- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
válasz
nemtommi #1500 üzenetére
Köszi. Erre gondoltam én is (most van nálam egy lemezről futó xp, minden kütyüvel, este majd kipróbálom), de sok reményt nem fűzök hozzá, mert az említett vinyó nem reagál semmire. Még nem volt elég időm megnézni, csak felb@..ta az agyam, h. egyik pillanatról a másikra megdöglött.
-
-
-
-
Száni
tag
válasz
nemtommi #901 üzenetére
Ejh, ez nem jó hír. Ma szerelem be a gépbe az Arctic Cooling Freezer 64 Pro-t a cpunak, alá egy zalman nb47j a chipre és pénteken jön meg az RX800-as Abit vga, amire majd felcsücsül egy ati silencer. Vagy lehet, hogy nem?
Eleget farigcsáltam a rack keretét is, mert nem fért el az egyik alaplapi konditól rendesen. Lehet, h. ezzel is lesz barkácsmunka? -
Badb0y
addikt
válasz
nemtommi #731 üzenetére
az jó, mert nekem szokott 56-on járni
Más:
Mitől lehet az, hogy:
a gépemet 10*250 ht:4 ram: 2.5-3-3-5 1t mem fesz 2,85 proci fesz 1.6 vízzel hütva
minden. Hétvégén gondoltam visszaveszek mindent alapjáratba, csak a memó időzítéseket hagytam 2-2-2-5 1t-n.
És folyamatosan resetelt a gép. Mármint úgy, hogy kicsit játszottam és reset.
Na ez mitől lehet? Feszeket is természetesen visszavettem -
zozi-papa
csendes tag
válasz
nemtommi #705 üzenetére
Én is
rövid volt a teszt idő egyesével, most tesztelik 1 hétig, ott hagytam, remélem kijön vmelyiken a hiba egyesével is, mer ez így elég nem frankó, bosszantó, jah és amikor teszteltem mindig máshol jelentkezett a hiba, hol az elején, hol a végén a memória tartománynak, bármilyen módban is teszteltem.Szal most tesztüzem folyik, addig meg várok türelmesen.
Ja és amikor ott voltam, volt egy srác az is egy memó modult hozott vissza, ő szerncsésebb volt, mert rögtön sipákolt az alaplap a memó miatt.És mit gondolsz milyen márkájú memó volt?
Hát Infineon.
-
zozi-papa
csendes tag
válasz
nemtommi #703 üzenetére
Nem párban csomagolt volt, nem ram kit vagy ilyesmi, csak 2db-ott vettem belöllük.És nem csak dualba, singelbe is jelentkezik a hiba, sőt egy olyan lapban is ami csak singlet tud, srác meg rögtöb dualba tesztelte, így hibádzott, utána meg külön-külön, csak így nem talát hibát nálla a memtest, a csávó arra hivatkozott, hogy a dualra nem válalnak garit, az már más, hogy ''nem birják egymást a ramok''. De akkor mért volt jó 2 hónapig? Mondjuk Win nem fagy nem jelentkezik hiba semmi, csak Primeban és memtestben, de akkor is nekem fontos a stabilitás.
-
djyuri
őstag
válasz
nemtommi #643 üzenetére
Igaz
MSI 925X NEO PLATINUM (intel)
Amúgy nem az én lapom....megragadt ez a neo felirat ebben a topicban,azt valszeg autómatice hozzá vettem
Ezer bocsi mindenkitől
Oksa és akkor keresek tovább....
Köszike mindenkinek
Amúgy az agész gép bent van most már a servicében,bajlódjanak vele ők -
Robaj
addikt
válasz
nemtommi #495 üzenetére
Mostani XP marad, csak hardverkörnyezetváltást fogom ráérőszakolni
Nincs is még minden alkatrészhez normális 64 bites driver.
Badboy: Kell a CNQ
Artic Cooling Freezer 64 (talán addigra PRO) lesz rányomva, 5k, hőcsöves.
Ha jól tudom elfér a 6600GT és a chipsethűtő felett/mellet? -
-
Peet
senior tag
válasz
nemtommi #427 üzenetére
Nekem ha megy akkor minden jó, a belsőháló (100Mbit) és a net is (3Mbit) full sebességgel üzemel, sőőőt pl. COD-ba mindig Én vagyok az első aki belép az új pályára, akármilyen szerverre is megyek, szóval full.
Akkor van baj, ha néha egyszerűen nem találja meg a hálót, mintha ki lenne húzva kábel, aztán keres keres majd kb 1 perc és megtalálja. Utána általában már nincs gond. Eddig még egyszer fordult csak elő, hogy elindítottam egy letöltést este, és reggel látom csak félig jött le, mert este valamikor megszakadt a kapcsolat és nem tudott csatlakozni. Reggel majdnem elkéstem munkából mert nekiálltam pöcsölni vele, de az istennek se ment, még a routert sem láttam.
Mikor hazamentem ment minden.
Ki érti ezt? -
p-rolee
tag
válasz
nemtommi #416 üzenetére
Kösz a válaszokat. De akkor az FSR lehetett előbb, aztán a 2-es rev.? Vagy hogy van ez? FSR v2.0-m van, de ezen nincs firewire, meg 7.1 hang stb.az FSR-n meg van. Ez most akkor butított lap? Sajna az MSI oldalain nem igazodtam el, hogy jöttek ezek ki sorrendben.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
válasz
nemtommi #303 üzenetére
Itt leírtam normálisabban Bővebben: link
De ezt nem értem. Ha egyszer ugyanakkora sebességen hajtanám, csak máshogy szétosztva akkor miért nem engedi? -
Osiris
őstag
válasz
nemtommi #297 üzenetére
Az MSI CoreCenter nevű programjával le tudod szabájozni az NBventit, de a CoreCenternek minden indításkor be kell töltődnie, mert ha nem fut a frordulatszám újra felmegy 5ezer fölé.
C'n'Q-t még nekem sem sikerül rendesen használnom, egyszer kétszer láttam, hogy 10 helyett levette 5ösre az orajelszorzót és csökkentett pár tizedet a core feszkón, de vissza már nem sikerült állítania az eredetileg beállított értékeket.. -
marcee
addikt
válasz
nemtommi #293 üzenetére
Jó Venice-hez, csak hivatalosan nem támogatja, nem ismeri. De menni megy vele, csak nincs c'n'q. Nekem eddig az 1.90-es gyári bios jött be legjobban. A chipset hűtőt meg lecseréltem egy passzív zalmanra, igaz ki kellett törni két bordát belőle, hogy elférjen a 9800se legalsó kondija, de faszán viszi így is 267-es fsb-vel. (igaz van házhűtő venti egy pár)
-
-
zozi-papa
csendes tag
válasz
nemtommi #187 üzenetére
köszi a tanácsod, már fenn volt a Corecenter azzal nem müködött utána töröltem, majd felraktam azt driver-t amit mondtál és a minimális energiagazdálkodást is beállítottam így sincs semmi hatás (nem veszi vissza a proci órajelét a C'n'Q ill. a ventivel se csinál semmit) . biosban engedélyezve van a C'n'Q, netán biost kéne frissíteni (v1.5-ös bios van fennt). ezt megtehetem msi live update-tel is vagy hogyan más képp mivel kislemez meghajtóm nincs, winalól is lehet vhogy egyszerübben?
thx a segítséget -
reset
senior tag
Köszi nemtommi! Sikerült a gyári keretet leszednem...Elméláztam rajta, mi lenne, ha az a fekete szigetelő réteg megsérülne a fémlapon...jó kis füstölés...nem tűnik valami masszívnak az a fólia vagy mifene.
A Zalmannak legalább műanyagból van a lap, az nem okozhat rövidzárlatot. Ahogy méregettem a távolságokat, igencsak necces lesz a Zalman hűtőbordái és a VGA (ATI Radeno 9800 Pro) mem-csipjei meg az alaplapi IDE 1 slot között a távolság...Ráadásul a mem-csipekre is ragasztottam hűtőbordákat...
Egyébként most néztem ki magamnak E3-as steppingű 3200-as Athlon 64-et / aminek variálható hivatalosan is a V.Core-ja. [ADA3200DAA4BP] - gondolom az E3-as REV jelűeket jól lehet tunningolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- Detroit: Become Human teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Opel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest