- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
Olyat nekem is csinál (ill. korábban is csinált, h. win. kilép, de nem kapcsol le a gép). Az egerem usb-s (A4Tech NB-30, az az elektromágneses kvázi zsinórnélküli), még nem fedeztem fel, h. probléma lenne vele. Pasztázni nekem is kéne a chipet az alaplapon, mert melegszik és a venti is lötyög is rajta.
Kicsit én is kiábrándultam, de még bizakodom, hátha...túl sok idő és pénz fekszik ebben a gépben, h. csak úgy lecseréljem....meg akkor már pci-e és ddr2, na azt meg........
Üdv G.
[Szerkesztve] -
nagynorbi
aktív tag
Nekem a gyári bios-al csinálta egyszer azt, hogy kikapcsolt (tuning nélkül), úgyhogy ma este kipróbálom az 1.d standard biost. (mod by sideefect). Eddig tulajdonképpen semmit sem oldott meg a bios frissítése. (bekapcsolás, memóriakezelés stb...)
A tapasztalatokat mindenképpen megírom majd ide.
A gyári biost DOS alól frissítettem egy WinMe startup disk segítségével. Most csak attól féltem, hogyha felteszek egy moddolt biost, akkor nem tudom majd visszetenni a gyárit.
Üdv.: -
nemtommi
senior tag
C'n'Q-t is kihasználnám, ha már egyszer tudja a gép.
Szerencsére megtaláltam a megfelelő megoldást, miután véggpróbáltam majd minden BIOSt: 7025 1.B Beta 4 Mod by Sideeffect
Igaz ezzel is adódott probléma, restartnál csak nagy nehezen akar bebootolni.
Lassan kijöhetne egy BIOS, ami mindent tudna és megbízható is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged