- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Semmi köze a chipset drivernek ehhez. Az érzékelő chip az ISA busz címtartományából érhető el/vezérelhető (ezen az alaplapon). A Speedfan és pl. az Everest is ezen keresztül éri el. Valami mást is változtattál a gépen (pl. BIOS-t frissítettél), amitől a valóshoz közelebbi értéket mutatnak.
-
nemtommi
senior tag
Vegyél egy erős, egy VGA-s gépet, az átlagosan 150W körül fogyaszthat, ha 10%-ban terheled 100%-on. A monitorod kb. 50W-ot fogyaszt, ha tft-d van, max. 160W-ot (ez az EIZO-m fogyasztása), ha CRT-d. Tfh. 24 órában megy a géped, ez 24*200, ill. 24*310W, ami 4,8kW, ill. 7,44kW. 32Ft/kW-tal számolva ez 153, ill. 238Ft/nap, 4608, ill. 7140Ft/hó.
-
brd
nagyúr
Ha elmegy az áram, és az UPS-ről megy a gép, akkor terhelés alatt sem emeli meg az órajelet.
A két pipa pedig így maradt, a felsőre már nem emlékszem, az alsó pedig asszem' hibásan működik, mert 100%-ra terheli a procit (ezzel még nem lenne baj, mert HLT commandokat küldözgetne, amitől elvileg jelentősen lecsökken mind az áramfelvétel, mint a melegedés) és ezzel a fogyasztás is megnő (tehát mégsem küldözget HTL commandokat). -
donsergiooo
senior tag
HAlo halo!
Nekem volt egy K7n2 alaplapom az első seriából (2002 novemberi). Ez volt nekem az ászok ásza, aztán eladtam, és jött egy K7n2 Delta2 (második kiadás). Elvileg van benne egy kis AI, amely szabályozza a tuningot, figyeli a rendszert, meg igy külsőre kinézetre tök jó.
Aztán jöttek a problémák. Ment mendegélt a gép aztán 1x csak meg hallt. Nyomogattam a resetet mig újra indult alapértelmezés szerint. Aztán legközelebb megint elszállt. Az uccsó kisérletnél, a diagnostik led nem jutott el a memóriáig, hanem már a cmos ellenőrzésénél befuccsólt. Szal reseteltem a szokásos módon ház lefektet, csavarok kihúzkod, ház oldal leemelése jumperelés (cmos reset). Majd power gomb, és ugyanaz a hiba.... (jó persze csak fél igazság lenne ha nem mondanám h tuningolt állapotba ment a gépem. Volt egy 1700+ AthlonXP CPU 1440mhz-2000mhz, de legyen annyi érvem hogy a régi K7n2 (első kiadás) az simán vitte ezeket a beállitásokat. Ez + pffff
Na jó mondom, vissza kollegámnak, fel a nagykerbe kicseréljük lehet h ez egy selejt volt. Na aztán + jött a másik 2napon belül ami egy örökkévalóság volt, aztán otthon beszerelem a gépet és kb ment 3órát. Hát mondhatnám ''nyugodt'' voltam. Azóta nem veszek soha többet MSI alplapot, pedig jók voltak a maga idejükben, de ez az nf2 MSI K7N2 Delta2 ez a legszarabb leg unstabilabb alaplap. Ha alapon használja az ember akkor tökéletes, de ha valami, ram, CPU fsbt valaki emeli (sőt Ai overlock sem ment), akkor már mehetett a cmos reset és akkor sem bizti h már elindult a gép. Szóval lehet h bűnös vok, de az tuti, h a többi ilyen alaplapot is az örök vadászmezőkre küldeném.
És lááámm.2 héten belűl hoztak a szervizbe mások is be ilyen alaplapot. Beigazolódott a gyanum h ez 1 selejt seria. +kérek mindenkit ne tuningoljon vele, és ne használja az AI Overlockot, mert akkor ....
Na ennyi részemről. VEGYETEK ASUST!!!!!!!! -
nemtommi
senior tag
-
nemtommi
senior tag
-
DeadMeat
nagyúr
crucial ballistic(remelem igy irjak) egy memoria gyarto.Micron chipeket rak altalaban a moduljaira.Annyiban kulonbozik a 3 bios egymastol,hogy a tccd-s biosban a tccd chipeknek megfelelo beallitasok vannak alapbol beallitva,a ballisticban pedig az ahoz megfelelo.A simaban meg gondolom altalanosan vannak a dolgok belove.Amugy ebben is sok ram beallitas van.
-
Peet
senior tag
Peet vagyok ott is, csak néha kerül a nevem elé ez-az.
Mostanában nyomjuk haverral jobban (őt Hardboy-nak hívják), főleg rifleonly az amit nyomunk. Próbálkoztunk klánnal is (haver sokáig tag is volt), de nekem nem jött be a csoportos taktikai szaladozás, akkor mindig leszedtek.Ha a saját fejem után megyek és néha az ellenség mögé kerülök akkor tudok meglepetést okozni. A mai villámkezű fiatalokkal már nem tudnak versenyezni remegő kezeim, így frontális találkozásnál sokszor vesztek. Egyedül a jó taktika az ami miatt mindig minimum a mezőny közepén fejezem be a játékot.
[Szerkesztve] -
Mankó
veterán
Azzal is próbáltam, de az meg hülyeségeket csinált, de lehet még egyszer kipróbálom.
Ennél a lapnál nincs valamilyen gomb, ami mindjárt törli a bios beállításokat?
Eddig mindegyiknél volt, de ennél nem találtam seemit. Ha valami nem tetszik a biosnak, mindjárt jumperolni kell.Ez így nagyon nem jó.
-
M3kk
őstag
-
nemtommi
senior tag
Bővebben: link oldalról az utolsó mod bios, ami zipbe lett tömörítve (7025XMOD1B4.zip), a 7025rev1.rar, 7025rev2.rar, és 7025B4.rar sideeffect műve (nekem nem jöttek be).
-
Calogero
addikt
Nekem egyáltalán nem megy, illetve csak akkor ha 1 memoria modul van bent.
És igen arra jó hogy ha nem kell a nagy teljesitmény akkor vissza vegyen a prociból Pl netezés/letöltés közbe. Nekem van amikor este is megy a gépem és akkor jól jönn hogy pl a hűtő nem pörög 2200 et csak 990-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged