- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagyigeri
csendes tag
Köszi Brd!
AZ a helyzet, h végigolvasva a belinkelt fórumot egy procicsere megoldotta a dolgot.
Még 6 éve, amikor vettem az alaplapot egy 3000+-os Athlon volt benne amit megtartottam, de lecseréltem egy 4200+ os X2 re.
Sajnos az X2-vel nem megy, viszont a 3000+-os procival hibátlanul megy a xin7, és a vista is az AGP-s ATI 3650-es kártyával.
Csak így a választhatok, vagy X2 4200+ és Win XP
vagy 3000+ és szép Win7Nektek, aki használ win 7-et mennyi a cpu élényindexe?
Nekem 3000+ 3,7 elég gyengécske....4200+ esetén 5,7....ez már jobb, de nincs viszonyítási alapom.Megpróbálok még egy nvidia 6200FX-et hogy megy-e a 4200+ os X2-vel....bár ez a vga kártya meg harmat gyenge..
-
Piku
csendes tag
-
Száni
tag
Valóban ez a különbség oka, erre eddig nem gondoltam. Ha fix órajel van perf. on demand-on, akkor az értékek is a konfig-nak megfelelően alakulnak (ld. max. perf. adatok). Köszi! Azért az fura, hogy a "hibás mérés" is az órajel emelésnek megfelelően konzekvensen alakult....tehát nincsenek csodák
Jobb lett volna költői kérdésként lebegtetni az előző hsz. végét
Deltapower: igen, 2.5V-ot kapnak a RAM-ok. Ahhoz képest, hogy antituning modulok, nem rossz. Sem a freki, sem az időzítés.
-
Száni
tag
Bocs a tegnapi 3*hsz-ért, néha csinál ilyet a céges gépem.
Félreérthetően írtam! Tudom, hogy a konfig ennyit bír, csak kíváncsi voltam, hogy valóban restartol, ha túllövök a célon. Szóval csak arra akartam célozni, hogy tényleg elég a reboot és nem kell CMOS-t resetelni. Azért köszi
-
Száni
tag
Köszönöm a válaszokat (DP Neked is) !
1. Az Everest dobta ki ezt az értéket a RAM frekijére (433MHz-et ír a tesztnél, de 216MHz-et az általános adatoknál). A64Memfreq-et használtam a hangoláshoz, mivel ezek a modulok 450Mhz-nél elvéreznek, garantált fagyás (bár tudnának 476MHz-en futni).
2. De milyen korláthoz?...
"Azonkívül a 2. esetben sokkal magasabb órajelen működik a CPU is..." - amiből nekem az következik, hogy gyorsabb is a rendszer, de nem. Illetve az általam várthoz képest nem, ui. SuperPi 1MB-os tesztnél az említett 2380Mhz-en 29.250s alatt végez, míg 3080MHz-en 28.1s
Este tovább nyúzom...
Üdv. -
Osiris
őstag
Igen, a fast write és a sideband adress-t már rengeteget kapcsolgattam.. de semmi hatás
Sőtt a nagy rebbotolások közepette már sikerült valahogy tönkretennem egy ilyen msi lapot... : 7025v1D0RXZ mod bios-szal használtam, aztán az egyik reboot után, már cmos clear sem segített.... akkor még nem selytettem, hogy feleslegesen veszek meg használtan még egy ugyanilyen lapot..
..ez lett a vége a spórolós fejlesztésnek.. már rég kifizettem egy am2-es pci-e-s konfig árát..
Mostmár kénytelen vagyok a legolcsóbb megoldást választani, ami egy másik lap lenne a meglevő alkatrészekhez.
Megnézem azt az asus lapot. THX! -
http://www.lejabeach.com/MSIK8N/k8nneo2.html
Itt ha jól látom van 1.C meg 1.D-ből is TCCD bios. Nekem meg szerintem a C-s van.
Bár itt a D-shez azt irják, hogy ''Added FX60 support''. Az meg kétmagos már.
Én meg nem kétmagos CPU-t akarok bele, hanem sima sandiego 4000+ot.
[Szerkesztve] -
Thx
Megnéztem az MSI honlapján is, ott egyértelműen OK van a CPU supportnál ehhez.
Viszont nem tudom, hogy konkrétan melyik biossal került be a CPU ID-je. Nekem C-s sideeffect van, és emiatt nemnagyona karom a D-set feltenni.
Nincs valahol leirás, hogy melyikben milyen CPU ID-ket adtak hozzá? A BIOSos oldalon nemnagyon részletezik ki, csak ''Added new CPU ID''. -
Épp ezaz, hogy az ottani számítással sehogyse jön ki nekem ez...
Na mindegy. Amúgy hétvégén jól megszopatott az alaplap.
Ugye amint irtam is, mindig LAN-ról akart bootolni, mindegy mire volt rakva a sorrend. Legalábbis a végén már (eleinte még csak bizonyos sorrendnél basztatta a lant).
Namost ez szombat délra odáig fajult, hogy nem indult el a gép egyátalán.
Több órámba telt, mire rájöttem, hogy azért fagy már a biosnál a gép, mert az ethernet része végleg megfikkant. Magyarán ha kihúzom az eth kábelt, akkor indul bootol, települ, semmi baja.
Ha be van dugva a realtekbe, akkor viszont már a biosban fagy! Megáll egyszerűen. Ha nem lépek be a biosba, akkor az irq táblázatnál...
Átdugtam az nvidiába, azzal bootolt. Viszont nem tudtam vele feléleszteni a netet, nem volt hajlandó kommunikálni.
Aztán ma vettem egy óccsó lan kártyát, beböktem a gépbe, az itnegráltakat letiltottam, és minden hawaii egyelőre... -
Száni
tag
Nem teljesen értem
. Arra gondolsz, hogy az első indítás után (amelyik sikertelen volt) várjak fél percet és csak utána indítsam ismét? Magától indul újra és a 4. önindításnál beröffen és betölti az eszközöket. De próbáltam azt is, hogy a sikertelen indítás után kikapcsoltam, majd ismét be. Volt hogy segített, volt hogy nem. Mondjuk mióta leírtam a tüneteket, azóta - lekopogom - elsőre indult mindig (most is)
.
Üdv G. -
Száni
tag
De ha táp v. molexcsati hiba, akkor menet közben is meg kellene makkannia nem csak induláskor. És pont a 4. restartnál múlik el a hiba? A tetejébe másik molexre is rádugtam, azzal is ez a helyzet. Nem lehet, h. vmi gebasz van a sata és az ide vezérlő között? Azért köszi segítséget.
-
szesa
senior tag
Cpu vcore 1.45V+10%
jo hutes-bár igazabol abszolut nem melegszik...
Es amit talan lenyeges, biosban a ramokat nagyon le kellett lassitani (azt hiszem a 133Mhz-es mod es 3-8-4-4 T1 idozitesek).
250-es FSB biosbol, HT3x, es csak sata 3-4 port aktiv, a tobbi minde le van tiltva (sata, pata), meg minden feleslegec cumot erdmes letiltani - pl csak egy halokartyat hasznalok.
Cpu ratio 8x vagy kisebb ha nem birja - (3800+-om van ami alapbol 10x)
A ram feszt is erdemes feljebb rakni, ha azt majd winben emelni akarjuk a sebeseget.
Agp 67.
Ezutan winben lehet kezdeni elelni az fsbt, meg a ram-ot (clockgen+a64tw).
[Szerkesztve] -
Gondolom erről van szó:
737-24498: Windows Vista: Code 43 Error in Device Manager in Systems with ATI AGP Cards and Nforce3 Chipset Motherboards
The information in this article applies to the following configuration(s):
Windows Vista 32 or 64 bit
Catalyst Display Driver 7.1 for Vista
Radeon® X1950 AGP series
Radeon® X1600 AGP series
Radeon® X1300 AGP series
Radeon® X850 series
Radeon® X800 series
Radeon® X700 series
Radeon® X600 series
Radeon® X550 series
Radeon® X300 series
Radeon® 9800 series
Radeon® 9700 series
Radeon® 9650/9600 series
Radeon® 9550/9500 series
Symptoms
Attempting to install the graphics driver on a system containing an NVidia NF3 chipset and an ATI AGP graphics adapter may result in the driver failing to install and the 3D engine not activating.
In Windows Vista 32bit or 64bit versions, the Device Manager will show a (!) mark and the AGP card will operate in PCI mode only. When the properties of the device are shown, the error code will show as code 43.
This issue has been seen with other AGP chipsets such as VIA and SiS but has since been resolved by chipset driver updates from these manufacturers.
AMD’s AGP adapters require correctly functioning AGP support from the operating system in order to run the WDDM driver under Vista. This WDDM driver has no way of working around the absence of AGP support.
Solution
Please contact NVidia Corp. (www.nvidia.com) for more information on this issue.
--
De ez csak ATI kártyákat említ...
Amúgy a realtek gigabit lanhoz van driver? -
Thx!
Most nekem az van, hogy valszeg az egyik hdd-m kihalt a raidből. És mivel a vista úgysem támogatja driverrel ezt a karit, valszeg kiveszem.
A megmaradó jó winyot rákötöm alaplapra, aztán megy fel a vista, ha már úgyis újra kell telepíteni.
Vista driver támogatással hogy áll az alaplap? (alaplapi hangot nem használom rajta, meg az nvidia lan+firewallt se) -
-
Kokusz
tag
A táp egy SLI-re kihegyezett 580w-os HYPER POWER. Az ára 20 rugo kb, tehát nem egy vacak. Már a 6-os csatlakozo van rajta amiböl kettö van és egyenesen a tápbol jön mindenféle leágazás nélkül. Csak a vga-t kell neki hajtani arrol az ágrol. Egyébként a kártyán csak egy ilyen csatlakozonak van helye: Gecube x1950 pro. Ezért én a tápot kizártam már az elején. Ez elött a kártya elött egy Nv 6800GS volt benne, ráadásul az emelt orajeles 450/1200-as amit némi volt mod után 525/1350-en járattam, a procit meg 265-ös fsb-vel. Atom stabil volt a gép tesztekben is és játékok közben is. Ezért nem értem
-
Száni
tag
Írhatnál pár gondolatot arról az x1950-ről. Én is x800-at hajtok és gondolkodom egy x1950-en. Überbrutál a különbség vagy csak brutál? Kezd egyre kevesebb lenni sajnos az x800, komolyabb grafika mellett padlót fog (pl. call of juarez 1024*768, 2xAA és AF, details med-high és 28-40fps hely függően, sűrűben 10-12). Továbbra is 350-es csirketáppal eteted?
Előre is thx. Üdv G.
[Szerkesztve] -
-
Woid
tag
Hát nem találom azt a logo dolgot benne, párszor átnéztem. Merre kell keresni? Tudom, ez semmiség, de zavar
Másik kérdés, meddig merjem húzni a lapot, 3000+ proci van benne. Tudom le vannak irva a topicban párszor, meg hogy hogyan is kell, de hátha azóta több lett a tapasztalat.
-
Száni
tag
Köszönöm a kimerítő választ
A dekódolás, tömörítés, tv-tuner felvétel miatt érné meg nekem. A játékokkal ugyanígy vagyok én is: ha már hi-tech, akkor hadd szóljon.
Nem rég szembesültem igazán az egymagos hátrányával. Egy filmet vettem föl tunerrel, csak ezt a párom nem tudta és elkezdett mahjongg-ozni (ami 100%-on tekeri a procit, gondolom az optimalizáció hiánya miatt), aminek az lett a vége, hogy a felvételen szépen elcsúszott a hang és a kép. Gondolom ez kiküszöbölhető lenne egy X2-vel.
Üdv G. -
Száni
tag
Én még mindig nem bírtam eldönteni, h. vegyek-e egy 3800+ X2-t vagy hagyjam bent ezt a 3000+-os winchester magost (ami most szépen szaladgál 2500MHz-en) és várjak AM3-ra (esetleg türelmetlenebb pillanatomban egy AM2-re). Igazság szerint eddig nem éreztem hátrányát az X2 hiányának. Átlagjúzer használat (zene, film, játék, néha dvdrip meg egyéb dekódolás) mellett mekkora különbséget lehet érezni a 3800+ X2 és a SD 3700+ között? Van egyáltalán annyi progi most ami tényleg ki is használja az X2-t?
Üdv G. -
mac1sajt
csendes tag
a system idle nem a megszokott módon ment, hanem terhelte a cpu-t (system idle 80%, cpu usage ~100%). ez szűnt most meg. erre írtam az elején hogy process explorerrel megnéztem és azt írta rá, hogy az idle processen belül egy hardware interrupt process terhelte a gépet. a drivert meg a kábelt megpróbálom majd, köszi a segítséget
-
mac1sajt
csendes tag
NVIDIA nForce3 250 Serial ATA Controller (v2.6)-ból 2 db van a device managerben. A második primary channel master drive-ja ez a vincseszter. Transfer mode = Serial ATA DMA, pipa van a ''Let BIOS select transfer mode'' és az ''Enable write caching''-nél. A gép nincs tuningolva. A BIOS-ban is engedélyeztem a SATA DMA transfert.
-
Lacpac
őstag
Igen, ez nálam is így van, de előbb-utóbb engedni kell a nyomásnak, és váltani, mert eltelik egy kis idő, és már csak nagy anyagi befektetéssel lehet kiszálni egy régebbi platformból. Az NF2-vel szerencsém volt, a váltás után maradt pénzem is
. Hozzáteszem még azt is, nekem mindig eladó a gépem, nem a piaci árán, hanem azon az áron amennyit nekem ér. Ez most lényegesen a piaci ára fölött van. Ez egy nagyon jól összerakott szerkezet lett.
Amúgy én is AM2-t vennék.
-
mac1sajt
csendes tag
köszi, sikerült beüzemelni az nvidia hálózatot is. ennek örömére betöltöttem a biosba az optimal default setting-et, majd újrainstalláltam a winxp-t egy üres particióra. ezután megpróbáltam feltenni az 5.11-es nforce drivert, install közben a gép restartolt, majd az xp boot logóig sem jutott el, safe módban sem indult. xp reinstall, majd a gyári nforce drivereket tettem fel, ezzel most hajlandó működni.
viszont a call of duty detto ugyan azt produkálja, 5-10 mp és lefagy / belassul... -
mac1sajt
csendes tag
köszi brd a gyors választ. a hdd-knél cserélgettem az ide kábelt, a tápkábelt. 300w-os gagyi codegen tápom volt, betettem helyette egy normálisabb 350-est bár holnap azt is kicserélem mert nem bírja el a 7600 gt-t. cod2-ben pár perc játék után lekapcsol a gép. szóval nekem örök rejtély hogy miért nem ment IDE vinyókkal, de igazából ebbe már beletörődtem.
ami viszont még foglalkoztat ez a második probléma.
tűzfal beállítás nincs a biosomban, illetve win tűzfalat sem használok mert router mögött vagyok. most megpróbáltam áttenni a másik csatlakozásra az utp kábelt, de úgy nem bírtam a net-et bekonfigurálni. gondolom az ''1394 Net adapter'' a második hálókártya a Realtek Gigabit mellett. csakhogy hiába teszem ebbe a kábelt, állítom be a fix ip-t ehhez a kapcsolathoz, hiába írja a kapcsolat alatt hogy ''connected'' mégsem kap IP-t a kártya. hiába próbálom megújítani, vagy ipconfig /renew, egyik sem használ. ha visszateszem a Realtekbe a kábelt, még utána is ''connected''-et ír az 1394-re.
teljesen elvesztettem a fonalat a mai ''modern'' alaplapok/processzorok között -
Senki_Alfonz
tag
Utána olvastam a dolognak, nagyrészt világos is.
Amiket írtál, azokat én is megtaláltam.
Most ismerkedem a lappal, nem talátam az osztóállítást, de akkor ezek szerint nincs is, jól sejtettem, hogy csak a MHz-ekkel lehet játszani.
Akkor igazából ddr400-nál nincs is értelme nagyobbat belerakni, mivel 200-nál úgysem lehet feljebb beállítani.
Köszi a segítséget -
Harang
tag
Sikerült!
Kösz a segítséget.
A NEROnak van ez a lehetősége, hogy BOOT CDt írni... van a ...\NERO\CORE\ mappában egy image, amiből írja a BOOT CDt. A cd teljes mértékben úgy viselkedik, mint egy boot floppy és bármi adatot fel lehet írni mellé. Akinek nincs floppy meghajtója és iylesmire vetemedne, van nérója, annak ajánlom.
Köszönöm a segítséget!
Üdv mindenkinek!
A lap király, 3500+os proccal nagyon pöpec! -
Harang
tag
''A BIOS nélkül nehezen fog neked bootolni egy alaplap. (Basic Input Output System.)''
Tudom mi a BIOS 2 hónapja azt tanuljuk, habár elég hülye tematikában...
Ez volt a kamu, mert volt rajta BIOS, csak boot közben valamiért azt írta ki, hogy hiányzik az az aprócska fél megás prog(PEDIG NEM!). Én annak tudtam be, hogy nem dosból, hanem WINből lett frissítve és valami nem stimmelt, de a bios megvolt és teljesen jól működött, csak nincs kedvem ilyen fölösleges dolgokra várni napi 2*5 másodpercet(heti 70, havi 350 évi 4200 másodperc KB
)
Hú, mennem kell, majd folytatom...
Kösz a részletes leírást. -
Harang
tag
1T/2T tudom, hogy memriára vonatkozik, de nem sikerült belőni az 1Tt (2*512 ddr400 Kingmax Superam)
Jaja 310s=BIOS(eredetileg 3105 lenne). Az indulást annál a lapnál az lassította, hogy kereste a biost BOOT közben és nem találta, kiírt egy hibaüzenetet, majd minden ment tovább, ez kb 5 másodpercet vett el a rendszer üzemre készenállásától. Ennél a lapnál nem tudom, hogy előjönne-e.
BootCD : Nem lehet megoldani NEROval, úgy, hogy íratok vele egy boot cdt és rátolom a BIOSt?Kollégiumban nincs net, a suliban meg a böngészőt is épp hogy viszi a net(cd képek 100MB fölött vannak).
Particijó: leírod a menetét, és hogy mire kell átszerkeszteni a boot.init, akkor bepróbálom. Csinálok egy rescue CDt vinemről, mentek mindent... megküzdök vele.
Egyébként ezt cserélgeted? Úgy értem, hogy végig aktívnak kell lennie, vagy csak amíg kialakítom?
Egyébként van egy fedora(Linux) is a gépen -
Harang
tag
Én a 2t valami 2. verzsijószámnak értettem. A BIOSokat már néztem, 1.9ig találtam.
A FLASHt is megtaláltam, köszönöm, csak ASUS P4C800as lapomnál volt olyan, hogy win alatt frissítettem BIOST és 3OOtolásnál azt írta ki h nincs telepítve a 310spedig volt és be is léphettem a 310sba. Nem nagy gáz, csak kicsit kellemetlen, jah és vagy 4-5 másodperccel
lassítja a rendszer munkára kész állapotába állását, ami engem zavar, ha már a win töltődése 1 csíkig sem jut el!
Ez a CD és külön .-=party!=-.cijó dolog jól hangzik. Részleteket írnál?
Ha dost behozom a win alatt onnan nem lehet HDDről megcsinálni?
Üdv! -
Harang
tag
Ok,, köszi a segítséget, így már kezdem kapizsgálni, így már nem zavar annyira.
Intel-AMD 2 külön világ
A CPU alapon megy 2200on, ami, ha jólemlákszem 11*200ból jön ki, CnQ bekapcsolva.
Többit fejből nem tudom, csak tippelhetnék(Voltage, memória időzítést állítottam, de T2t jelez rá a CPUz, T1 valahogy sehogy nem jön össze).
Intel CPUval ezekből a ramokból kihoztam ''tényleges'' 400MHzet, ami nekem kényelmes volt, ehhez képest most meglepődtem.
A gép pöpecül megy, szóval nem nagyon zargatom, majd, ha csak kellően körbejártam a témát (és segítesz is) (habár csöppet próbálgattam, de vegyes eredményekkel).
Üdv!
UP!
Kösz a seggítséget.
Harang -
Száni
tag
Most ott tartok h. végre lementettem mindent a vinyóról. A gond, h. jövő hét szerdáig nem leszek itthon, csak utána lesz időm teljes formázásra és újrapartícionálásra. Ha akkor is hibát talál a Hutil, meg a Seatools, akkor megy vissza gariba. Amit írtál, az már meghaladja az én tudományom
, de köszönöm a segítséget. Még B tervnek ott van, h. odaadom egy ismerős számtechszervízesnek, h. nézze át.
Üdv G. -
Száni
tag
Hát már az én fejemben is megfordult, hogy szétvágom az egészet
. De akkor újat már nem veszek, kell a francnak a nyűg
(biztosításom csak a hangszereimre van)
Kábelcsere volt már, azzal kezdtem. Most van egy kis 3,2GB-os vinyom szűz xp-vel, azzal még kipróbálom, ha nem produkálja a tünetet, akkor a Samsung adta meg magát. Elvihetném itt is szervízbe, h. bajlódjanak ők vele, de annál makacsabb fajta vagyok, én akarom kideríteni, pedig lassan már nem marad ép hajszálam (bár megszokás kérdése, most már tudom, h. 3-4 start és utána bmit lehet, tulképp. használható a cucc, csak szívatóval indul, kicsit krákogva.
-
erozsolt
tag
Ha megnézitek itt [link] sokkal durvább esetek is történtek X2 upgrade után.
D-Bracket szerint a prockó gázos, szóval nem jutok semmire. 5-ből 4-szer meg nem is ír ki hibát...
Amire jutottam:
- Dual-Core optimiser NAGYON instabillá teszi a rendszert, számomra tilos feltenni!
- Visszatettem egy régi Ghost image-t a gépre, azon még egy régebbi AMD driver volt és semmit más (MS hotfix, új driver, optimiser), így sokkal stabilabb!
- Kikapcsolva a Cool-n-Quiet-et eltűntek az instabilitási hibák!
Memóriábal kapcsolatban: 200 Mhz-zel, 2T-vel a memtest futott 22 órát hiba nélkül.
Nekem nem kapcsoló van, hanem 0000 és 00FE (asszem) között kézzel beírhatok bármit, és fogalmam sincs mit csinál. Most default értéken van és nem fagy. -
Száni
tag
Az alaplapot átnyálaztam, de nem találtam púpos v. akár folyásos kondit. Ma kapok egy másik tápot próbára, majd meglátjuk mi lesz. Nem örülnék, ha az alaplap lenne a bűnös. Hosszú idő a gariztatás.
Qru: igen minden alapon van, már gondoltam rá, h. visszaállítom a húzott értékeket, hátha azt jobban csípiA hálózati feszingadozás meglátszana az izzókon is, mellesleg zsír új rendszer, másfél hónapja adták át a házat. De bármi lehet, szerintem UFO
Üdv G. -
Száni
tag
Lehet rosszul fogalmaztam, de ha már megy a gép, akkor utána már nincsen fagyás, fut stabilan, lehet játszani, tévézni, prime95 sem fagy, csak ''hidegindítás'' után fordul elő - de akkor mindig. Pl. ma reggel is 3. kísérletre állt fel: 1. boot közben megállt még a verifying DMI pool data közben, 2. win betölt, de fél perccel később fagyás, majd kékhalál machine cheksum error hibával, 3. újraindítás és minden oké, lehet nyúzni, és ez így megy minden nap. Este miután hazaérek melóból, akkor simán indul elsőre és nem is fagy meg, nincs újraindulás sem. Van olyan is, h. megy minden, de a hangkártya csak cicereg, restart és oké az is. Régebben csinált hasonlót, de bios csere után megszűnt. Lehet lusta lett és b@szik dolgozni reggel
Szét kéne szednem a gépet, de egyszerűen nincs hozzá rá elég időm és türelmem.
Komolyra: látott már vki ilyet?
Üdv G. -
Bocsánat, hogy csak most válaszolok...
Szerintem benéztem a shadow biost (dual bios), az a másik alaplapomon van...
Elvileg lenne rajta, ha gariban azt a lapot kaptam volna, mint ami a dobozban van...
Mi.ral-ban gép belsőt, többet nem veszek2 asus, nem ismerte fel a vinyómat + pár hét után bedöglött...
-
Száni
tag
Szeva!
Én is (ill. bent a munkahelyemen a hardveressrác is) a tápra gyanakszom. Sajna nincs a közelemben senkinek 20+4-es tápja. Gondolom a +4 csati nélkül a proci nem igazán mozdul meg. A molex fémpöckeinek az összenyomorgatása már megtörtént, nem segített.
Üdv G.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest