- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sullivan
aktív tag
nekem valami moddolt biossal ment 300on is annak idején
-
Sullivan
aktív tag
ez bizony nforce3-as lapoknál előfordul sajnos, nekem is ilyen lapom volt + 2x250 samsung sata2raid0-ban és kegyetlenül sokat szoptam ugyanezzel a problémával! És ami a legszomorúbb hogy nemis tudtam megcsinálni én se, pedig mindent próbáltam
fél perc + a windows boot...ez van! Nfroce 4-el müködik!
-
Sullivan
aktív tag
válasz
donsergiooo #854 üzenetére
ez amugy hogy jön ide? teljesen más széria.....
amugy meg minden gyártónak vannak gyengébb szériái!
-
Sullivan
aktív tag
Szerintem azzal kezd hogy állítsd át a ram időzítéseket 2.5-3-3-9-1T-re! 2,8 v-on birnia kell, nekem is ilyen volt! Ha a procin még huzni akarsz a ramot oszd vissza 180-ra vagy 166-ra (a tuning mértékétől függően), HT szorzot 3x-ra és szépen emelheted az fsb-t mondjuk 5mhz-enként! Közben tesztelgesd superpi, prime95, 3dmarkokkal! Ha hibázik és a proc mert már nem birja adhatsz neki + áramot, melegedéstől függően! 55 fok fölé nem ajánlatos menni! A lap 280-ig tuti birja az fsb-t ugyhogy ha a proci is fasza akkor 9x280-on meghet ami 2520 mhz! Pl. az E6 steppingesek mind mennek ennyin! Sok sikert!
-
-
Sullivan
aktív tag
bios moddal (+áram) általában 20-30 mhz-el továbbhúzhatóak a vkarik gpuja, különösebb melegedés nélkül! nekem a mostani 7800 gt-m gpuja:
1,4v - 520 mhz
1,45 - 555 mhz -
Sullivan
aktív tag
az hogy alaplapon milyen bios van az teljesen mind1 (legalábbis nekem nem számított)! a vkari biosát magamnak moddoltam! Emeltem a gpu feszt! Fontos hogy mind3 résznél emelni kell a feszt tehát 2d-ben is, ha jól emléxem 1,4-ről 1,5re emeltem mindhármat (2d, low pow, 3d)! Ezután a fastwrites-ot kikell kapcsolni rivatunerrel! Ha így se megy akkor a biost ugy moddold hogy az orajeleket is átírod annyira amennyin még max stabil (itt is mindhármat!) - ez azért kell mert mikor visszalassítja magát akkor az alapórajelre lassítja vissza magát azaz ami a biosba bevan égetve!
remélem összejön, sok sikert! -
Sullivan
aktív tag
Ezekre a kérdésekre itt PH-n is megtalálod a válaszokat ha keresgélsz!
Ha 250es fsb-nél 166ra visszaállítod a ramot akkor pont 400-on fog menni! Az hogy mit ir ki a bootoláskor az teljesen mind1 mert ugysem annyi! A procinak hogy mennyi áram kell az sokmindennek a függvénye ( hőmérséklet, stabilitás ), azt kikell tapasztalni! Ht szorzo ha 250es fsb-n nyomod akkor jo a 4xes ha feljebb akarod tolni akkor vedd vissza 3x-ra! -
Sullivan
aktív tag
Nekem is 1.36mod biossal megy a 3200+ venice! Semmi gáz nincs vele!
Nem tud valaki valami ujabb biost amiben lehet +18%-ig állítani a vcore-t??? -
Sullivan
aktív tag
válasz
matteo_szg #266 üzenetére
Én ha lehúzgálok mindent az idéről vagy összevissza dugdosom akkor is csinálja (pedig pont plextor cuccaim vannak), valami bugos az tuti
-
Sullivan
aktív tag
-
Sullivan
aktív tag
Valaki csak használ még sata striped raidet ezen a lapon.....HEEELP
-
Sullivan
aktív tag
Valaki esetleg orvosságot a #253-as hozzászólásra???
-
Sullivan
aktív tag
Nekem is ilyen lapom van és egyetlen problémám vele a következő:
2 samsung 250gb-os vincsi van raidbe kötve és xp bootoláskor megáll egy bő fél percre mielőtt elkezdene bootolniMár próbáltam mindenféle biossal, beállításokkal de nemtok rájönni mitől
így minden bootolás több mint 1 perc
Volt már valakinek ilyen baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest