- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Áky
csendes tag
-
Qru
MODERÁTOR
Háát vga-t még nem tudom. 7800GS után visszalépés lenne még a 7600GT is. (főleg, hogy egy nagyon jól húzható példányt fogtam ki) De majd meglátjuk, hogy anyagilag mit tudok kihozni a dologból...
Még várok egy hónapot a fizu miatt, aztán meglátjuk akkor mi lesz a piacon ár ügyileg. De én is mindenképpen MSI lapban gondolkozok és S939-es mert procit nem cserélek!
Szerk: 7600-od hány pontot ad 3DMark06-ban tuninggal?
[Szerkesztve] -
törölt tag
1367 h.sz.-ben hülyeséget írtam, visszanéztem a logokat, és a fotókon is látszik a teljes asztal, így az aktuális hőmérséklet is. Amúgy úgy jön ide a SocketA, hogy az is egy számítógép, és mint ilyen, összehasonlításként merült fel, mint kevés ilyen lehetőségem, pusztán alaplapok külömbségére rámutatva.
Nyilván való, h. azért is nem reagáltál a 1366-os h.sz.-re másként, és kapaszkodtál a 1367-be, mert nem fogadod el mások véleményét ha az más, mint a te elképzelésed, csak akkor miért kérsz segítséget? -
brd
nagyúr
Egyrészt, ha nem alapszorzóval/fesszel indul a gép, akkor valószínűleg nem működik, másrészt, ha azzal indul, akkor is elképzelhető, hogy a max szorzón alapfeszen (ezt állítja be ugyanis a C'n'Q terhelésnél) nem bírja azt az órajelet, amit a külső órajellel (''FSB'') beállítasz tuningnak. Viszont mindezeket a problémákat megoldja az RMClock, egyetlen baj van vele, hogy maximum csak fél tized volttal tud többet adni neki, mint az alapfesz (ezt igazából procija válogatja, de többnyire ennyi), ill. ha az alaplap képes több feszt adni a proci beállításain túl is, akkor megoldható, viszont akkor nyugalomban is annyival többet kap, ebben az alaplapban ez a százalékos beállítás, a Cell Menu-ben.
-
törölt tag
Nekem nincs DFI lapom, soha nem is volt, Ez egy Abit de teljesen mindegy, mert pl. (SocketA) a Shuttle lapban amikor elérte az 57 fokott szinte kifagyott a gép, hűtőt cseréltem, utánna 42, max 48 fokos volt a procim, és amikor átraktam az ASUS-ba, az előző bordával a windowsban 50-volt, játék közben amikor elérte az 57-60 fokot egyszerűen szétesett a gép. Tehát csak a lap csere 10-12 fok külömbséget eredményezett, most az NF7 ben 47 fokos, de amikor digitzalizálok, fel kell tekerni a ventit, mert 55 fok felett óriásit lassul ezzel a lappal is. Magyarul a proci 55 fok alatt müxik optimálisan. Az MSI jó lap, és nem fűti agyon a procit, mellesleg az én procim is Venice magos. de tényleg hadjuk.
-
törölt tag
Hát én sem ideig óráig használtam. Csak ne feledd, h. az IC7-el az ugyan ilyen tuning nem ugyan ilyen. Itt ez 25% emelést jelent, és a RAM órajelével együtt emelkedik a proci is, vagyis az én 3200+-osom ami alapban 2000Mhz, 2500Mhz-re emelkedett, vagyis már több, mint a 3800+-os alapban, hisz az 2400Mhz-en megy. A LockOn kilépett ennyinél, vissza kellett venni 240-re, de a Battlefiel2 simán ment. És még, nagyon nem mindegy milyen RAMokat használsz.
-
brd
nagyúr
Lehet, hogy nincs köze a dologhoz, de nálam a S-ATA 4-es és 2-es port csak úgy működik, ha a 3-as, ill. 1-es porton is van winyó. Az nforce driver nekem, ha jól emlékszem, csak úgy települt, hogy kihagytam belőle az nvidia LAN driverét, majd amikor kért, újraindítottam, aztán újra elindítottam a setup-ot és csak a LAN-t telepítettem.
Az 5.11-esről van szó természetesen, tehát ezzel működik most is. Persze nem tökéletesen sajnos (de ezt már írtam, ha jól emlékszem), a hálókártyát nem lehet letiltani a hálózati kapcsolatoknál, ill. az eszközkezelőben is (ha pl. MAC-et akarok változtatni) kékhal a gép, ha OK-t nyomok a hálókártya properties ablakban és fut a driver (tehát pl. csökkentett módból működik az állítás).
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
5.11-essel nekem is hasonló gondom volt. XP SP2 fel, aztán a lap drivernél install közben lehalt és többé nem is tért magához a rendszer.
Szerk: (érdekes, SP nélküli XP-nél nem csinált ilyet)
Nem segített csak win reinstall és a gyári cd-n lévő driver. Azzal pöpecül megy azóta is.
[Szerkesztve] -
brd
nagyúr
A procitól messzebbi foglalat nem bír fix órajellel, azt felejtsd el külső órajel (''FSB'') tuning esetén. A másik kettőnek ellenben működnie kell, nekem 250-es órajellel 2 SATA eszköz is működik rajta, valamelyik 1D-s mod biossal, most hirtelen nem tudom, melyik van beleírva az alaplapba, de a gyári 1D-vel is működött. Ha hibázik, akkor valami túlmelegszik, vagy kevés neki a feszültség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Futás, futópályák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest