- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soni
tag
Nos nekem ma sikerült megoldanom a problémát.Amikor megvettem a lapot,akkor ugye illik uj xp-t telepíteni,ezt meg is tettem.A gond ott volt,hogy a gyári cd-n lévő driverrel a hangszorokból csak 5 szólt 6 helyett.Az msi honlapjáról leszedtem a legujabb audio drivert,és gondoltam ha már itt vagyok,akkor leszedem a többit is.Mindent feltelepitettem,és amennyire emlékszem ezután sem az avik,sem a dvd-k nem mentek,egyszerüen fagyott a gép.Na mindegy,ma ujra telepítettem,és minden rendben,csak még a hangot kell.Ha van időd,szerintem probáld ki.
-
Soni
tag
Szia !
Az Xp uj telepítés,egy 80-as Wd-n(pata),és én nem látok halványan semmit.Kb 8-10mp mire megjelenik az Xp boot képernyője és utánna nekem is frankó minden.A 8-10 mp alatt a wincsi sem csinál semmit,nem zug,és nem világit a hdd led se.Tehát áll a gép feleslegesen és ez idegesít,mert ezidő alatt már majdnem betőlthetné az Xp-t.Na majd csak lessz valami megoldás(ha felidegesit,akkor odaadom a kutyának játszani).Nekem 420-as TT táp van,szerintem nállad se a táp a hibás.
-
Soni
tag
Sziasztok !
Nemrég vettem egy ilyen lapot,és volna egy kis aproság,ami idegesit,ehhez kérném a segítségeteket.Tehát amikor bekapcsolom a gépet,mindent rendesen felismer és be is tölt,de mielőtt megjelenne az Xp boot képernyője,van kb 8-10 másodperc amíg a képernyő sötét,a wincsi nem csinál semmit,tehát áll a gép csak ugy.Kb 10 mp után elindul minden rendesen.Lehet én nyomkodtam el valamit a biosban?Ha valaki tud segíteni,ne fogja vissza magát,előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged