képernyőforgatás el van tájolva 90 fokkal, az meg vannak oldva? Más gyermekbetegsége van neki?
6: Minden funkció megfelelően működik? HDMI, Bluetooth, WiFi, stb? Nincs semmi hátránya?Előre is köszönöm, ha valaki szán rám pici időt, aki jobban pörgött tőlem a topicban az elmúlt 2 hónapban.
Üdv: Jim
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3445 üzenetére
Jólvanna. Unom, hogy cirka fél éve nincs előrelépés. Ha nem is lesz hivatalosan, megkérjük a kínaiakat, hogy hackeljék rá
Vagy rárakjuk mi!
-
Imike_80
aktív tag
Nekünk nem lesz rá vajon Ubuntu Touch?
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Auchan holnaptól 4.1 Androiddal hirdeti a kütyüt. Valami infó valakinek?
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #2489 üzenetére
Értem. Kár. És a 708DCC ROMja? Azt próbálta már valaki? Vagy nagyon más? Ezért is kérdeztem, hogy ezek kiderüljenek.
-
Imike_80
aktív tag
Az a durva, hogy a 708DCC 4.1-es JB-t kap. Azért gondolnám, hogy ezt a változatot próbálták okosok ráhekkelni a mienkre, mert ebben nincs BT, s keringett itt a fórumon, hogy a BT nem működött a JellyBean-es 808-on. Kérdezném a nálam jóval jártasabb sorstársakat, hogy CSAK ennyi volt a probléma? Más működne rendesen? Mert ha stabil a rendszer, lehet, hogy inkább lemondanék a BT-ről.
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, de konkrétan nem találtam erre vonatkozó HSZ-t. A 708DCC JB-jét nem lehet rászerkeszteni valahogyan a mi 808-asunkra?
-
Imike_80
aktív tag
B.Ú.É.K.!
-
Imike_80
aktív tag
Hű de nincs téma a készülékről. Attól tartok itt a karácsonyi forgatagban nem fognak nekünk JB-t fejleszteni a nagytudású urak...
Amúgy nekem eddig smart-on volt a képernyő fényereje és nem volt ébredési probléma. De észrevettem, átraktam Close-ra, mert ott még kisebb a fényerő és este, ha sötét van az is elég, most meg nem kel föl már több alkalommal sem. Hiába nyomom röviden, hosszan, többször, nem ébredt fel. Aztán nagy nehezen elindul, megnézem mi használta az akksit, s kiderül, hogy ébren volt éjjel - nem tudni az okát miért - és merítette az akkumulátort. Már régen is volt, hogy felébredt, de akkor kikapcsoltam a naptár szinkronizációt, gondoltam meg is oldotta a problémát, de néha most is felébred valami miatt. -
Imike_80
aktív tag
Tegnaptól nem forgalmazza az Edigital.
-
Imike_80
aktív tag
válasz
zsolt64555 #1319 üzenetére
Zsolti, a lényeg az, hogy volt nemrég pár tucat hozzászólás, amiben a root-ot taglaltuk.
Abban az időszakban sokan megpróbáltuk a 09.23-as gyári MyAudio Romot, egy moddolt, friss build.prop-pal fűszerezve. Ehhez kellett a root és a leírásnak megfelelően tökéletesen ment mindenkinél, aki rájött, hogy melyiket kell mappástól, melyiket ZIP-ként a kártyára másolni. De a lényeg, hogy a leírást követve nem lesz gond és a Root működik! -
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
A telefonom egy SonyEriccson Xperia Neo. Nagyon szeretem azt az időjárásjelzőt, ami azon van.
Hírek és időjárás (1.3.14-es verzió), valamint időjárás alkalmazásfelület ( v. 1.1.A.0.1)a neve. Nekem tök gyári Androidosnak tűnik, párom telóján is ilyesmi van. Nekem 4.0-ás Android, neki meg 2.3.7.
A kérdésem az volna, hogy szerintetek rá lehet valahogyan varázsolni a 808DCC-re? Play áruházon nem lelek ilyent.
Amúgy jelzi 24 órára részletesen a hőmérsékletet, meg szelet, esőt, valamint 5 napra is a minimum-maximumokat.
Köszi! Üdv. -
Imike_80
aktív tag
Gadmei-ben mindig valami hibát írt ki az egyik fiókommal a Play, s lehet, hogy nincs köze hozzá, de nekem nem volt annyira pipec, mint vártam. Tegnap, ahogy ígértem, meló után feltettem a gyári MyAudio 0923-at, plusz root, plusz új build.prop. Azt hiszem 72%-on volt az akksi, amikor elkezdtem.
Mindent feltettem, restartok, nyomogatás, WiFi. Jelerősség mindenhol tökéletes, bármelyik előző Rom-nál jobbnak tűnik. Görgetés, menü sebessége szintén. Play-en a letöltés a fiókommal tökéletes, zokszó nélkül megy minden szépen, gyorsan. Weboldalakat gyorsan tölti, nekem a gyári böngésző megfelel. 65%-ra ment le az akksi.
Este még nyomogattam picit, szintén WiFi, E-mailek, feltettem a Swiftkeyt, beállítottam, testre szabtam ismét mindent az én ízlésemnek megfelelően. Akksi lement 59%-ra. WiFi kikapcs, aztán alvás. Reggel megintcsak 59%-on ébredt, tehát egész éjjel nem evett semmit!!! Oké, nekem is ez lenne a normális, de a telcsim azért a térerő, meg miegymás miatt 4-5%-ot simán lemegy - ha nem többet.
Gyári Launchert használok, nekem ez is megfelelő.
A lényeg, hogy nekem ez jött be, nekem így kerek a dolog. Érzetre gyors mindene, jelerősség is tökéletes az egész panel-lakásban, s nem utolsósorban érzetre nagyon egyben van, Stabli! Most imádom igazán!
Üdv. -
Imike_80
aktív tag
válasz
this is life #959 üzenetére
Már jeleztem korábban, hogy szerintetek nem lehet esetleg, hogy a routerek titkosítása zavar be a dologba?
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #931 üzenetére
Köszi!
Holnap lehet, hogy ki is próbálom munka után, mert a Gadmei-rom egyelőre nem győzött meg teljes egészében. Lehet, hogy egyedi a dolog, vagy a routeremet nem szereti, vagy tényleg rossz a netem a hétvége, vagy a rossz idő miatt.
Sebaj. Most már adott a 9.23, a root és az új build.prop.
Ha lesz addigra akksi üzemidőd teszted, vagy bármi hasznos észrevétel, szívesen fogadom a honfitársaimmal!
Üdv.
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #929 üzenetére
Köszi Dec!
És akkor Bluetooth is van? Rendben megy minden? Teszteltél mindent, ami fontos lehet?
Root nincs fenn valami értelmes helyen? Mert az 1. hsz.ben lévő link nem műküdik - nekem. -
Imike_80
aktív tag
Dec!
Milyen lett? Most olvastam amott, hogy MyAudio-s ROM, új build-proppal fut a gépeden. Mesélj!
Bocs srácok, de nekem ez a 10.11-es Gadmei-rom nem tűnik annyival jobbnak, mint amivel kijött, 0927-es. Nem tűnik gyorsabbnak, röcögős továbbra is a görgetés. Nekem úgy fest, hogy lassabben tölti be a weboldalakat. DE! Lehet, hogy szar a Net, mert hétvégén eleve mindenki rá van csoffadva, meg az idő is szar, szerintem az is befolyásolja. No mindegy. De szimpi lenne ez a stabil gyári ROM, picivel jobban megírt build kombó! Ú de sajnálom royalka! Remélem ki tudod cseréltetni egy vadi újra!
-
Imike_80
aktív tag
Helló!
Felraktam a Gadmei Rom-ot. Elvileg minden jól ment, magyar nyelv OK, minden meg is lett. DE!
Nincsen Play-áruház. És a fiók hozzáadásánál nem lehet Google fiókot választani.
Valami ötlet, hogyan tovább? -
Imike_80
aktív tag
Memkarin a cuccos, délután én is teszem felfelé a Gangnam Romot
-
Imike_80
aktív tag
válasz
pikkasz007 #793 üzenetére
Szia!
Isten éltessen! Én is aznap születtem, lehet, hogy ezért ragaszkodom hozzá ilyen görcsösen! :-)
Neked minden más jó és stabil lett a Gadmei rommal? Mert akkor kipróbálom. Csak ne feledjük, hogy ez a rom valamiért nem szerepel sehol, tehát nem tudjuk visszatenni. Arra nincs lehetőség, hogy ezt a meglevőt le lehessen menteni valahogyan?
Üdv!
-
Imike_80
aktív tag
Gratulálok!
Akkor ugyanaz a ROM van neked, mint nekem. Próbálgasd, teszteld le. Én azt vettem észre, hogy nem látok negatívumot a WiFi-vel történő görgetésen, s lassuláson kívül. Szóval maga a rendszer stabilnak tűnik. Ezért hagytam még fenn ezt a ROM-ot.
MyAudio miért teszi fel ezt a Romot? És honnan??? Ha amúgy meg ők is a 20120923-at publikálják? Tehát, ami picivel elvileg "régebbi". Mit tartalmaz a 0927-es Rom, ami miatt azzal adják ki? Meg tudja mondani valaki?Üdv.
-
Imike_80
aktív tag
válasz
tomi5244 #773 üzenetére
Royalka!
Nekem "gyári" ROM van, pontosan 3.0.8-g1356d37 és 20120927 a dátuma. Nem tudom van-e még valakinek ilyenje?
Szóval nem tudom milyen ez a verzió, de Yolinak is más van (dirty, 20120923-as), meg a Gadmei Rom (20121011) is különbözik ettől és sokan szeretik, sőt, én is gondolkodom rajta!
Nekem picit lassul a görgetés. DE. Akksi kijelzés jó. Éjjel nem ébred fel. Készenlétben van éjjel 0, vagy 1%-ot szokott esni az akksija reggelre. Nem melegszik. Filmeket ez is jól viszi, WiFi jel erős, nem is dobja el, ha lezárom, akkor sem.
Még agyalok a cserén, de csakis azért, mert gyanús, hogy az a ROM nincs zipelve senkinek, ami nekem van! Jól sejtem? -
Imike_80
aktív tag
Szia!
Igen! A kínai egy ROM. Ugyanis ez a készülék egy kínai Gadmei nevezetű tablet, Magyarországon MyAudio néven brandelve. A lényeg, hogy kérlek nézd már meg, hogy mi a pontos software-ednek a leírása. Mert érdekelne. A másik, hogy te is hasonlókat tapasztalsz, mint én. Én is hezitálok, hogy a MyAudios 4.0.4-es Romot rakjam-e fel, mint Yoli, vagy esetleg a kínai Gadmei készülékre írt Romot, ami állítólag szintén jobb, mint amivel gyárilag kijön.
Én is csak a hátrányoktól félek picit. Az előnyöket persze élvezném én is
Szóval. Valószínű neked sem a legfrissebbel jött ki. Valamit valószínű tenni kell rá, hogy elmúljon a szaggatott görgetés és lassulás bekapcsolt WiFi esetén.Üdv.
-
Imike_80
aktív tag
Bocs, de sajna nincs nálam a készülék. Csak a félreértések elkerülése végett:
Nekem 3.0.8-g1356d37 van fenn, ez biztos, mert írtam már régebben.. És mintha 09.27 lenne a dátum. 4.0.4 természetesen. És nekem ezzel lassú a görgetés és a proci bekapcsolt WiFinél. Meg tudnád nézni, hogy neked mi a software kódja?
Vagy én kavarok valamit srácok? Csak gyanús, hogy neked Yoli esetleg valami régebbi ROM-mal jött ki, mint nekem?
Köszi! -
Imike_80
aktív tag
Yoli! Te melyik ROM-ot raktad fel?
Tőled és többiektől is kérdezem: Akksi problémák, WiFi jelerősség gondok nincsenek a legújabb (Gadmei?) Rommal?
Nekem fontos, hogy legyen erős a jel. Persze rosszul esik, hogy cefetmód megfogja a prociját a WiFi.
Mik az új ROM negatívumai? A sok pozitív mellett... -
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Edigitalos HSZ-eket is elolvastam a termékhez, ott a 363-asban írja egy illető, hogy szerinte kibontották a készülékét, stb.
Nos, az enyémen is volt egy 'test' nevű WiFi hozzáférés.Gondolkodtam picit, s arra jutottam, hogy ezt a szállítmányt megkaphatta a MyAudio. Mivel előtte sok gond volt a WiFi jelerősségével, így mindegyik új készüléken kicserélték a ROM-ot. Sok volt a panasz, hogy zsenge a jel, ezért az új ROM-ban kicsit átírattak ezt-azt, így már a jel jobb, erősebb, csak sajna a görgetés és az általános gyorsaság rovására ment.
A 4.0.3-ban nincs Google naptár szinkronizáció...
A korai 4.0.4-ben már van, de ott gyenge a WiFi jelerősség.
A későbbi 4.0.4-ben pedig Wifinél vannak szintén a problémák, s belassul.Tényleg csak feltételezés.
Amúgy szerintem a titkosításnak is van benne szerepe. Tegnap írtam, hogy bevittem pajtásomnak megmutatni a kütyüt és úgy lebőgtem vele, mint még soha. Náluk WPA PSD titkosítás van. Nekem itthon WPA-PSK/WPA2-PSK, ezt használom a TP-Link WR741N v1/v2 routeren. És bár itt is rosszabb eredményt hoznak a tesztek, de azért nem annyira vészes.
Kellene egy új ROM, amiben jobban meg van írva a drivere a WiFinek. És szerintem tökéletes volna. Én MM-ben vettem, holnap reggel jár le a 3 nap, de szerintem marad.
Antutu: 7647 - 5291 (bekapcsolt WiFi-vel)
Quadrant: 3898 - 3438 (bekapcsolt WiFi-vel)Röviden ennyi. Várok egy új ROM-ot, ami tuti jó, nincs ennyi kompromisszum.
-
Imike_80
aktív tag
Igen, ugyanez nálam is.
Én a 4.0.3-at nem akarom feltenni, mert nincs benne a naptár sync, meg esetleg más is? Tök mindegy, arról semmiképp nem szeretnék lemondani. Rohadt WiFi. Pedig mobilnetem nincs, szóval muszáj azon használni.
Előre félek, hogy jól beetettek mindenkit, aztán Jelly meg nem fog jönni hónapokig. De ne legyen igazam. Most mi a fene legyen? Még pont benne vagyok a 3 napban. De amúgy meg tetszene... De WiFi közben launcher is akad, scroll is darabos, félregépel, mittudomén miket csinál. Ennyire nem megfelelő WiFi chipet raktak bele? MyAudio Support mondana erre valamit esetleg, kérem tisztelettel!? -
Imike_80
aktív tag
Szia!
Én is telepítettem ma a Skypeot. Előtte kipróbáltuk G-Talkon a videóhívást, de szaggatott a hangom állítólag. Utána fel Skype. Kép, meg hang a másik fél szerint tökéletes volt. Azokra válaszolt, amiket kérdeztem, szóval hallott
Megcseréltem a hátsó kamerára a képet, na állítása szerint az sem volt jobb, mint az előlapi 0,3 MP. Gondolom a sávszél korlátozza le, nem küld annyi adatot. De szakadás, szaggatás nem volt. Csak amikor ő gépelt is közben, azt nem láttam. Google-ben videocsevegés közben is feljött egy ablak, amikor gépelt közben. Igaz, ott meg a hang volt szar.
-
Imike_80
aktív tag
Hi!
Nemrég vittem be haveromnak megmutatni. Bekapcsolom, mennénk fel a WiFire, s a wifijelszó beírásakor 7-es helyett 7/8-at írt, meg nagyon fura volt. Restartoltam, megint ugyanez. Kezdtem rendesen beégni.
Rohadt lassú is volt a rendszer, akadozott a home képernyők váltogatása is, pocsék volt. Kikapcsoltuk a WiFit, majd vissza. Innentől mintha elvágták volna a dolgot. Most ez vagy új WiFinél van ( mert szerencsére itthon nem csinálja ), vagy routertől is függhet? Nem tudom, de gatya volt....
Azóta, meg itthon semmi. Nem csinálja. Szerencsére. Valami a WiFijében nem okés, attól tartok. -
Imike_80
aktív tag
Bocsánat! Rosszul fogalmaztam. Szóval a beépített íráskezelőbe is jól jönne egy T9-hez hasonló valami. Én akárhogy néztem, a beállításoknál nem tudtam megoldani azt, hogy akármilyen nyelven legyen szófelajánlás. Szóval nem igazán írás-barát.
Pendrive problémára van valami megoldás?Köszi!
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Eddig tetszik a kütyü. De. Térkép 1-2-szer kifagyott és bezárta az alkalmazást. 2-3-szor nyomtam a várakozásra, de láttam, hogy semmi értelme. Ma frissítettem a Maps-et Playen, de azon is csinálta egyszer. Nem nagy gond, csak gondoltam beszámolok róla.
Kérdésem lenne: Ha Pendrive-ot dugok rá, akkor kell valami alkalmazás, amitől látni fogja? Mert csak ha rádugom, nem látja a file-kezelőben.
Tudtok valami jó keyboardot rá, ami tudna magyarul? Nekem nem ajánl fel szavakat az írásnál. Nem lenne nagy elvárásom, csak ha beírom a billentyűn, hogy "pelda", akkor ajánlja fel, hogy példa. De nem teszi, sajna.
4.0.4-esem van. És várom a JB-t!Valami hír, hogy mikor lesz? Üdv.
-
Imike_80
aktív tag
Értelek! Huhh. Nem tudom, hogy ez új menüpont-e, mert mintha nem láttam volna a többiben, amiket erre-arra nyomogattam. Ilyen átalakítós-adapteres kütyüm nincs, de elvileg arra van, amire neked kell. Kérdés, hogy mennyire működik jól, gondolom...
Amúgy van a beállítások közt Netmask, DNS, Gateway, meg ugye az elején lehet választani, hogy statikus, vagy DHCP-n keresztüli IP-címet kapjon. Nekem 106-os végűt kap amúgy Wifin, mert előtte van a lapi, NAS, gép, teleon, párom telója.
Több, mint 2 órája töltöm. 56%... Kell neki 4 óra, mire feltölti??? Nem használtam közben, csak most ránéztem, készen van-e már. De azt hiszem bringázok egyet addig...
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Van, igen! Configure Ethernet Device. Van egy ilyen menüpont a WiFi és a Bluetooth alatt. Ez mire való? USB-OTG-RJ-45 adaptert lehet rádugni?
Amúgy nekem is 3.0.8-g1356d37 software van rajta, 4.0.4-es.Ami furi, hogy 3%-on volt az akksi, nem megy rajta sem WiFi, sem más, ami zabálná és másfél óra töltés után 36%-on áll az akksi. Ilyen lassan tölti a konnektoros töltő? Azért raktam arra, mert gondoltam csak gyorsabb, mint az USB. Jó ez így szerintetek?
Üdv.
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok Sracok!
Nemreg vettem egy 808-ast. Eddig baromira tetszik, most is arrol irok eppen.
Raktam ra egeret, meg billentyut is egy HUB-on keresztul, de azert a magyar bill-t angolnak latja. Sebaj. Figyeljetek. Mindjart lemerul,de aztan toltom. Ha van kerdes, irjatok, mert kiprobalom a 3 napban. A lenyeg. WiFi nekem eros, panel lakasban mindenhol jol fogom, koyepesen jon mindenhol. De mondjuk kicsi is a lakas, syoval 8 meternel tobbre nem is birok elmenni a TP-Link routertol. A gorgetes nem az igazi. Azert gondolnam, hogy szoftveresen szar, mert radugtam ugye a gorgos egeret es olyan szepen, finoman, simulekonyan gorget vele, hogy azt orom nezni!!! Akadasmentesen, gyorsan csinalja. Szoval tenyleg SZERINTEM sw-problema.
HDMI/n meseszep kepet ad, HQ videokat youtube-rol szepen jatsza. Mit probaljak meg ki? Hangja elmegy. Ennyi. Ha nem talalom kicsinek, s birom igy hasznalni, akkor marad.
Udv! Gepen leszek, csak ezt rakom most toltore, izibe. Sziasztok!
Jim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest